milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nilüş şehzaden hayırlı olsun arkadaşının yaşadıkları zor allah kimseye göstermesin onunda allahyardımcısı olsun

saol canım bakalım senn cinsiyet ne olacak

hamileliğin nasıl gidiyo canım bulantın hafif başlamıştı şimdiki durum ne

kızlar selam nasılsınız sıcaklarla aranız nasıl 2 gun işe gitmemek bana o kadar iyi geldiki anlatamam oğlumun tepişlerini çok rahat hissedebiliyorum :) bakın uras efendinin atletine bugün kadıköy pazarında gördüm dayanamadım
yarın oğluşumla buluşmamız var hepinizi öpüyoruz

yesinler onun badisinii... güle güle kullansın yakışıklı
kız sibel bu sıcakta nasıl gittin pazara.??? ben içeride nefes alamıyorum(

Son düzenleme:
yesinler onun badisinii... güle güle kullansın yakışıklı
kız sibel bu sıcakta nasıl gittin pazara.??? ben içeride nefes alamıyorum(

yav ayça sorma sabah k.köyde işim vardı bi gazla gidim dedim ama tentelerden üstü hep kapalıydı pazarın dönerken metrobuste bıraz sıkıntı cektım :)

günaydın kızlar sıcak benide çok bunaltıyo yaa bi de acayip burun tıkanıklığı yaşıyorum arada bi azıcık kanıyo

nefes alamıyorum resmen gezmek dolaşmak zor oluyo

günaydın kızlar yine bir sıcak hava aman allahım nasılsınız bende haberler pek iyi değil çok şükür oğluşum iyi sağlıklı ama palsentam aşağıdaymış bu sebepten normal doğum yapamayabilirmişim sizler neler yaptınız

günaydın kızlar sıcak benide çok bunaltıyo yaa bi de acayip burun tıkanıklığı yaşıyorum arada bi azıcık kanıyo

nefes alamıyorum resmen gezmek dolaşmak zor oluyo
günaydın cnm. Sorma ben de nefes alamıyorum valla

günaydın cnm...daha biz doktorumla doğumla ilgili bişey konuşmadık bakalım bu gidişimde ben de soracağım..hayırlısı olsun cnm.ama dur bakalım daha var doğuma belki değişir

günaydın canlar.. dükkanı sabahın köründe açayım istedim...

valla dün gelemedim evde temizlik vardı.. eloşun odasının duvarlarını sildirdim gereksiz eşyaları boşalttım evimde zaten artık çöp ev olma konumunda idid... temizlik yapıldı bitti ohhh be dedim akşam tertemiz bi evde uyumanın güzelliğini unutmuşum valla :):))

onun dışında havalar çokk sıcak geceleri uyuyamıyorum.. sıcaktan resmen 1.5 kilo vermişim... çarşamba günü nst ye giricem inşallah ve çalışabilir raporumu alıcam ama çalışamıcam gibi duruyor bir iki hafta çalışsam yeter sonr ayrılırım sanırım....

minik kuzumun beşiği geldi bu arada teyzelerii... nasıl güzel bir heyecan nasıl güzel bir mutluluk Allahım içinde sağlıkla sıhhatle uyusun kuzularımız inşallhhh....

günaydın ışılcım

dün hiç kimse yoktu zaten bekledim bekledim kimse gelmedi

sen valla sıcaklara dikkat et gerçekten illa çalışıcam diyede zorlama kendini senn son zamanların artık o yüzden dikkat et

temizlik filanda iyi olmuş bak aradan çıkarmışsın

beşiğede bayıldım çok tatlı gerçekten prenses yatağı gibi

diğer mobilyaların ne zaman gelicek peki ?

