milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

herkese uykusuz bir gecenin ardından günaydınnn... günün aymasını hiç istemedim tüm gece hiç uyumadımmmm :):)

kıymetini bilin ve uyuyunnnnn uyuyunnnn :)

senn süt durumu nasıl canım bi ilerleme var mı ?

canım bi de sen bebişe hangi marka şampuan aldın ? mustela iyi ama dalin de çok güzel kokuyo sence hangisi ?

valla süt durumu usul usul ilerliyor canım öyle sular seller gibi sütlenme hali yok henüz...ben mustela aldım nülüşüm şampuan pişik kremi ve bebe yağını... özellikle pişik kremi çok çok iyi...ama kendim için göğüs kremini almıştım bi işe yaramadı....

günaydın kızlar ışıllluykusuz geceler başladı desene kolay gelsin

saol sibelcim darısı başınıza uykusuz gecelerinnn :):)

Günayydınlar herkese

Işılcım kazan mubarek olsun başladı valla uykusuz geceler bızde bol bol uyuyalım da hakıkatten aman aman

amaaa onun o mınık ağzını yerım bennnnnnnnnnnnnn

valla gözde uyuyun bol depo edin.. kesintisiz gece uykusu kadar kıymetli birşey yokmuş :):)

olsun canım çoğalır zamanla artık

süt olmadığından çok çabuk acıkıyo hemen uyanıyo demekki ela

saol canım cvp verdiğin için yavaş yavaş alacaklarımın listesini çıkarıyorum da o yüzden sorularımın devamı gelebilir

herkese uykusuz bir gecenin ardından günaydınnn... günün aymasını hiç istemedim tüm gece hiç uyumadımmmm :):)

canım eloşun hayırlı uğurlu bi evlat olsun bitanem ara ara giriyom ama bişi yazmadan çıkıyorum bol bol uyuyun demişsin nerde be canım çalışyoz inşallah ekimin başı gibi bende işi bırakıcam biraz dinleneyim zaten baksana çoçuk olunca uyku uyumayacağız bari 2 ay rahat edelim dimi

özlemcim teşekkürederim canım :)

yaaa teyzem doğum yaptığında bu uykusuzluktan çok çekmişti :/ annem koştu imdadına , bende şimdiden annemin yerini hazırladım evde Işılcım sende annenden yardım alsana canım , ha bu arada göğüslerini sıcak tut ve bol su iç , zaten biliyorsundurda ben hatırlatiyim dedim yinede , ayrıca süt olsada olmasada azcık azcık emiyorlarmış ilk zamanlar , çene kasları zayıf olduğundan hemencik yoruluyomuş minnoşlar gelsin artık bitaneciğimiz yaaa çok sabırsızlanıyoruz biz , dönencesini bile kurduk :)) utanmasak biz yatıcaz beşikte

günaydın kızlar rüyamda oğluşumu gördüm beyaz pamuk gibiydi babasına dönüp ıhhh gözlerinin rengi sana benziyo dedim ve uyandım ama oğluşum çoooookkk tatlıydı

günaydın kızlar rüyamda oğluşumu gördüm beyaz pamuk gibiydi babasına dönüp ıhhh gözlerinin rengi sana benziyo dedim ve uyandım ama oğluşum çoooookkk tatlıydı

Ne guzelll yavrummm oyyyy mıs kokulummm doğumlar yaklaştıkça hamıleler boyle ruyalar hatta korkulu ruyalar gorurmus aman korkulu gormede oğluşunun pipisini poposunu gör yeter

evet valla bende çok sabırsızlanıyorum bebişimiz gelsın artık dımı kıyamam göbişten çıkarasım gelıyo bazen o benı ıttırdıkce ayaklarıysa eğer ayaklarını okşuyorum bende eğilebilsem o ittiren ayakları ellerı öpücemde eğilemiorum

bu arada canım göğsü nıye sıcak tutmak gerekıyor bak ben bılmıyorum mesela sut gelmesı ıcınmı

canım annnem ve kız kardeşim zaten bendeler :) onlar olmasa ben hepten mahvolmuştum... :)

kuzumu bugünde banyo yaptırdık teyzoşları pamuk gibi oldu tatlı cadım benim :)

bu arada süt için 4-5 lt. su içmemiz gerekiyormuş süt için.. ben içiyorum ama hala iki göğsümden 50 ml süt ancak geliyor her emzirmemde... umarım daha artar...:):)

çok sık gelemiyorum ama sizleri özlüyorum aklımdasınız ve dua ediyprum hepinize...bu arada ayçayı hiç görmedim bi aksilik yok di mi?

slm canım hoşgeldin

iyi yaa bebiş emdikçe artar zaten sütün

bebişinde miss gibi olmuştur ne güzel

senn ağrıların azaldı mı iyice ?

ayça bizim topike gelmiyo yaa başka topiklerde yazıyo görüyorum

inşallah artar canım yaaa.... benim ağrılarım kalmadı gibi birşey yaa rahatım çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…