milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

senn önce doğum yapman iyi oldu yaa herşeyi öğrencez senden

sağlık ocağına neden gitmiştin canım ?

ya benim sigortalar atıyo bazen :)) salağın birinin arkadaşı 2 gün sancı çekmiş , doğuramamışta sonra sezeryana almışlar , bende bunları okumak istemediğimden girmiyorum , psikolojimi etkiliyor ,arada bakıyorum sadece , çok kilo almışsın benim herşey tamam hemen hemen , oda yapmıcam zaten 3 yaşına kadar , beşiğimiz , hastane çıkışlarımız , hatta ana kucağı ve bebek bezine kadar aldık :)) çok zevkli oluyo ama miniğim için alışveriş yapmak Allah kocişime güç kuvvet versin kartları ödemesi için artık kendime 2 takım lohusa pijaması aldım biri az kalın biri mevsimlik , 2 takımda gecelik aldım , sütyenlerimi e-bebekten aldım çok güzeller , tavsiye ederim , öyle pencereli değil önden açılıyo , tek göğüs ucu kremi kaldı , onuda doktoruma sormadan almiyim diyorum bakalım canım , sende başla artık alışverişe , en zevkli kısmını en sona bırakma derim ben :))

senn önce doğum yapman iyi oldu yaa herşeyi öğrencez senden

sağlık ocağına neden gitmiştin canım ?

sağlık ocağına topuk kanı vermek için gittik :)

ışıllllllllllllll hoşgeldinn anlat haydii beklıyoruz

gözdecimmmm anlatayım canım benim... başlıyorum...

şimdi ben salı gecesinden korkmaya ağamaya başladım... epidural olacak sezeryan olacak ay dikişler nasıl olacak aman çok acıyacak mı aman sonda mı nasıl takacaklar çekerlerken acıyacak mı diye düşünürken sızıp kalmışım... sabah 7 de kalktım dua ettim abdestimi aldım 8 gibi yola düştük :):)

hastaneye geldik girişimiz yapıldı odaya çıktık annem babam kardeşim eşim iki teyzem ve kuzenim var yanımda... odaya çıkar çıkmaz hemşire geldi hadi hazırlayalım sizi diye ama ben br anda atıldım hemen mi aalacaksınız diye yok dedi epiduraliniz yapılacak... neyse hastane önlüğünü giydim yattım yatağa.. eşim elinde kamera başladı röportaja herkesle... ama ben bi ağlıyom iki gülüyom :):)

sonra anestezi uzmanı geldi allahım nasıl şeker adam tık diye iki sn de takıverdi epiduralimi hiç birşey hissetmedim :) ayaklarımda bir uyuşma oldu ama hala oynatabiliyorum dedim öyle olacak zaten sakın korkma dedi... neyse vakit iilerledi saat 10:05 de doktorum geldi.. hazırmısın dedi sanırırm dedim ... sonra tekrar anestezi uzmanı geldi bi ilaç daha verdi o zaman birazcık bulandım ve çıkardım... 5 dk. sonrada ameliyathaneye doğru yola çıktık... annem babam kareşim iki teyzem kuzenim eşim herkes başımda herkesin gözleri buğulu....:):) ayy o anlar acayip duygusallaşıyor insan :):)

sonra ameliyathaneye girdik... bana sonda taktılar hissediyorum ama acı yok :) sonra göbeğimi baticonla temizlediler...anestezi uzmanı başımda sonra eşim geeldi :):) onu görünce rahatladım.... sonra doktorumu gördüm naber dedi rahat mısın dedi :):) sonra daha başlamıyorum sadece yeri işariyorum merak etme başlarken söylücem dedi.. bu arada beni hazırlarlarken ben o yeşil örtüyü iyice başıma doğru çekin o tepedeki ışıktan hiçbir yansımayı görmek istemiyorum dedim...neyse başlarken haber vericem dedi doktorum ve 5 sn sonra kızımın o güzel sesi yankılandı.......inanamadım ama doğmuştu... hemen aldılar yan tarafıma koydular ilk muayenesine başladılar... gözüm hep onda.. eşim elinde kamera bi yandan kızımızı çekiyor bir yandan da benim saçlarımı öpüyor... elamı temizlediler getirdiler bana da koklattılar sonrada babası ile gönderdiler yavrumu... bende ondan 15-20dk sonra çıktım zaten...

kolaydı herşey... panik olacak korkacak hiçbirşey yokmuş.. hele şimdi kızımın kokusu bütün odayı doldurdu o herşeye değer... ben sağlıkla aldım evladımı kucağıma darısı sizlerin başına canlar sağlıkla sııhhatle inşalllaahhh :):)

hepsi tamamda şekerim bu göğüs ucu kremini öncedenmi alalım , sen kullandınmı yani ? yoksa yara oluncamı kullancaz ? doktorun ne dedi ? bu göğüs ucu konusu korkutuyor beni tek

ayy evet yaa bazı topiklerde gerçekten çok saçma sapan şeyler konuşuluyo takmamak lazım

bende alışveriş yapıcam ama ne almam gerektiğine hala karar veremedim bende oda yapmıycam bi park yatak alıcam ama hangi marka alıcam bilmiyorum

bi de ana kucağı gibi bişi ama onlarında araba koltuğunda kullanılanlarıda varmış öle bişi aliiim diyorum almışken

kendime pijama almak istiyorum ama nasıl bişi alcam onuda bilmiyorum sennkinin modelleri varsa gönderde bi bakiim ya banada fikir olur

sütyenlerinde linkini alabilirim canım tavsiye ediyosun eğer

Amin Işılcım , herkese sorunsuz doğum nasip etsin rabbim sonrasınıda anlat azcık , çok uyuyomu? çok ağlıyomu ? uykusuz bırakıyomu ? kaç kg doğdu fıstık ? anlat hele

