milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy ne zevkli şeyler yaa bebişi beklemek

doktora sen dicek misin ben nrmali pek istemiyorum sezeryan düşünüyorum diye yoksa doktor normal derse kabul edicek misin

valla kuzum benimki çok normal yanlısı gibi gözükmüyor zaten yani normal diyeceğini sanmıyorum :):) dese de zaten bende onu yapaacak yürek pek yok gibi :)

o zaman dediğin gibi canım biraz daha beklemem gerekecek yani

dediğin gibi şeyler olabilir yaa çünkü bebeğin olduğu yerde değil ağrı çok sağol canım

ayçam bende sezeryandan korkuyorum normal istememe rağmen gidişat sezeryan duruyo
cnm dün bir doğum hikayesi okudum onun da plesanta aşağıdaymış sonra yukarı çıkmış normal yapmış. dur bakalım seninkide çıkar belki
evt 42 oldum ama çok su içtiğim zaman yoksa 41 kiloyum

doktora giderken içiyorum su iyice

ama yinede 1-1,5 kilo aldım diyebilirim başştan beri

:)))))) çok normal cnm.alman gereken kilo bu zaten..her ne kadar 1 kilo desen de genişleme vardır.mesela pantolonların falan olmuyordur.

evt evt aynen olmuyo pantolonlar zaten aldım hamile pantolonu

belim filan kalınlaştı akşamları karnımda baya çıkıyo hatta

kızlarrr merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var :)) ben haremden gaziosmanpaşaya nasıl geçebilirim

kızlarrr merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var :)) ben haremden gaziosmanpaşaya nasıl geçebilirim

canım bi şekilde mecbur karşıya geçeceksin sanıyorum 3 araba ile geçicen eminönüne geçsen ordan gop otobüsü var ama bu avrupa yakasındaki gop dan bahsediyoz dımı

canım bi şekilde mecbur karşıya geçeceksin sanıyorum 3 araba ile geçicen eminönüne geçsen ordan gop otobüsü var ama bu avrupa yakasındaki gop dan bahsediyoz dımı

evet canım gaziosmanpaşa hastanesine geleceğim sakaryadan geliyorum ilk kez gelicem ve tek başıma burdan otobüs bi hareme var bide esenlere

sanırım ben esenler olanla geleceğim değilmi ?

selam canlarım nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizleri bebeklerde iyidir inş...

Eloşun odası falan ne guzel olmaya başlamış maşallah yatağı matağı da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…