biz iyiyiz canım yaaa , minik kuzum üzmüyo beni hiç hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum ama hatırlatıyo kelebeğim hemen :)) babasınada tepki veriyor artık2.5 aydır kilo almadığımdan rahatım sanırım ama bayramda ev baklavalarını çokça yedim sanırım bu hafta almış olabilirim artık , çok nadir olarak anlık sancı oluyor 2-3 gündür , korkmuyoda değilim aslında geliyomu yoksa die ama hemen geçince rahatlıyorum , artık normalmiş sanırım rahim kendini hazırlıyormuş ha bide abuk sabuk rüyalar bende görüyorum geçen doğuruyorum rüyamda kızım doğuyo, doktor diyoki bide oğlan var burda ama ama hiç gelişmemiş bu daha kalsın karnında dio , benim cadı ne varsa sömürmüş oğlana bişey bırakmamış güya işte böyle canım , o günlerin kıymetini bil çünkü artık yatakta dönmek , hatta uzandığın yerden kalkmak bile çok zorlaşıyo
sana da günaydın şekerim hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun çalışıyormusun bugün
çalışıyorum cnm ya yarında calısabilir raporu almaya gideceğim ve sanırım eylül 27 ye kadar calıscam
günaydın canım sennde bayramın mübarek olsun
ben çalışıyorum yaa izinlerimi bebişten sonraya saklıyorum o yüzden birleştirmedim
sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik
e canım benim seninde artık yaklaşmış zamanın tatlım bizimde aile şirketi burası bizde öle prosedür yok bende eylül sonunda işi bırakıcam kısmetse eeeartık birazdinlenielim dimiçalışıyorum cnm ya yarında calısabilir raporu almaya gideceğim ve sanırım eylül 27 ye kadar
calıscam
biz iyiyiz canım yaaa , minik kuzum üzmüyo beni hiç hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum ama hatırlatıyo kelebeğim hemen :)) babasınada tepki veriyor artık2.5 aydır kilo almadığımdan rahatım sanırım ama bayramda ev baklavalarını çokça yedim sanırım bu hafta almış olabilirim artık , çok nadir olarak anlık sancı oluyor 2-3 gündür , korkmuyoda değilim aslında geliyomu yoksa die ama hemen geçince rahatlıyorum , artık normalmiş sanırım rahim kendini hazırlıyormuş ha bide abuk sabuk rüyalar bende görüyorum geçen doğuruyorum rüyamda kızım doğuyo, doktor diyoki bide oğlan var burda ama ama hiç gelişmemiş bu daha kalsın karnında dio , benim cadı ne varsa sömürmüş oğlana bişey bırakmamış güya işte böyle canım , o günlerin kıymetini bil çünkü artık yatakta dönmek , hatta uzandığın yerden kalkmak bile çok zorlaşıyo
çalışıyorum cnm ya yarında calısabilir raporu almaya gideceğim ve sanırım eylül 27 ye kadar calıscam
benimde iyi gidiyor oğlum beni hiç üzmedi teyzesi sen napıyosun bi sıkıntı yoktur inşallah
iyi geceler teyzoşlar;
ancak bu saatte birazcık kendime zaman ayırabildim ve hemencik geldim size :):) nasılsınız bakalım??
biz kızımla çok ama çokkk meşgulüz teyzoşlar.. sürekli emiyor gaz çıkarıyor altımızı ızlatıyor kakamızı yapıyor ve uyuyoruz :):) ama bunu öyle bir rutine bağladık ki anneye nadir dinlenme zamanı kalıyor ve annecikte bulduğu her vaikitte kendini uykunun kollarına bırakıyor :):)
ama inanın yat kalktan maymuna dönüyor insan :):)
bugn doktor teyzemize gittik yine.. kızım doğumdan sonra biraz kilo kaybı yaşadı.. hem minnak doğmuştu bi de kilo kaybı olunca ben biraz tedirgin ve telaşlıydım.. sütümde tam anlamıyla 3-4 gündür gelmeye başladı zaten... ama benim minnak kzım kilo almaya başlamış maşallaaaahhh :):) öyle sevindim ki size anlatamam :) yolda bir çuval altın bulsam bu kadar sevinmem yani :):)
onun dışında yarın 15 günlük olacağız inşallah ve d vitaminine başlıcaz... :)
bu arada mustelanın pişik önleyici kreminş tavsiye ediyorum size canlar gerçekten çok iyi.. ha bi de unutmadan bebeğinize mutlaka banyo sabunu alın ve genital bölgesini banyoda mutlaka sabunla temizleyin...
bez olarak molfix kullanıyoruz biz alerjik bi reaksiyon görmedik memnunum göbek oyuntulusundan... süt içinde humana still tea içiyoryn bi de malt içeceği sanırım faydaları var :):)
hadi bakalım teyzoşlar benim mola bittii topiğinizin cimcimesi mızırdanıyor ben doğrrruuuu vaziye başına... öpüyorum sizlerii.. bugünlerin kıymetini bilin ve uyuyun... :):)
ama kuzumun kokusunu içime çekmek on günlük uykuya değer söylemeden de geçemeyeceğim :):)
hepiniz bebişlerinizle Allaha emanet olun.....
canım benm uğra tabi bak bilgilerinden yararlanalım bizde
maşalah kuzuna bak sütün artınca kilosuda hemen artmaya başlamış demekkiannelik böle bişi demekki seni nasıl sevindirmiş bu haber
ama hani bebekler ilk zaman çok fazla uyuyodu yaa nasıl dinlencez biz onlar uyumazsa
rahatlıkla kuvağına alabiliyo musun ya ben nasıl alıcam bebişi die düşünüyorum
göğüs yaraların nasıl oldu iyileşme var mı ?
mustelanın sanırım tüm ürünleri iyi yaa
Allahım bizede nasip etsin inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı
kızlar yaa ben hala oğluşuma isim bulamadım
senıde oğluşunu da severız ana kızhahahaha
valla nilüş bende pek sıkıntılıyım isim konusundan eşim muhammed ismi olsun diyor başka bişi demiyor annemler o isim çoçuğa ağır gelir başka isimler söylüyorlar iki ara bi derede gidiyorum kız olsaydı ben koyacaktım erkek olunca baba baskın çıkyor diyorum ağır gelirmiş bu isim ne ağır gelicekmiş diyor bende sıkılıyorum peygamberimizin ismini istiyor diyede ben bişi demiyorum napalım senin eşin nasıl bu durumda
Kızlar esmaul husna da el batınül geçiyor galiba bi kaç yerde oğluna batın ismini koyacak insanlar var
Merhaba kızlar nasılsınız
Oh Oh ışıl hanımın bebişide buyuyormuşş maşallahh artık bende bebeğimiiii canım kızımı kucağıma almak istiyorum... Öyle heveslendiriyorsun ki anlattıklarınla maşallah size
ayy dimi yaa aynen bende alsam bi kucağıma diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?