ayy çıkmışsın ama ben hiç bilmiyorum zaten. hiç gitmedim.kızlarrr merhabalaracil yardımınıza ihtiyacım var :)) ben haremden gaziosmanpaşaya nasıl geçebilirim
selam canlarım nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizleri bebeklerde iyidir inş...
Eloşun odası falan ne guzel olmaya başlamış maşallah yatağı matağı da harika
esenlerden gelişi bilmiyorum canım ama eminönünden araba var
ayy çıkmışsın ama ben hiç bilmiyorum zaten. hiç gitmedim.esenlere daha yakın ama oradan nasıl gidilir hiç bilmiyorum.
hoşgeldin cnm.nasılsın? bebiş nasıl??
saolun kızlarr .. vip i aradım esenlerde bırakıyor otobüs esenlerden gaziosmanpaşayada vip in servisi varmış onunla geçebilirmişim ..
ayy çıkmışsın ama ben hiç bilmiyorum zaten. hiç gitmedim.esenlere daha yakın ama oradan nasıl gidilir hiç bilmiyorum.
hoşgeldin cnm.nasılsın? bebiş nasıl??
evet kızlarr yeni bir ürün malzemesi ile yine karşınızdayım bebek arabası sizler nasıl birşey düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben bu yeni çıkan travel modelleri çok seviyorum sizde bir göz atın bakalım Kanz 715 Travel Sistem puset Bebek Arabası SET GittiGidiyor'da 57576718
evet kızlarr yeni bir ürün malzemesi ile yine karşınızdayım bebek arabası sizler nasıl birşey düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben bu yeni çıkan travel modelleri çok seviyorum sizde bir göz atın bakalım Kanz 715 Travel Sistem puset Bebek Arabası SET GittiGidiyor'da 57576718
h.b cnmm iyiyiz biz çok şükür gezdik gezdik evimizdeyiz şimdi artık yavaş yavaş odamızı hazırlamaya başlayacağız Rabbimin izni ile hepimize bol kazançlar nasip etsin ki rabbbim yavrularımızın her ihtiyacını kimseye muhtaç olmadan yapabilelim inş...
Asıl siz nasılsınız eşinle sen???[/COLOR][/I][/B]
hoşgeldin gözdeee
valla iyi gezdin tatili yaptın
artık bebiş için bişiler yap tabi annesi
ben çok beğendimama eşim doğduktan sonra bakarız diyor. kış bebeği olacak zaten dışarı çıkarmayacağız falan diyor. ne bileyim
sorma valla iyi gezdik o sıcaklarda
şimdi yavaş yavaş başlayacağız cnm yaaa malum tek maaşla inş yolunda gider herşeyimiz de kızımın eksiği olmaz
sen nasılsın cnm paşamız nasılll
olmaz yaa kısmetiyle gelir zaten bebekler
hem doğumuna kadar alırsın hem yavaş yavaş borcuda ödenir
h.b cnmm iyiyiz biz çok şükür gezdik gezdik evimizdeyiz şimdi artık yavaş yavaş odamızı hazırlamaya başlayacağız Rabbimin izni ile hepimize bol kazançlar nasip etsin ki rabbbim yavrularımızın her ihtiyacını kimseye muhtaç olmadan yapabilelim inş...
Asıl siz nasılsınız eşinle sen???[/COLOR][/I][/B]
işte en güzel kısımlarından biri de oda hazırlamak. benim bir tane karanlık oda var. eşimin evlenmeden önceki yatağı dolabı bir de bir oda dolusu ıvır zıvır var. (kaynanamla oturacaktık ya onun eşyaları falan)
neyse eşim diyor istersen orayı çocuk odasına çevirelim diye ama karanlık oda orası çocuk odası olmazki.içinde kalmasın.temizleriz süsleriz diyor ama olmaz yani
eşim iş arıyor işte.beni de mdr çıkaracak sanki.kredi var. bilmem ne.....üst üste geliyor herşey
yani bana düşmez siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama karanlık odayı yapmayın be güzelim cam yok herhalde buyuk ıhtımalle camsız odada çocuk mahfolur bızımde var oyle bı tane cocuk odası dıye yapılmıs cam yokkk bısey hayatta o odaya koyamam bızım yanımıza alacağım mecburen nabıyım
ust ustte gelır canım bılmem mıı bızım de kredı var hem o odenıyoo hem bebeğin ihtiyaçları olacak zor anamm zorrrr Rabbim eşlerimize kolaylık versin.. Senin eşinede tez zamanda iş nasip eylesin...
benımkide kış olacak ama ben alacağım ya param varken alayım sonrası ne olur ne olmaz
al cnm doğru söylüyorsun.ama bir de benim şöyle bir sorunum var. benim kolumun gücü kuvveti yoktur. bir yere giderken nasıl inip bineceğim o arabayla.kolumda çanta bir de
ben o konuda biraz iri bir anne olduğum için sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?