- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ayy ne zevkli şeyler yaa bebişi beklemek
doktora sen dicek misin ben nrmali pek istemiyorum sezeryan düşünüyorum diye yoksa doktor normal derse kabul edicek misin
günaydın kızlar canım ağrın rahim genişlediği için olabilir aslında kaburgaların ağrıyor olabilir kabız olabilirsin v.s bir sürü sebep var dinleme o ağrıları bebişini hissetmeyen sendin galiba hiç teleaşa kapılma gözde ve bende 21.haftaya kdr hiç bişey hissetmedik şimdi kıpır kıpırlar sabah oğlumla uyanıyorum akşam uyutmuyo garip bir duygu ilk önce bana bağırsaklarım yer değiştiriyor gibi gelmişti sende yakında hissedersin inşallah
valla kuzum benimki çok normal yanlısı gibi gözükmüyor zaten yani normal diyeceğini sanmıyorum :):) dese de zaten bende onu yapaacak yürek pek yok gibi :)
valla kuzum benimki çok normal yanlısı gibi gözükmüyor zaten yani normal diyeceğini sanmıyorum :):) dese de zaten bende onu yapaacak yürek pek yok gibi :)
epidural normal yapsanyani o anı yaşamak istiyorsan bebeğinin çıktığını falan bunu düşünebilirsin
ya epidural normali önerenler var ama ıkınmayı zorlaştırdığı için önermeyenlerde var... bende epidural sezeryan olabilirim diyorum ama her iki şekildende korkuyorumm :):)
:18::18::18: ben de sezeryandan çok korkuyorum. kesin sezeryan olacağım ben
kızlar ben bi kahvaltı yapayım öğleden sonra da annemlere gidicem hepinizi öpüyorum :):):)
ayy herkesin korktuğu bişi var yaa
:18::18::18: ben de sezeryandan çok korkuyorum. kesin sezeryan olacağım ben
aynen cnmkilo aldınmı sen??
cnm dün bir doğum hikayesi okudum onun da plesanta aşağıdaymış sonra yukarı çıkmış normal yapmış. dur bakalım seninkide çıkar belkiayçam bende sezeryandan korkuyorum normal istememe rağmen gidişat sezeryan duruyo
evt 42 oldum ama çok su içtiğim zaman yoksa 41 kiloyum
doktora giderken içiyorum su iyice
ama yinede 1-1,5 kilo aldım diyebilirim başştan beri
cnm dün bir doğum hikayesi okudum onun da plesanta aşağıdaymış sonra yukarı çıkmış normal yapmış. dur bakalım seninkide çıkar belki
:)))))) çok normal cnm.alman gereken kilo bu zaten..her ne kadar 1 kilo desen de genişleme vardır.mesela pantolonların falan olmuyordur.
kızlarrr merhabalaracil yardımınıza ihtiyacım var :)) ben haremden gaziosmanpaşaya nasıl geçebilirim
canım bi şekilde mecbur karşıya geçeceksin sanıyorum 3 araba ile geçicen eminönüne geçsen ordan gop otobüsü var ama bu avrupa yakasındaki gop dan bahsediyoz dımı
evet canım gaziosmanpaşa hastanesine geleceğim sakaryadan geliyorum ilk kez gelicem ve tek başımaburdan otobüs bi hareme var bide esenlere
sanırım ben esenler olanla geleceğim değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?