Son düzenleme:
ayy ışılım ne güzel rahatlıkla anlattın yaaa maşallah pek kolay bişi gibi geldi yazdıklarını okuyunca

inşallah bizimkide sennki kadar rahat geçer

ayyyy ışılcım harikasınız valla :))

Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin kıyamam ben ona şimdi nasıl da güzeldir yaaaaaaaaaaaa

ayy ışılım ne güzel rahatlıkla anlattın yaaa maşallah pek kolay bişi gibi geldi yazdıklarını okuyunca

inşallah bizimkide sennki kadar rahat geçer

inşallah canım.. ama kendini kolay geçeceğine inandır... sezeryan hakikaten korkulacak gibi değilmiş... hatta ben odama geldim yengem takılıyo ee nasılmış falan diye dedim ki olay buysa ben bi kaç tane daha yapayım dedim:):)

ayyyy ışılcım harikasınız valla :))

Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin kıyamam ben ona şimdi nasıl da güzeldir yaaaaaaaaaaaa

çokkk tatlı teyzoşları çok tatlı :):) cennet kokulu kızım.. ama ağlıyo şimdi biraz gazı var sanırım :):):)

ben baya bir gezdim pijama almadan önce benimki bundan canım , biride uzun kol biraz kalın sabahlıksız Twiddy, Lohusa Pijama Sabahlk | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden gs altna kadar dmeli tasarlanan lohusa pijama ve Sabahlk Takm...
sütyende bu Elija Önden Açılan Emzirme Sütyeni - e-bebek.com
hem siyah hem beyaz aldım çünkü geceliğin biri siyah , bi bak bakalım belki hoşuna gider seninde

hehehe yerim onun gazınıda ağlamasınıda hadi sen eloşla ilgilen gunahhh kıyamam
sonra gel konuscağımız ve anlatacağın çok sey var kuzummmmmmmmmmmm

valla önceden kullandım ben ama şuan yara içinde göğüs uçlarım :):):) sanırım buna bi çare yok :)

hadi yaaa ( tahin yağı çok iyi geliyormuş demişti biri hani üzerinde biriken yağı , o zaman hiç kullanmiyim bende , nasılsa yara olucaksa , olunca bi ilaç verir herhalde doktorumuz artık :44:

güzelmiş canım yaa pijaman fiyatıda iyi hemde siteden mi sipariş verdin peki ?

bi de bu sütyenin neresi açılıyo yaa:44:

güzelmiş canım yaa pijaman fiyatıda iyi hemde siteden mi sipariş verdin peki ?

bi de bu sütyenin neresi açılıyo yaa:44:

yok ben siteden almadım geceliği , mağazadan aldım ama 110 du 90 a aldım , nette daha ucuzmuş , sütyenleri e-bebek sitesinden aldım , iki göğüs arasındaki kurdelanın altında klips var ordan açılıyo :)) , onlarıda denemeden almazdım aslında ama antalyada e-bebek mağazası var beden olmazsa gider ordan değiştiririm die tereddütsüz aldım bebepan die bir marka var çok kaliteli , onlarıda butikbebeden almıştım , ama herşeyde alınmazmış netten gerçekten çünkü görünüşte çok güzel gözüken birşeyin kalitesi güzel çıkmayabiliyor , en güzeli görerek almak tabiii fırsatın varsa

ben alırsam değiştirme fırsatımda yok en iyisi ben bi alışveriş listesi yapmaya başliiim yaa daha hiç bişi yok ortada

bayılıcam artık sıcaktan yaaa , klimada sürekli açık olunca havasız kalıyo ev baş ağrısı yapıyo , bi serinlese havalar rahatlicam , gidip bir duş aliyim , Işılcım en güzel gazı babalar çıkarttırırmış aklında olsun tabii baba evde yokken iş başa düşecek mecbur , ela bebeği öp annesi koklaya koklaya bizim içinde

ben alırsam değiştirme fırsatımda yok en iyisi ben bi alışveriş listesi yapmaya başliiim yaa daha hiç bişi yok ortada

sen zayıf olduğundan bi sorun olmaz canım , bol gelir en çok oda zaten pijamanın bolu rahat olur , bu modelin beli ayarlanıyo saç bandıda çok cicişşşş birde netten alıncada kargoyla gönderip değiştirebiliyorsun canım , ben uğraşmayı pek sevmediğimden çanta almıştım mesela rengini beğenmedim ama duruyo öle

Son düzenleme:

senn ora ne zaman serinler Allah bilir zor valla sıcaklarda bende çok bunaldım ama şükür serinledi artık afyon öle yakmıyo

sen duşunu al, eloşla ilgilensin anneside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…