Yalnız yapma sakın yardıma çağır bi kaç kişiyi ağır mağırda kaldırma sen yapabileceklerini yap Allah kolaylık versin bızım evdede tadılat var bıtmedı hala
siboş bu arada aman şekerine dikkat et... bebeğinin önden gitmesi gebelik diyabeti ile alakalı olabilir... bi de amniyon sıvısında artış yapabiliyormuş.. dün bizizm amniyon sıvımız azıcık artmış.. ben biraz ürktüm aman dikkatli ol tatlım... bi de doktoruna amniyon suyunun miktarını mutlaka sor gittiğinde...
ışılım ben şeker ilacı kullanmaya başladım dr da her seferinde suyuma bakıyor çok sağol hatırlattığın ve bilgilendirdiğin için canım
ışılım ben şeker ilacı kullanmaya başladım dr da her seferinde suyuma bakıyor çok sağol hatırlattığın ve bilgilendirdiğin için canım
ya kızlar bebiş üst üste çok vuruyosa oturduğunuz pozisbyonu seviyo mu demek sevmiyo mu demek yaaa
günaydın kızlar nasılsınız artık işe bedenım geliyo ya ruhum hep yatakta bu ilk 3ayla son 3 ay birbirine benzıyo galiba ben ilk 3 ay ne yaşadıysam şimdide aynısını yaşıyorum
günaydın kızlarsiz ve bebüşleriniz iyidir inş,ben çok heyecanlıyım,haftaya oğluma kavuşuyorum inş.bizim tosunpaşa harbiden tosun doğcakmış,pazartesi kontrole gittiğimizde 3.900 çıktı bizde irilik birazda genetik sanırım haftaya bidaha kontrole çağırdı,sonra çarsamba yada perşembe alalım dedi doktorumuz,hem 40 haftan dolmuş olur dedi,o zamana kadar bi süpriz olmazsa haftaya bu zamanlar oğluşum kollarımda olcak,çoook mutluyum kızlar ,evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş...
maşallah canım
bol bol dua et artık böyle geçir zamanını inyşallah kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına
sennkinin adı ne olacaktı kaçırdım ben sanırım ?
çok saol tatlım,Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin,mehmet emin olcak inş. adı
günaydın kızlarsiz ve bebüşleriniz iyidir inş,ben çok heyecanlıyım,haftaya oğluma kavuşuyorum inş.bizim tosunpaşa harbiden tosun doğcakmış,pazartesi kontrole gittiğimizde 3.900 çıktı bizde irilik birazda genetik sanırım haftaya bidaha kontrole çağırdı,sonra çarsamba yada perşembe alalım dedi doktorumuz,hem 40 haftan dolmuş olur dedi,o zamana kadar bi süpriz olmazsa haftaya bu zamanlar oğluşum kollarımda olcak,çoook mutluyum kızlar ,evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş...
benm kuzenimin adı
hayırlısıyla doğsun sonra hemen foto istiyoruz
ayyy cnm bnm yaaaa Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsinçok heyecanlııııı sezeryan olacak sanırım.doğum sonrası da hbr ver merakta bırakma bizi. dualrımız seninle Rabbim bir avazda kurtarsın
evet canım sezeyan olcak,4 kilo ve üstü riskli olabilir dedi doktor,ben kaç tane iri bebeği doğurturken zorlandım çeke çeke çıkarttım sinirleri zedelenenler oldu dedi,bende hayırlısı olsun dedim,hayırlısı böyleymiş dedim,illada normal normal diye üstelemenin bi manası yokmuş,bebeğim ve ben sağlıklı olalımda gerisi mühim değil,foto koyacağım inş,ama biraz rötarlı olabilirsezeryandan sonra vücudum kendine gelsin haber vericem inş. Size kızlar,ama lütfen dua edin benim için,gün geçtikçe heyecanım artıyo sanırım :18:
tabii ki cnm hayırlısını dilemek gerekiyor. Bebeğin ve senin sağlığın önemliBen bile heyecanlanıyorum sizinkileri duyunca dualarımız seninle.
evet canım sezeyan olcak,4 kilo ve üstü riskli olabilir dedi doktor,ben kaç tane iri bebeği doğurturken zorlandım çeke çeke çıkarttım sinirleri zedelenenler oldu dedi,bende hayırlısı olsun dedim,hayırlısı böyleymiş dedim,illada normal normal diye üstelemenin bi manası yokmuş,bebeğim ve ben sağlıklı olalımda gerisi mühim değil,foto koyacağım inş,ama biraz rötarlı olabilirsezeryandan sonra vücudum kendine gelsin haber vericem inş. size kızlar,ama lütfen dua edin benim için,gün geçtikçe heyecanım artıyo sanırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?