milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...uykusuz bir gecenin ardından iki dk gireyim sizi göreyim dedim ayy gece benim minnoş hiç uyutmadı beni mahvetti :)

meme delisi oldu kzım ya hiç bırakmadan emiyo bi bebiş bi saat bi memeye bağlı kalır mı :):) gece 01:30 dan 03:30 a kadar emzirdim ama artık göğüs uçlarım artık isyanlarda... tahin yağı sürüyorum biraz biraz toparlıyo ama emince tekrar kendinden geçiyoo bakalım göğüs ucu kullanacam bugün doktoruna bi danışayım bakayım minnoşun..

bizden bu kadar teyzoşlar.. öpüyoruz hepinizi :)

günaydın canlar.. nasılsınız bakalım...uykusuz bir gecenin ardından iki dk gireyim sizi göreyim dedim ayy gece benim minnoş hiç uyutmadı beni mahvetti :)

meme delisi oldu kzım ya hiç bırakmadan emiyo bi bebiş bi saat bi memeye bağlı kalır mı :):) gece 01:30 dan 03:30 a kadar emzirdim ama artık göğüs uçlarım artık isyanlarda... tahin yağı sürüyorum biraz biraz toparlıyo ama emince tekrar kendinden geçiyoo bakalım göğüs ucu kullanacam bugün doktoruna bi danışayım bakayım minnoşun..

bizden bu kadar teyzoşlar.. öpüyoruz hepinizi :)

ayy canım benm yaa eloş seni çok seviyo yaa hiç ayrılmak istemiyo demekki

göğüs ucu problemini çok kişi yaşıyo sanırım yaa alışana kadar bi süre

ramazanda bitti bayramda aslında zaman o kadar çabuk geçiyorki , her anın kıymetini bilmek gerek , bu evimizde ilk bayramımız bizim , çikolatalarıda hazırladım ama tek bir çocuk bile gelmedi :44: yavaş yavaş kaybediyoruz adetlerimizi galiba neyse artık bebeklerimiz gelince asıl bayram gelicek evlerimize :119:

sana da günaydın şekerim hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun çalışıyormusun bugün

günaydın canım sennde bayramın mübarek olsun

ben çalışıyorum yaa izinlerimi bebişten sonraya saklıyorum o yüzden birleştirmedim

sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik

evet canım süt kanallarının sıcakta genişleyip daha kolay süt akışı sağlaması için sıcak tutmak gerekirmiş , hatta sıcak bir havluyla sarın filan diyolar , doğal yöntem en azından denemekte fayda var

slm canım

dedğin gibi nasıl geçecek derken bayram bile geçti gitti

gerçekten yavaş yavaş gidiyo bütün adetler

sen nasılsın nasıl gidiyo var mı bi sıkıntın

slm canım

dedğin gibi nasıl geçecek derken bayram bile geçti gitti

gerçekten yavaş yavaş gidiyo bütün adetler

sen nasılsın nasıl gidiyo var mı bi sıkıntın

biz iyiyiz canım yaaa , minik kuzum üzmüyo beni hiç hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum ama hatırlatıyo kelebeğim hemen :)) babasınada tepki veriyor artık 2.5 aydır kilo almadığımdan rahatım sanırım ama bayramda ev baklavalarını çokça yedim sanırım bu hafta almış olabilirim artık , çok nadir olarak anlık sancı oluyor 2-3 gündür , korkmuyoda değilim aslında geliyomu yoksa die ama hemen geçince rahatlıyorum , artık normalmiş sanırım rahim kendini hazırlıyormuş ha bide abuk sabuk rüyalar bende görüyorum geçen doğuruyorum rüyamda kızım doğuyo, doktor diyoki bide oğlan var burda ama ama hiç gelişmemiş bu daha kalsın karnında dio , benim cadı ne varsa sömürmüş oğlana bişey bırakmamış güya işte böyle canım , o günlerin kıymetini bil çünkü artık yatakta dönmek , hatta uzandığın yerden kalkmak bile çok zorlaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…