evim serin çok şükür yaaa işyerime lazım bi kilmaaa :):):)
Heeey benim için de milat Ocak 2012 olduuuu. Ocak ayında hamile kaldım, şimdi 22 haftalık olduuuuk.
Erkek bebik bekliyorum...
Heeey benim için de milat Ocak 2012 olduuuu. Ocak ayında hamile kaldım, şimdi 22 haftalık olduuuuk.
Erkek bebik bekliyorum...
kızlar siz kozmetik ürünü olarak ne aldınız yada alacaksınız,pudra,bebe yağı,pişik kremi,şampuan olarak...
vallla ben daha o alışverişe başlamadım ama dün yeni doğum yapan bi arkadaşta idim öyle pahalı bişiler alma dalin yetiyor dedi :):)
kızlar siz kozmetik ürünü olarak ne aldınız yada alacaksınız,pudra,bebe yağı,pişik kremi,şampuan olarak...
ışılcım ve ayçacım bebişe o aldığınız kıyafetleri marka yerlerden mi aldınız yoksa normal bebek kıyafetleri satan dükkandan mı aldınız
başkalarıda dalini önermiyo:26:
valla ben öyle aman şu marka olsun aman bu marka olsun diye birşey düşünmedim... ama idil baby nin zıbınları falan çok ende.. onun ürünlerinin kaliteli olduğuunu biliyorum canım....pamuklu olsun terletmesin boyalı olmasın yeter canım yaa
ışılcım ve ayçacım bebişe o aldığınız kıyafetleri marka yerlerden mi aldınız yoksa normal bebek kıyafetleri satan dükkandan mı aldınız
ben mustela alacağım sanırımm canım....
hayırlı olsun o zaman,sağlıkla sıhhatle al erkekini kollarına
hayırlı uğurlu olsun...sağlıcakla alırsın inşallah minnoşunu kucağına :):):)
günaydın kızlarrrr....hava çok sıcak yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?