milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Heeey benim için de milat Ocak 2012 olduuuu. Ocak ayında hamile kaldım, şimdi 22 haftalık olduuuuk.

Erkek bebik bekliyorum...

kızlar siz kozmetik ürünü olarak ne aldınız yada alacaksınız,pudra,bebe yağı,pişik kremi,şampuan olarak...

ışılcım ve ayçacım bebişe o aldığınız kıyafetleri marka yerlerden mi aldınız yoksa normal bebek kıyafetleri satan dükkandan mı aldınız

ışılcım ve ayçacım bebişe o aldığınız kıyafetleri marka yerlerden mi aldınız yoksa normal bebek kıyafetleri satan dükkandan mı aldınız

valla ben öyle aman şu marka olsun aman bu marka olsun diye birşey düşünmedim... ama idil baby nin zıbınları falan çok ende.. onun ürünlerinin kaliteli olduğuunu biliyorum canım....pamuklu olsun terletmesin boyalı olmasın yeter canım yaa

ya çok fazla fiyat farkı var ya acaba neden pahalı yada ucuz diye düşünüyorum nasıl bişi seçmek lazım bilemedim gitti

bi de annem ankarada bi toptancı yeri varmış orda piyasada satılanların toptancıları vvarmış dükkanda satış yapıyolış acaba oraya güven olur mu fiyatlar uygunmuş

valla cnm sadece %100 pamuklu olmasına dikkat ettim. aradaki fark marka olmasından dolayı.isime para veriyoruz.mesela ben de toptancıdan 3 tanesi 10 liraya çıtçıtlı badi aldım. % 100 pamuklu. elleyince anlıyorsun zaten.
ama marka olunca tanesi 10-15 lira oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…