bende özlüyorum canım benim
doğuştan fanatik olucakk sizinki desene
ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadımçok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar..
ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadımçok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar.. inanaın aldığımbi kaç parça kıyafeti bile sadece anneme söyledim
sen kimseyi dinleme canım. sonuçta 7. ayı geçmişsin. benden de az günün var. hazırlıksız yakalanma. zaten havalar gittikçe ısınıyor, dışarı çıkıp alışveriş yapmak iyice zorlaşacak bizim için. herkesi dinlersen hevesin kaçar. bu senin bebeğin, senin hevesin. içinden ne geliyorsa öyle yap. ben öyle yapıorum. hamişliğimin, bebişimin keyfini sürüyorum. millete bakarsak hiç birşeyden keyif alamayız. herşeye söyleyecek olumsuz birşeyleri oluyor maalesef
kuzum ya Rabbime emanet de aklına kötü şeyler getirme içinden ne geliyorsa al...hevesini kırma ve kötüyü düşnme.. meleklerimiz Allahıma emanet..sağlıcakla gelsinller inşallah hepsi :)
valla canım bakalım ne olacak? ben beşiktaşlıyım, eşim fenerli. sıkı bir çekişmeye neden olacak bebiş evde. bakalım ileride kendi kararını verir artık, babası çok baskı yapmazsa
sen kimseyi dinleme canım. sonuçta 7. ayı geçmişsin. benden de az günün var. hazırlıksız yakalanma. zaten havalar gittikçe ısınıyor, dışarı çıkıp alışveriş yapmak iyice zorlaşacak bizim için. herkesi dinlersen hevesin kaçar. bu senin bebeğin, senin hevesin. içinden ne geliyorsa öyle yap. ben öyle yapıorum. hamişliğimin, bebişimin keyfini sürüyorum. millete bakarsak hiç birşeyden keyif alamayız. herşeye söyleyecek olumsuz birşeyleri oluyor maalesef
benim kocamda koyu beşiktaşlıdır bütün yeğenlerini yavru kartal olarak yetiştirmişkendi çocuğuna neler yapar düşünemiyorum
günaydın kızlar ışıl nst ye girdinmi son zamanda bi görün istersen ne olur ne olmaz biz karı koca GS kızlar o yüzden oğlumuzda aslan parçası olacak tartışma bile çıkmıyo evdetaç ın lisanslı nevesim takımları güzel gs bjk fb fiyatlarıda 60 lira falan tavsiye ederim
günaydın kızlar ışıl nst ye girdinmi son zamanda bi görün istersen ne olur ne olmaz biz karı koca GS kızlar o yüzden oğlumuzda aslan parçası olacak tartışma bile çıkmıyo evdetaç ın lisanslı nevesim takımları güzel gs bjk fb fiyatlarıda 60 lira falan tavsiye ederim
benim de kardeşim, benim kıızı dişi kartal yapacakmış.koyu beşiktaşlıdır.
evet sibelim düştük ki ne düştük hemidegözdede 2 basamaklara düştü bende düşcem yarın
ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadımçok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar.. inanaın aldığımbi kaç parça kıyafeti bile sadece anneme söyledim
evet sibelim düştük ki ne düştük hemideayyyyy çok heyecanlı
canım sen elaleme ne bakıyosun kime ne çocuğuna alıcaksın en güzel zamanların boşver değerlendir inan şuan bana 10000 tl para versinler evin önüne kamyonla gelırım aldıklarımla beraber kimsede bişi dıyemez
uykucu seni. yeni mi kalktın sen bakimmm
doğru cnm kime ne aslında....ben de yaptım şimdi eksiklerimin listesini.yavş yavaş bakayım.
melekkkkksenin bugün bat mı????? ne alemdesin:26:
Neyse kızlar ben çıkıyrum bugün eşimin dğum günü gidip biraz güzelleşeyim
yok canım yaaa sabahın korunden berı elektrıkler yoktu şimdi geldi kız
yap yap lıstenı ama yınede çk fazla 0 3 ay aralığı alma çk çabuk buyuyolarmıs çıtçıtlı body al bol bol ahh bıde ben alabılsem bızım de eksiğimiz var bayagııı
hadi bakalım böyle devam edin. aslında en iyisi bucanım ben 2 aydır korunuyorum ilaç alıyorumbat ımda değişti 7 si ama bi önemi yok tabiki batı beklemiyoruz bi süre daha böyle devam:80:
sende çok bekleme artık al ne almak istiyosan bırak dinleme millettii kendin için en doğrusunu önce sen bilirsin 2. 3. kişilerin fikirleri seni bu kadar etkilemesin
gözdecim nice mutlu senelere birlikte girin canım süslenn bakalımmm
ihtiyaç çok ama gerçekten 0-3 aydan çok almamak lazımmış çünkü hemencik büyüyormuş sıpacıklar :):)
bence 6-7 tane iç dış zıbın al ayça onlar kullanışlı oluyormuş hem göbüşte düşmemiş oluyor ya hemencik....
ihtiyaç çok ama gerçekten 0-3 aydan çok almamak lazımmış çünkü hemencik büyüyormuş sıpacıklar :):)
bence 6-7 tane iç dış zıbın al ayça onlar kullanışlı oluyormuş hem göbüşte düşmemiş oluyor ya hemencik....
6-7 tane mi almak lazım onlardan yaa
onlar bi tek göbek düşene kadar kullanılıyo herhalde demi
6-7 tane mi almak lazım onlardan yaa
onlar bi tek göbek düşene kadar kullanılıyo herhalde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?