- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ayy maşallah canım yaa ne güzel çok kısa sürede bişiyin kalmadı
kakerken filan zor oluyo diyodun onuda atlatabildin mi ?
ayy geçti nülüşüm çok şükür.... ben çabuk toparlandım valla nazar değmesin ama annem saolsun iyi bakıyo bana :)
günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...uykusuz bir gecenin ardından iki dk gireyim sizi göreyim dedim ayy gece benim minnoş hiç uyutmadı beni mahvetti :)
meme delisi oldu kzım ya hiç bırakmadan emiyo bi bebiş bi saat bi memeye bağlı kalır mı :):) gece 01:30 dan 03:30 a kadar emzirdim ama artık göğüs uçlarım artık isyanlarda... tahin yağı sürüyorum biraz biraz toparlıyo ama emince tekrar kendinden geçiyoobakalım göğüs ucu kullanacam bugün doktoruna bi danışayım bakayım minnoşun..
bizden bu kadar teyzoşlar.. öpüyoruz hepinizi :)
günaydın herkese
sana da günaydın şekerim hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun çalışıyormusun bugün
evet valla bende çok sabırsızlanıyorum bebişimiz gelsın artık dımı kıyamam göbişten çıkarasım gelıyo bazen o benı ıttırdıkceayaklarıysa eğer ayaklarını okşuyorum bende eğilebilsem o ittiren ayakları ellerı öpücemde eğilemiorum
bu arada canım göğsü nıye sıcak tutmak gerekıyor bak ben bılmıyorum mesela sut gelmesı ıcınmı
ramazanda bitti bayramdaaslında zaman o kadar çabuk geçiyorki , her anın kıymetini bilmek gerek , bu evimizde ilk bayramımız bizim , çikolatalarıda hazırladım ama tek bir çocuk bile gelmedi :44: yavaş yavaş kaybediyoruz adetlerimizi galiba neyse artık bebeklerimiz gelince asıl bayram gelicek evlerimize :119:
slm canım
dedğin gibi nasıl geçecek derken bayram bile geçti gitti
gerçekten yavaş yavaş gidiyo bütün adetler
sen nasılsın nasıl gidiyo var mı bi sıkıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?