milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlar selammmmmmmm doktor kontolumuz vardı

Anlatayım hemen

Dün 3 kere falan su sızıntısı geldi benden bende alla alla dedım beklıyım nasılsa yarın doktoruma sorarım..Bugün söyledım ilk defa çatı muayenesi yaptı veee 2 cm açıklığım açıktı

sonra teste yolladı kan testıne bu bebeğin suyumu gelıyor dıye bı test varmıs ondan yapıldı..Şimdilik birşey yok ama sızıntı devam ederse yarın sabahtan gel yatışını yapıp sunı sancı verıp doğumunu başlatırım dedı Ben şokkk tabiii mantar çıktı birde tabiki onun içinde fitil aldım

eğer sızıntım olmaz ise de cuma günü gidicem açıklığa möantara falan bakacak hayırlısı hakkımızda ne olur dua edın kızlar....

ayyyyy ne diyosuun

hastaneye gidersen bizede söleeeee

doktordan geldik şimdi beynim allak bullak oldu kızlar

20 ekimde kan değerim 170 ti keseyi görmüştü

şimdi keseyi net göremedi kan testi istedi 1836 çıktı

dış gebelikten şüpheleniyor doktor cuma yine kan testi istedi

kese görününce dış gebelik nasıl oluyor anlamadım :26:

allahım hayırlısını versin

Allah Allah bu nasıl iş yaa

acaba kendi mi göremedi keseyi başka bi dr a gitmeyi düşünüyo musun bugün ?

yoksa cumayı bekleyecek misn

Neşe bencede gecikmeden başka bır doktora daha gozukmende fayda var derim...

bi daha ne zaman gideceksin doktora canım sen ?

şimdi dün fitil aldım blkı bılırsın 2 gun arayla atılan bır fıtıl var dun aldım işte 2.sını de perşembe atıp cuma kontrole ozamanda muhakkak çatı muayenesıde yapar bana mantarada bakar :)
ama şuan gelen gıden yok su bakımından

ama nilüşcüm çatı muayenesınden sonra kahverengılı akıntım gelıyor normalmıdır acaba

Allah Allah bu nasıl iş yaa

acaba kendi mi göremedi keseyi başka bi dr a gitmeyi düşünüyo musun bugün ?

yoksa cumayı bekleyecek misn

bugün için randevu almak istediğim doktorlar doluydu yarına bir doktor ayarlamaya çalışıcam kan değerim normal görünüyor ama bilemedim fazla sıvı alımından da görememiş olabiliriz dedi kafamı karıştırdı başka bişey yapmadı önce keseyi gördü şimdi görmedi dış gebelik tüplerde olmuyormu ya öyle olsaydı ilk muayenede de görmemesi gerekirdi anlamadım hiçbişey

Neşe bencede gecikmeden başka bır doktora daha gozukmende fayda var derim...

yarına randevu ayarlamaya çalışıyorum canım

canım hiç bilmiyorum ki ben

ama bana anlatmıştım ya hastaneye gidince bi yaptılar diye bende olmamıştı o zaman

bu konuda hiç bişi bilmiyorum canım ben ama en iyisini yaparsın başka bi doktora daha gitmekte

kızlar ben hastaneden geliyorum. meleğim sarılık olmuş(( yatış verdişer. nasıl oldu alamadım. evet çok hafif vardı ama bz abartılacak bişey olmadığını düşünüyorduk( güzel emiyordu hep emdi maşallah.
bugün 1hafta oldu doğalı ve kontrolü vardı.çocuk doktorumuzda baktı çok bişey yok gibi ama yine de test yapalım dedi.test sonucu yüksek çıktı ve yatış verdi(((
bugün ondan ayrıyımağla ağla bir hal oldumsütümü sağdım geldim ama mama takviyesi yapacaklar.
onu ben yanımda emerek uyutuyordum. bu gece nasıl uyuyacak şimdi

kıyamam canım sana mesaj da da dediğim gibi ne olur üzme kendını sutun kaçar allah korusun sen ona lazımsın annesi sen üzersen sıkarsan kendını ona kım bakacak aaaaa aşk olsun sarılık ne kı anam her çocukta sarılık oluyor kuzum senin ki de şimdi emin ellerde şükür.Dualarım sizinle canım...

canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını demek boş biliyorum ama metanetli ol sütün kesilmesin annesi meleğin bi kaç güne seninle olacak yine inşallah...bol bol dua et tatlımm... bende sana bu gece dua edip bebeğin için yasin okuyacağım... Rabbim şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…