saol canım benim darısı seniin başına inşalahh... acı yok acı yok :):)
bu arada kızlar hastane çantanıza mutlaka 3-4 tane gecelik koyun ben iki tane koymuştum ama yetmedi.. extradan iki tane daha aldırmak zorunda kaldım :):)
iç çamaşırını ilk gün akşam giyiyorsun ama evde de kullanmak üzeree mümkün olduğu kadar büyük boy hatta (annanne külodu) iç çmaşaşırı alın....
emzirme südyeni koyun... çoraplarınızı unutmayın.. ben ped koymuştum ama gerek kalmadı hastaneden gazlı bez veriyorlar...
ok
diş macunu diş fırçası sıvı sabun falan koyun... terliğinizi unutmayın valla onun dışında da elzem birşey yok gibi gibi :):):)
kilo aldım yaa 47 kilo oldum
maşallah senn kızınada normal istiyodun sen zaten iyi gidiyo demekki herşey
benm kuzuda napsın oynayıp duruyo şimdilik bizimre herşey yolunda
sen pek girmiyosun artık ama ekim annelerinede bakıyorumda ben pek görünmüyosun ?
neler aldın bebişine bizede anlatda fikir olsun yaa ben pek bişi almadım henüz
senn önce doğum yapman iyi oldu yaa herşeyi öğrencez senden
sağlık ocağına neden gitmiştin canım ?
ışıllllllllllllll hoşgeldinn anlat haydii beklıyoruz
saol canım benim darısı seniin başına inşalahh... acı yok acı yok :):)
bu arada kızlar hastane çantanıza mutlaka 3-4 tane gecelik koyun ben iki tane koymuştum ama yetmedi.. extradan iki tane daha aldırmak zorunda kaldım :):)
iç çamaşırını ilk gün akşam giyiyorsun ama evde de kullanmak üzeree mümkün olduğu kadar büyük boy hatta (annanne külodu) iç çmaşaşırı alın....
emzirme südyeni koyun... çoraplarınızı unutmayın.. ben ped koymuştum ama gerek kalmadı hastaneden gazlı bez veriyorlar...
ok
diş macunu diş fırçası sıvı sabun falan koyun... terliğinizi unutmayın valla onun dışında da elzem birşey yok gibi gibi :):):)
ya benim sigortalar atıyo bazen :)) salağın birinin arkadaşı 2 gün sancı çekmiş , doğuramamışta sonra sezeryana almışlar , bende bunları okumak istemediğimden girmiyorum , psikolojimi etkiliyor ,arada bakıyorum sadece , çok kilo almışsınbenim herşey tamam hemen hemen , oda yapmıcam zaten 3 yaşına kadar , beşiğimiz , hastane çıkışlarımız , hatta ana kucağı ve bebek bezine kadar aldık :)) çok zevkli oluyo ama miniğim için alışveriş yapmak Allah kocişime güç kuvvet versin kartları ödemesi için artık kendime 2 takım lohusa pijaması aldım biri az kalın biri mevsimlik , 2 takımda gecelik aldım , sütyenlerimi e-bebekten aldım çok güzeller , tavsiye ederim , öyle pencereli değil önden açılıyo , tek göğüs ucu kremi kaldı , onuda doktoruma sormadan almiyim diyorum bakalım canım , sende başla artık alışverişe , en zevkli kısmını en sona bırakma derim ben :))
hepsi tamamda şekerim bu göğüs ucu kremini öncedenmi alalım , sen kullandınmı yani ? yoksa yara oluncamı kullancaz ? doktorun ne dedi ? bu göğüs ucu konusu korkutuyor beni tek
ayy ışılım ne güzel rahatlıkla anlattın yaaa maşallah pek kolay bişi gibi geldi yazdıklarını okuyunca
inşallah bizimkide sennki kadar rahat geçer
ayyyy ışılcım harikasınız valla :))
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin kıyamam ben ona şimdi nasıl da güzeldir yaaaaaaaaaaaa
ayy evet yaa bazı topiklerde gerçekten çok saçma sapan şeyler konuşuluyo takmamak lazım
bende alışveriş yapıcam ama ne almam gerektiğine hala karar veremedim bende oda yapmıycam bi park yatak alıcam ama hangi marka alıcam bilmiyorum
bi de ana kucağı gibi bişi ama onlarında araba koltuğunda kullanılanlarıda varmış öle bişi aliiim diyorum almışken
kendime pijama almak istiyorum ama nasıl bişi alcam onuda bilmiyorum sennkinin modelleri varsa gönderde bi bakiim ya banada fikir olur
sütyenlerinde linkini alabilirim canım tavsiye ediyosun eğer
valla önceden kullandım ben ama şuan yara içinde göğüs uçlarım :):):) sanırım buna bi çare yok :)
ben baya bir gezdim pijama almadan önce benimki bundan canım , biride uzun kol biraz kalın sabahlıksız Twiddy, Lohusa Pijama Sabahlk | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden gs altna kadar dmeli tasarlanan lohusa pijama ve Sabahlk Takm...
sütyende bu Elija Önden Açılan Emzirme Sütyeni - e-bebek.com
hem siyah hem beyaz aldım çünkü geceliğin biri siyah , bi bak bakalım belki hoşuna gider seninde
güzelmiş canım yaa pijaman fiyatıda iyi hemde siteden mi sipariş verdin peki ?
bi de bu sütyenin neresi açılıyo yaa:44:
yok ben siteden almadım geceliği , mağazadan aldım ama 110 du 90 a aldım , nette daha ucuzmuş , sütyenleri e-bebek sitesinden aldım , iki göğüs arasındaki kurdelanın altında klips var ordan açılıyo :)) , onlarıda denemeden almazdım aslında ama antalyada e-bebek mağazası var beden olmazsa gider ordan değiştiririm die tereddütsüz aldımbebepan die bir marka var çok kaliteli , onlarıda butikbebeden almıştım , ama herşeyde alınmazmış netten gerçekten çünkü görünüşte çok güzel gözüken birşeyin kalitesi güzel çıkmayabiliyor , en güzeli görerek almak tabiii fırsatın varsa
ben alırsam değiştirme fırsatımda yok en iyisi ben bi alışveriş listesi yapmaya başliiim yaa daha hiç bişi yok ortada
bayılıcam artık sıcaktan yaaa , klimada sürekli açık olunca havasız kalıyo ev baş ağrısı yapıyo , bi serinlese havalar rahatlicam , gidip bir duş aliyim , Işılcım en güzel gazı babalar çıkarttırırmış aklında olsuntabii baba evde yokken iş başa düşecek mecbur , ela bebeği öp annesi koklaya koklaya bizim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?