milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

can sıkacak birşey yok ki bunda benim doktorum da asla takviye vitamin vermedi ben sadece demir hapı kullandım başkada hiç bir takviye almadım biliyorsun...

korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum canım...

aynen canım ya sahura kalkıyorum oturup kendime gelene kaadar bi ağlıyorum sonra Allahım sen büyüksün diyorum girişiyorum bişeyler hazırlamaya :)) sıcaktan ne uyunuyorr ne yemek yapılıyorr ne de canım yemekk istiyorrr .. yaa ilk zamanları hatırlıyorum da resmen doğuma gidiyosunn ışıll zaman ne çabuk geçiyorr

öyle cnm ben de vantilatörle uyuyorum zaten.uyuyorum diyorsam 1 milyon kez uyanarak tabii... deliksiz uykuya hasretim.bebişim iyi çok şükür. bu hafta doktora gideceğiz çalışabilir raporu almaya.sonra kalacak 5 hafta

canımmm dikkat et tutulursun o vantilatörün karşısında :18:

can sıkacak birşey yok ki bunda benim doktorum da asla takviye vitamin vermedi ben sadece demir hapı kullandım başkada hiç bir takviye almadım biliyorsun...

korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum canım...

ben aldım işte canım o yüzden kafama takıldı

omega kullanıldığında fazla a vitamini alınıyo bu da zarar veriyo demiş

günaydın kızlar demekki hiç birimiz artık uyuyamıyoruz ışıl ankara daha sıcak herhalde benım ekstra bel ağrılarım çoğaldı oturarak uyuyabiliyorum tabi vantilatör aşkımı unutamam :) az kaldı ışıl sık dişini doğurunca hemen 2 arada bir derede fırsatını bulup anlat bizede bende herhalde ekim 18 değil de eylülde doğururum gibi geliyo

canımmm dikkat et tutulursun o vantilatörün karşısında :18:
Allaha şükür daha bişey olmadı. cnm szamanlı bizim ki uyuyana kadar çalışsın diyorum mesela 1 saate kuruyorum. kapandığı an sular içinde uyanıyorum.öyle böyle bir ter değil ama. benim yatak çarşaf yastık 3 gün yıkansa anca temizlenir sanırım vantilatör bana mısın demiyor ki

ben de eylül 28 e kalmam gibi geliyor

selam canlarım ben geldimmm

Anam anam ne sıcak yemın edıorum 4 bır taraf açık yaprak kıpırdamıyo su ıcınde kaldım yok boyyle bişi

Işılcım ha gayret kız çok az kaldı ıns :)) bızde sıbelıkoyla bel ağrısı çekmeye başladık inceden incede

anam geberdım vallahı bı çayy ıcıyım dedım mah foldummmm

Anne-Baba Olunca Neler Değişir?

Şu anda anne veya baba olup olmadığınız önemli değil. İşte size anne –baba olduğunuzda değişecek şeylerin listesi! Bizim hazırladığımız listeyi okuduktan sonra altına siz de kendinizde değişenleri ekleyebilirsiniz.

- Nihayet kendi anne-babanızı anlamaya başlarsınız.
- Sürekli irtibat halinde olduğunuz pek çok insanı uzun zamandır aramadığınızı fark edersiniz.
- Çocuklarla ilgili problemler dışındaki her problem sıradanlaşır.
- Bebeğinizin ağrısının sizin ağrınızdan daha şiddetli olduğunu hissedersiniz.
- Kalbiniz daha kolay kırılır.
- Her gün bir sürprize dönüşür.
- Kendinizi kaka gördüğünüz için sevinirken bulabilirsiniz.
- Aynada kendinize değil bebeğinize bakmaya başlarsınız.
- Aslında çok güzel taklit yapabildiğinizi fark edersiniz.
- Bir diş için söylenecek ne çok söz bulduğunuza şaşarsınız.
- Nihayet, gerçek mutluluğun maddi şeylerden gelmediğini anlarsınız.
- Şeker ve çikolatanın -yapışkan ve kalorili olsa dahi- süper güçleri olduğunu öğrenirsiniz.
- Cumartesi akşamı 22:00’de yatağa girmek lütuf olur.
- Avaz avaz ağlayan bir çocuk gördüğünüzde “çocuğunu kontrol edemiyor musun” bakışı yerine “ne hissettiğini biliyorum” bakışı atarsınız.
- Ne kadar aceleniz olursa olsun onu öpmek ve sarılmak için mutlaka zaman yaratırsınız.
- Uzun bir duş almanın lüks olduğunu öğrenirsiniz.
- Dünyayı daha yaşanır bir yer yapmanın ve çevreciliğin önemli olduğunu düşünmeye başlarsınız.
- Daha önce ilk görüşte aşka inanmıyorsanız bile bebeğinizi görünce inanırsınız.
- Haberleri izlemek ızdırap haline gelir çünkü her şeyi anne-baba perspektifiyle izlemeye başlarsınız.
- Nihayet, göğüslerin aslında ne için olduğunu anlarsınız.
- Elinize işendiği için kahkaha atarsınız.
- Hiçbir şey sadece sizin olmaz, her şeyi paylaşmayı öğrenirsiniz.
- Hayatta ne başarırsanız başarın hiçbir şey çocuğunuza baktığınız andaki mutluluğa yaklaşamaz.
- Daha önce fark etmediğiniz tüm çukurlar, delikler ve sivri köşeler dikkatinizi çekmeye başlar.
- Çocuklu arkadaşlarınızla daha çok görüşmeye başladığınızı fark edersiniz.
- Cep telefonunuzun nereden kapatıldığını unutursunuz(acil aramalar için cep telefonunuz hep açık kalır).
- Japon turistler gibi sürekli fotoğraf çekmeye başlarsınız.
- Aslında “çok yetenekli bir yazar” olduğunuzu düşünmeye başlarsınız.
- Gürültüde ve ışıkta da uyuyabildiğinizi öğrenirsiniz.
- Tanımadığınız insanlar sizi daha fazla korkutmaya başlar.
- Bir oyuncağın üzerine çıplak ayak basınca ne kadar canınızın yanabildiğine şaşarsınız.
- Omzunuza kusulması komik gelir.
- Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini öğrenirsiniz.
- Gerekirse dünyayı yerinden oynatabileceğinize inanırsınız.
- Ne kadar sık vicdan azabı çekebildiğinize hayret edersiniz.
- Zamanla bütün çizgi film kahramanlarının adını öğrenirsiniz.