canım diğerleri haziranın son haftasında gelecek... nasıl olacak çok merak ediyorumççç sen nasılsın minik paşa ne yapıyor :)

canım diğerleri haziranın son haftasında gelecek... nasıl olacak çok merak ediyorumççç sen nasılsın minik paşa ne yapıyor :)

iyiym ben yaa ama bebişi hiç hissedemiorum ben

dünde geçen gün bahsettiğim bebeği ölen arkadaşa ziyarete gittim çok üzüldüm yaa evden çıktım ağla ağla bi hal oldum

bebek normalden biraz büyükmüş acaba kalbi mi dayanmadı filan demiş doktor ama kesin bi sebep yok o da bi daha hamile kalınca yine mi böyle olur ki diye korkuyo

bende korktum biraz başka bi doktordan randevu aldım perşembe için cuma yola çıkıcaz akçakocaya oraya gitmeden bi daha göriim bebişi diye

benm kendi doktorumuda aradım ama adamdan randevu alabilmek için bi hafta önce aramak şart yaa öyle kalabaklıkki

ya aklına öyle şeyler getirme nülüş rahat ol kuzum... bi kaç haftaya hem bebeğini de hissedersin inşallah güzel düşün güzel olsun annem :)

öle tabi yaa aklına kötü şeyler getirmemek lazım ama neyse sen iyi şeylerden bahset bari ev nasıl eloşun hazırlıkları nasıl başka neler alıcaksın biraz bahset bari

hoşgeldin cnmbenim evde temizlenecek hafta sonu eşimle yapacağız sanırım bu hafta sonu yapacaktık.sıcaktan kımıldamak istemedik.benimevde çöp ev olma yolunda ilerliyor

dayanabildiğn kadar dayanırsın cnm çokta zorlama. havalar çoookkkk sıcak.dayanılacak gibi değil.

beşiğe bayıldımmm sağlıklıcakla kullanmayı nasip etsin Rabbim

kızlar yaa sabah kalktığımdan beri karnımın sol tarafında ince ince bi ağrı var bağırsaklarımmı acaba

ne olabilir ki ama kenarı yani karnımın bebeğin olduğu yer değil

teşekkür ederim canım benim daha güzeli senin fındıkkurduna olsun inşallaahh :):)

sen nasılsın neer yapıyorsun??

öle tabi yaa aklına kötü şeyler getirmemek lazım ama neyse sen iyi şeylerden bahset bari ev nasıl eloşun hazırlıkları nasıl başka neler alıcaksın biraz bahset bari

valla evi temizleettim nülüşüm eşimin çalışma odası iptal oldu baba kız aynı odayı paylaşacaklar ela odasına geçene kadar babsı elanın odasında ders çalışacak sonrasında da salonu transfer olur sanırım... :) keşke küçük bir odam daha olsaydı dedim dün.. :)

eloş için başkaca bi hazılrık yapmadım daha kuzum... odası gelsin aldığımız eşyaları yıkar ütülerim sonrasında da beklemeye başlarım inşallah minik kuzumu :):)

daha doktrla doğum hakkında hiçbirşey konuşmadım o da geriyor biraz beni sanırı temmuzun dördünde konuşur artık bi zahmet :):)

cnm ben de cumartesi günü böyle bir haber aldım. 7 aylık hamile bir tanıdığımızın bebeğinin kalbi durmuş. almak zorunda kalmışlar nasıl üzüldüm anlatamam.bütün gün elim karnımda gezdim.kımıldadıkça rahatladım. insan etkileniyor.o gün kandildi hep dua ettim
cnm senin daha erken panik yapma. ben 21. haftada hissettim düşünsene ilk gebeliklerde geç hissetmek normalmiş. doktorum bana 20. haftadan sonra demişti zaten yanlış hatırlamıyorsam.tabii yola çıkmadan git doktora için rahat etsin yine de

Son düzenleme:

ayy ne zevkli şeyler yaa bebişi beklemek

doktora sen dicek misin ben nrmali pek istemiyorum sezeryan düşünüyorum diye yoksa doktor normal derse kabul edicek misin

kızlar yaa sabah kalktığımdan beri karnımın sol tarafında ince ince bi ağrı var bağırsaklarımmı acaba

ne olabilir ki ama kenarı yani karnımın bebeğin olduğu yer değil

günaydın kızlar canım ağrın rahim genişlediği için olabilir aslında kaburgaların ağrıyor olabilir kabız olabilirsin v.s bir sürü sebep var dinleme o ağrıları bebişini hissetmeyen sendin galiba hiç teleaşa kapılma gözde ve bende 21.haftaya kdr hiç bişey hissetmedik şimdi kıpır kıpırlar sabah oğlumla uyanıyorum akşam uyutmuyo garip bir duygu ilk önce bana bağırsaklarım yer değiştiriyor gibi gelmişti sende yakında hissedersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…