- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
yorulursun cnm. ben karnımdan göremiyorum valla:)))epilasyon aletlerinden korkarım oraya.eee bu zamana kadar hep ağda yapmışssın şimdi jilet krem falan da kullanma. 1 kerelik git bence..hem uzun süre gider. doğumdan sonra da bir süre idare eder seni.
aynen canım valla bi şekilde halledecem artık ne yapiim :):)
ayyy ne güzel yaaa 37 gün
yaa kalbin küt küt atıyoo valla :)
benimde olsa atardı valla:))))
sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ama sizinde şşaka maka az kaldı haa :):)
öyle tabii 80 günüm kaldı80 gün dediğimde az gibi geliyor ama 2.5 ay dediğimde çok geliyr. o yüzden 80 gün demek güzel:)))
gözdede 2 basamaklara düştü bende düşcem yarın
günaydınlarrr herkeseee.. sancılı bi gecenin sabahında ağrısız sızısız olmak çok şükürler olsun Rabbime :)
günaydınnngünaydın kızlar
günaydın cnm.brakstın hiks sancılarıymış onlar bak.günlük takviminde yazıyorgünaydınlarrr herkeseee.. sancılı bi gecenin sabahında ağrısız sızısız olmak çok şükürler olsun Rabbime :)
günaydın kızlar
günaydınnn
günaydın cnm.brakstın hiks sancılarıymış onlar bak.günlük takviminde yazıyor
günaydın nerdesin sen bakayımmmmmm
burdayımm ayçacım çalışıyorumkendi yerimde değilim :44: arada girmeye çalışıyorum
arada gel yaaa.özledim
günaydın kızlar. çok şükür biz de sağlıkla 2 basamaklı günlere düştük. hastane çantamızı hazırlamaya başladık. bebişimizin park yatağını ve battaniyesini aldık. babası da bu hafta fenerbahçeli nevresim takımı alacakmışbugünleri görmek ne kadar güzel. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim.
günaydın kızlar. çok şükür biz de sağlıkla 2 basamaklı günlere düştük. hastane çantamızı hazırlamaya başladık. bebişimizin park yatağını ve battaniyesini aldık. babası da bu hafta fenerbahçeli nevresim takımı alacakmışbugünleri görmek ne kadar güzel. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?