aynennnnnnn..uyayamıyorum.bebişe hazılrık yapıorum:) nasılda terliyorum. vantilatörle uyuyorum ama yok saçlarım falan ıslak oluyor resmen.( ki ben normalde terlemeyen biriiyimdir). valla yataktan bir kalkıyorum aynen böyleyim
dönmek işkemce ve resmen vinç lazım geliyor :):) ben 13 kilo almama rağmen kamyonla taşınacak gibiyim.. sen de nasıl kilo durumu??
Herkese merhabalar hayırlı cumalar...
Rabbim bugün dualarımızı kabul etsin..
Benim moralim bozuk biraz
hayırdır canım neden moralin bozuk ?
eşimle tartıştım...çok üzgünüm hem haklı olduğum yerler var hemde haksız olduğum yerler var.Anasına bozuldum ettim git içeride yat dedim adama yaa
böyle durumlarda yorum yapmak çok zor canım ama kendine dikkat et üzülme
o da biraz düşünür hamilesin diye gelir gene akşama düzelirsiniz inş
çok üzüldüm dün gece hem benı kırdığı için hemde ben onu kırdığım için bebeğimde hisssetmiş olmalı ki uyuyamadı zavallım nasıl hareket etti nasıll... Kıyamam ufff zaten ağlak oldum ıyıcene...
çok üzüldüm dün gece hem benı kırdığı için hemde ben onu kırdığım için bebeğimde hisssetmiş olmalı ki uyuyamadı zavallım nasıl hareket etti nasıll... Kıyamam ufff zaten ağlak oldum ıyıcene...
sıkma canını kuzum ya barışırsınız moralini bozmaa annesi minik turtayı da üzme :)
düşündüklerini aynen söyle istersen eşine. içine dert olmuş bellişimdi nerede eşin?
evet üzmemem lazım cnm inşşş
eşim işte bende mail attım ona ... herşeyi söyledim bakalım tepkisi nasıl olacak...
ışılllll 20 diyor
valllaaa öyle ayçacım yaaa :):) heyecanla geri sayıyorum valla :):)
Yapamıyorum kı ben öyle ayçacım keşke yapabilsem...
Yapamıyorum kı ben öyle ayçacım keşke yapabilsem...
bebegem üzme kendini akşam gelince iftardan sonra bir özür dile oda dilesin bitsin geçsin
o zaman şimdilik düşünme. güzel güzel yemekler hazırla. akşama da sakin sakin konuşursun
evet bende onu düşünüyodum şimdi acıktımda zaten ne yapayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?