yerimmm yerimmm hele bi gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alllahın izni ileeeeeee oyşşşşşşş

annesi dötünü kukisini ısırcakkk

yok kuzum böyle şeyleri aklına getirme :)

Seni merak ettik Işıl , nasılsın ? Kızlar sizde iyisinizdir umarım ağustos annelerine girip seni sordum bi ara ama kalabalıkta arada kaynadı sanırım , belki doğurmuşsundur die düşündüm ama maşallah gününü dolduracak galiba ela bebek . Ben 28+1 de doktora gittiğimde benim fıstığım 1400 gr. olmuş , boyuda akranlarının %83 ünden uzun dedi doktor :26: şeker yüklemesi ve hemogramla idrar tahlilleri istedi , şekerim normal çıktı , ben bile şaşırdım ama 6 hafta önce gittiğimde bana liste vermişti doktorum , uyguladım ve son 6 haftada hiç kilo almamışım bebişim baya bi beslenmiş , birde hep soluma yattım , kesinlikle çok işe yarıyor herkes bebişleri büyütmüş maşallah , eskisi gibi girmiyorum foruma ama arada uğramaya çalışıyorum , gene gelirim fırsat buldukça görüşürüz fıstıklar

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım

sennde zamanın azalıyo artık yavaş yavaş buralarda kimsecikler kalmayacak gibime geliyo

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım

sennde zamanın azalıyo artık yavaş yavaş buralarda kimsecikler kalmayacak gibime geliyo

Maşşallah herkesin kontrolleri bebişlerin sağlık durumları yolunda gitsin de bısı onemlı değil..Herkesın az bız zamanı kaldı aman yarabbım :))) hayırlısı ile inşşş

ayy evet yaaaaaaaa nerede herkesssssssss ben çok sıkıldımmmmmmmmm pfffffffffffffffffffff :)))

bu arada 30. haftaya gırdık sukur

Kızımın hareketlerını öyle güzel hissediyorum ki nilüş anlatamam sana
resmen artık kolunumuu ayağınımı koyuyor nabıyosa bı ıtelıyoo gezdırıyo sonra orada sonrada cekıyoo

Yarabbım okadar buyuk kııı mucızem yaaaaaaaaaa

maşallah canım ne güzel

benmki şimdilik sadece tekme gibi geliyo ve kıyafetimin üstünden bile belli oluyo sennde böyle miydi ?

maşallah canım ne güzel

benmki şimdilik sadece tekme gibi geliyo ve kıyafetimin üstünden bile belli oluyo sennde böyle miydi ?

öyleydi canım öyleydi şimdi daha bı iyi görünüyor itiyor çekıyor kıyamammm içeride ne yapıyor acaba hehehe

atyyy ben bayılıyorum ittirmesine. nasıl geriyor karnımı. çok eğleniyorum o zaman

bende valla bazen dıyorum hep içeride kalsın benım bı parçam oldu bazende dıyorum bıran önce gelsede evımız şenlense beeeeeeee

Kahkalarımız havada uçuşsa ıns....

ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....

nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)

dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)

zuhalcim saol canım bende sana yazmıştım ama benim yazdığıma kaynadı sanırım :):) ela bebek inşallah 8 inde geliyor teyzesi :):)

sende büyütmüşsün valla fıstıkını rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inşallahh içinde bizimkilerede :))

gel arada ihmal etm....

Hadi gozun aydın cnm rabbım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin anam anammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…