- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten
benmde canım sıkıldı az önce yaa benm doktor 15-16 haftada sanırım omega hapı verdi bana
ama şimdi arkadaşla konuştum 12 haftada vermemiş dr 20 de filan kullanmaya başla fazla a vitamini olabilir demiş canı çok sıkılydı yaa
benmkide balık filan yiyemiyorum diye vermişti
günaydın melocummm :):) sıcak resmen kudurtuyor beni yaaa sinirden oturup ağlıyorum o derece yani...
saol bitanem az kaldı hayırlısı ile sonuna gelelim inşallah.... Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin kuzum :):)
öyle cnm ben de vantilatörle uyuyorum zaten.uyuyorum diyorsam 1 milyon kez uyanarak tabii... deliksiz uykuya hasretim.bebişim iyi çok şükür. bu hafta doktora gideceğiz çalışabilir raporu almaya.sonra kalacak 5 hafta
can sıkacak birşey yok ki bunda benim doktorum da asla takviye vitamin vermedi ben sadece demir hapı kullandım başkada hiç bir takviye almadım biliyorsun...
korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum canım...
ben aldım işte canım o yüzden kafama takıldı
omega kullanıldığında fazla a vitamini alınıyo bu da zarar veriyo demiş
Allaha şükür daha bişey olmadı. cnm szamanlı bizim ki uyuyana kadar çalışsın diyorum mesela 1 saate kuruyorum. kapandığı an sular içinde uyanıyorum.öyle böyle bir ter değil ama. benim yatak çarşaf yastık 3 gün yıkansa anca temizlenir sanırımcanımmm dikkat et tutulursun o vantilatörün karşısında :18:
günaydın kızlar demekki hiç birimiz artık uyuyamıyoruz ışıl ankara daha sıcak herhalde benım ekstra bel ağrılarım çoğaldı oturarak uyuyabiliyorum tabi vantilatör aşkımı unutamam :) az kaldı ışıl sık dişini doğurunca hemen 2 arada bir derede fırsatını bulup anlat bizede bende herhalde ekim 18 değil de eylülde doğururum gibi geliyo
yok kuzum böyle şeyleri aklına getirme :)
Seni merak ettik Işıl , nasılsın ? Kızlar sizde iyisinizdir umarımağustos annelerine girip seni sordum bi ara ama kalabalıkta arada kaynadı sanırım , belki doğurmuşsundur die düşündüm ama maşallah gününü dolduracak galiba ela bebek . Ben 28+1 de doktora gittiğimde benim fıstığım 1400 gr. olmuş , boyuda akranlarının %83 ünden uzun dedi doktor :26: şeker yüklemesi ve hemogramla idrar tahlilleri istedi , şekerim normal çıktı , ben bile şaşırdım ama 6 hafta önce gittiğimde bana liste vermişti doktorum , uyguladım ve son 6 haftada hiç kilo almamışım bebişim baya bi beslenmiş , birde hep soluma yattım , kesinlikle çok işe yarıyor herkes bebişleri büyütmüş maşallah , eskisi gibi girmiyorum foruma ama arada uğramaya çalışıyorum , gene gelirim fırsat buldukça görüşürüz fıstıklar
herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım
sennde zamanın azalıyo artık yavaş yavaş buralarda kimsecikler kalmayacak gibime geliyo
bu arada 30. haftaya gırdık sukur
Kızımın hareketlerını öyle güzel hissediyorum ki nilüş anlatamam sana
resmen artık kolunumuu ayağınımı koyuyor nabıyosa bı ıtelıyoo gezdırıyo sonra orada sonrada cekıyoo
Yarabbım okadar buyuk kııı mucızem yaaaaaaaaaa
maşallah canım ne güzel
benmki şimdilik sadece tekme gibi geliyo ve kıyafetimin üstünden bile belli oluyo sennde böyle miydi ?
öyleydi canım öyleydi şimdi daha bı iyi görünüyor itiyor çekıyor kıyamammm içeride ne yapıyor acaba hehehe
atyyy ben bayılıyorum ittirmesine. nasıl geriyor karnımı. çok eğleniyorum o zaman
Seni merak ettik Işıl , nasılsın ? Kızlar sizde iyisinizdir umarımağustos annelerine girip seni sordum bi ara ama kalabalıkta arada kaynadı sanırım , belki doğurmuşsundur die düşündüm ama maşallah gününü dolduracak galiba ela bebek . Ben 28+1 de doktora gittiğimde benim fıstığım 1400 gr. olmuş , boyuda akranlarının %83 ünden uzun dedi doktor :26: şeker yüklemesi ve hemogramla idrar tahlilleri istedi , şekerim normal çıktı , ben bile şaşırdım ama 6 hafta önce gittiğimde bana liste vermişti doktorum , uyguladım ve son 6 haftada hiç kilo almamışım bebişim baya bi beslenmiş , birde hep soluma yattım , kesinlikle çok işe yarıyor herkes bebişleri büyütmüş maşallah , eskisi gibi girmiyorum foruma ama arada uğramaya çalışıyorum , gene gelirim fırsat buldukça görüşürüz fıstıklar
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)
zuhalcim saol canım bende sana yazmıştım ama benim yazdığıma kaynadı sanırım :):) ela bebek inşallah 8 inde geliyor teyzesi :):)
sende büyütmüşsün valla fıstıkını rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inşallahh içinde bizimkilerede :))
gel arada ihmal etm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?