milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarrr merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var :)) ben haremden gaziosmanpaşaya nasıl geçebilirim
ayy çıkmışsın ama ben hiç bilmiyorum zaten. hiç gitmedim. esenlere daha yakın ama oradan nasıl gidilir hiç bilmiyorum.
selam canlarım nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizleri bebeklerde iyidir inş...

Eloşun odası falan ne guzel olmaya başlamış maşallah yatağı matağı da harika

hoşgeldin cnm.nasılsın? bebiş nasıl??

esenlerden gelişi bilmiyorum canım ama eminönünden araba var

ayy çıkmışsın ama ben hiç bilmiyorum zaten. hiç gitmedim. esenlere daha yakın ama oradan nasıl gidilir hiç bilmiyorum.

saolun kızlarr .. vip i aradım esenlerde bırakıyor otobüs esenlerden gaziosmanpaşayada vip in servisi varmış onunla geçebilirmişim ..

saolun kızlarr .. vip i aradım esenlerde bırakıyor otobüs esenlerden gaziosmanpaşayada vip in servisi varmış onunla geçebilirmişim ..

iyi bari cnm yaa yoksa in bin yorulacaktın. hastanede ne yapacaksın ki:44::44:umarım önemli bişey yoktur.

h.b cnmm iyiyiz biz çok şükür gezdik gezdik evimizdeyiz şimdi artık yavaş yavaş odamızı hazırlamaya başlayacağız Rabbimin izni ile hepimize bol kazançlar nasip etsin ki rabbbim yavrularımızın her ihtiyacını kimseye muhtaç olmadan yapabilelim inş...

Asıl siz nasılsınız eşinle sen???

Ben herhalde yaza kadar almayacağım siboşum ekimde doğum ya yaza kadar fazla da dışarı çıkmayacağımız için genelde kucakta olacağı için şimdilik almayacağım

ama marka hem güzel hem uygun fiyatı var ayrıca bayağı da şey veriyormuş beğendimmm

hoşgeldin gözdeee
valla iyi gezdin tatili yaptın
artık bebiş için bişiler yap tabi annesi

hoşgeldin gözdeee
valla iyi gezdin tatili yaptın
artık bebiş için bişiler yap tabi annesi

sorma valla iyi gezdik o sıcaklarda

şimdi yavaş yavaş başlayacağız cnm yaaa malum tek maaşla inş yolunda gider herşeyimiz de kızımın eksiği olmaz

sen nasılsın cnm paşamız nasılll

ben çok beğendim ama eşim doğduktan sonra bakarız diyor. kış bebeği olacak zaten dışarı çıkarmayacağız falan diyor. ne bileyim

bende öyle düşünüyorum yaa

zaten kışın doğacak bahara kadar bi sürü zaman var kii ben o zaman bile almayabilirim araba afyonda öyle düzgünce araba kullanacak yürüyecek kaldrım bile yok

eğer ihtiyaç olursa öyle alıcam ben

sorma valla iyi gezdik o sıcaklarda

şimdi yavaş yavaş başlayacağız cnm yaaa malum tek maaşla inş yolunda gider herşeyimiz de kızımın eksiği olmaz

sen nasılsın cnm paşamız nasılll

olmaz yaa kısmetiyle gelir zaten bebekler

hem doğumuna kadar alırsın hem yavaş yavaş borcuda ödenir

işte en güzel kısımlarından biri de oda hazırlamak. benim bir tane karanlık oda var. eşimin evlenmeden önceki yatağı dolabı bir de bir oda dolusu ıvır zıvır var. (kaynanamla oturacaktık ya onun eşyaları falan)
neyse eşim diyor istersen orayı çocuk odasına çevirelim diye ama karanlık oda orası çocuk odası olmazki.içinde kalmasın.temizleriz süsleriz diyor ama olmaz yani
eşim iş arıyor işte.beni de mdr çıkaracak sanki.kredi var. bilmem ne.....üst üste geliyor herşey

yani bana düşmez siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama karanlık odayı yapmayın be güzelim cam yok herhalde buyuk ıhtımalle camsız odada çocuk mahfolur bızımde var oyle bı tane cocuk odası dıye yapılmıs cam yokkk bısey hayatta o odaya koyamam bızım yanımıza alacağım mecburen nabıyım

ust ustte gelır canım bılmem mıı bızım de kredı var hem o odenıyoo hem bebeğin ihtiyaçları olacak zor anamm zorrrr Rabbim eşlerimize kolaylık versin.. Senin eşinede tez zamanda iş nasip eylesin...

yok cnm yapmayacağım zaten. yanıma park yatak alacağım. eşimin bekarlıktan kalma dolabı var işte o odada belki eşyalarını koyarım oraya.
amin cnm sağol

benımkide kış olacak ama ben alacağım ya param varken alayım sonrası ne olur ne olmaz

al cnm doğru söylüyorsun.ama bir de benim şöyle bir sorunum var. benim kolumun gücü kuvveti yoktur. bir yere giderken nasıl inip bineceğim o arabayla.kolumda çanta bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…