nilüş şehzaden hayırlı olsun arkadaşının yaşadıkları zor allah kimseye göstermesin onunda allahyardımcısı olsun
kızlar selam nasılsınız sıcaklarla aranız nasıl 2 gun işe gitmemek bana o kadar iyi geldiki anlatamam oğlumun tepişlerini çok rahat hissedebiliyorum :) bakın uras efendinin atletine bugün kadıköy pazarında gördüm dayanamadım Eki Görüntüle 445549
yarın oğluşumla buluşmamız var hepinizi öpüyoruz
yesinler onun badisinii...güle güle kullansın yakışıklı
kız sibel bu sıcakta nasıl gittin pazara.??? ben içeride nefes alamıyorum(
günaydın cnm. Sorma ben de nefes alamıyorum vallagünaydın kızlar sıcak benide çok bunaltıyo yaa bi de acayip burun tıkanıklığı yaşıyorum arada bi azıcık kanıyo
nefes alamıyorum resmen gezmek dolaşmak zor oluyo
günaydın kızlar yine bir sıcak hava aman allahım nasılsınız bende haberler pek iyi değil çok şükür oğluşum iyi sağlıklı ama palsentam aşağıdaymış bu sebepten normal doğum yapamayabilirmişim sizler neler yaptınız
günaydın ışılcım
dün hiç kimse yoktu zaten bekledim bekledim kimse gelmedi
sen valla sıcaklara dikkat et gerçekten illa çalışıcam diyede zorlama kendini senn son zamanların artık o yüzden dikkat et
temizlik filanda iyi olmuş bak aradan çıkarmışsın
beşiğede bayıldım çok tatlı gerçekten prenses yatağı gibi
diğer mobilyaların ne zaman gelicek peki ?
canım diğerleri haziranın son haftasında gelecek... nasıl olacak çok merak ediyorumççç sen nasılsın minik paşa ne yapıyor :)
ya aklına öyle şeyler getirme nülüş rahat ol kuzum... bi kaç haftaya hem bebeğini de hissedersin inşallah güzel düşün güzel olsun annem :)
günaydın canlar.. dükkanı sabahın köründe açayım istedim...
valla dün gelemedim evde temizlik vardı.. eloşun odasının duvarlarını sildirdim gereksiz eşyaları boşalttım evimde zaten artık çöp ev olma konumunda idid... temizlik yapıldı bitti ohhh be dedim akşam tertemiz bi evde uyumanın güzelliğini unutmuşum valla :):))
onun dışında havalar çokk sıcak geceleri uyuyamıyorum.. sıcaktan resmen 1.5 kilo vermişim... çarşamba günü nst ye giricem inşallah ve çalışabilir raporumu alıcam ama çalışamıcam gibi duruyor bir iki hafta çalışsam yeter sonr ayrılırım sanırım....
Eki Görüntüle 447209 Eki Görüntüle 447210 Eki Görüntüle 447211
minik kuzumun beşiği geldi bu arada teyzelerii... nasıl güzel bir heyecan nasıl güzel bir mutluluk Allahım içinde sağlıkla sıhhatle uyusun kuzularımız inşallhhh....
hoşgeldin cnmbenim evde temizlenecek hafta sonu eşimle yapacağız sanırım bu hafta sonu yapacaktık.sıcaktan kımıldamak istemedik. benimevde çöp ev olma yolunda ilerliyor
dayanabildiğn kadar dayanırsın cnm çokta zorlama. havalar çoookkkk sıcak.dayanılacak gibi değil.
beşiğe bayıldımmmsağlıklıcakla kullanmayı nasip etsin Rabbim
öle tabi yaa aklına kötü şeyler getirmemek lazım ama neyse sen iyi şeylerden bahset bari ev nasıl eloşun hazırlıkları nasıl başka neler alıcaksın biraz bahset bari
kızlar yaa sabah kalktığımdan beri karnımın sol tarafında ince ince bi ağrı var bağırsaklarımmı acaba
ne olabilir ki ama kenarı yani karnımın bebeğin olduğu yer değil
iyiym ben yaa ama bebişi hiç hissedemiorum ben
dünde geçen gün bahsettiğim bebeği ölen arkadaşa ziyarete gittim çok üzüldüm yaa evden çıktım ağla ağla bi hal oldum
bebek normalden biraz büyükmüş acaba kalbi mi dayanmadı filan demiş doktor ama kesin bi sebep yok o da bi daha hamile kalınca yine mi böyle olur ki diye korkuyo
bende korktum biraz başka bi doktordan randevu aldım perşembe için cuma yola çıkıcaz akçakocaya oraya gitmeden bi daha göriim bebişi diye
benm kendi doktorumuda aradım ama adamdan randevu alabilmek için bi hafta önce aramak şart yaa öyle kalabaklıkki
teşekkür ederim canım benim daha güzeli senin fındıkkurduna olsun inşallaahh :):)
sen nasılsın neer yapıyorsun??
valla evi temizleettim nülüşüm eşimin çalışma odası iptal oldu baba kız aynı odayı paylaşacaklar ela odasına geçene kadar babsı elanın odasında ders çalışacak sonrasında da salonu transfer olur sanırım... :) keşke küçük bir odam daha olsaydı dedim dün.. :)
eloş için başkaca bi hazılrık yapmadım daha kuzum... odası gelsin aldığımız eşyaları yıkar ütülerim sonrasında da beklemeye başlarım inşallah minik kuzumu :):)
daha doktrla doğum hakkında hiçbirşey konuşmadım o da geriyor biraz beni sanırı temmuzun dördünde konuşur artık bi zahmet :):)
kızlar yaa sabah kalktığımdan beri karnımın sol tarafında ince ince bi ağrı var bağırsaklarımmı acaba
ne olabilir ki ama kenarı yani karnımın bebeğin olduğu yer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?