milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim de 25 haftalık:))) aslında ben hiçbir şey almayı düşünmüyordum doğuma kadar ama dayanamadım

günaydın kızlarrrr
günaydın cnm
günaydın kızlarrrr....hava çok sıcak yaaaa
günaydın cnm... sıcak ki ne sıcak
günaydın kızlarrrrr

günaydınnn kaçak

ayça yaa senin tosbaa epeyce boy atmış maşallaaahhh :):):)
tabii kiiii kocaman oldu ışıl teyzesi cnm senin süt sızıntıların var mı?? ben eve gidince çamaşırımda lekeler görüyorum. normalmiş aslında ama ne bileyim çok erken değil mi benim...
benm bebişimde avucuma sığacak kadar büyümüş hıh :82:
maşallahhhhhh
selamm kızlarr nasılsınızz ne varr ne yok bakam

iyilik sağlık cnm sende ne var ne yok. nerelerdesin bakayımmm

Son düzenleme:
benm bebişimde avucuma sığacak kadar büyümüş hıh :82:

kocaman olmuş nülüşüm seninbebişindee :):):)

bilmem canım ya ama yok sanırım daha bende öyle birşey.. iç çamaşırımı bi takip edeyim bakayım bundan sonra canım:) ama normal diyorlar öyle akıntılara hayatım...

selamm kızlarr nasılsınızz ne varr ne yok bakam

neredesin kaçak yoksun kaç zamandır kızıcam ama :):)

iiluik yaa neolsun bugün dr a gidicekm ben çok heyecanlıyım cinsiyeti kesinleştiririz inş bugün

hadi bakalım inşallahhhh
bilmem canım ya ama yok sanırım daha bende öyle birşey.. iç çamaşırımı bi takip edeyim bakayım bundan sonra canım:) ama normal diyorlar öyle akıntılara hayatım...

evet normalde sanki benim ki erken böyle uçları yarık yarık oldu pütür pütür oldu.bir de işte dedğim gibi sızıntılar var.ellememek gerekiyormuş. erken doğumu tetikliyormuş:18::18:

evet normalde sanki benim ki erken böyle uçları yarık yarık oldu pütür pütür oldu.bir de işte dedğim gibi sızıntılar var.ellememek gerekiyormuş. erken doğumu tetikliyormuş:18::18:

evet hayatım sakın oynama.. meme başının uyarılması rahimde kasılmaları başlatıp erken doğuma sebep olabiliyormuş Allahım esirgesin....

kaç aylıktan sonra böyle bi risk var ışılcım ?

cnm işte benim göğüslerimde sızıntılar var. böyle çok açık beyaz, sarı gibi. bunlar göğüslerin kendini yavaş yavaş hazılraması.göğüslerin ucunu sıkıp bunları çıkarmaya çalışmak falan erken doğumu tetikliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…