selam kızlar nasılsınız baakalım valla sohbet muhabbet ilerlemiş biz uğrayamıyoruz :):)
bu arada gözde seni facete ekledim ama kabul etmedin sanırım :):)
selam kızlar nasılsınız baakalım valla sohbet muhabbet ilerlemiş biz uğrayamıyoruz :):)
bu arada gözde seni facete ekledim ama kabul etmedin sanırım :):)
gayet iyiyiz canım sen nasılsın? eloş nasıl minik kuş uyuyomu?
babasıyla sevişiyomu kızın? bizimki şimdiden canım kızın diye seviyoo göbeğimi aklını kaçırdı adam
gayet iyiyiz canım sen nasılsın? eloş nasıl minik kuş uyuyomu?
babasıyla sevişiyomu kızın? bizimki şimdiden canım kızın diye seviyoo göbeğimi aklını kaçırdı adam
eloş nasıl ama gözde teyzesi :):):)
öyle yaramaz ki cadı cadıııı :)
Bu arada birde bebişin kılo almasını ıstıyorsanız bol bol muzz gunde 2 adet lıght sut yağsız olduğundan dolayı tum vıtamınler bebeğe gıdıyormuş dırek.. ve soda :) soda hem annedekı gazın bebeğe geçmesını engellıyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş...
aman dur aklına mukayet olsun yoksa tekmeledıkçe ne yapcak
Tam çirkinördek yavrusuuuMaşallah suphanAlllah Rabbim bebeklerimizi korusun talihleri güzel olsunnn kıyamamm onlara kukilerini yerimmmmmmmmmmmm
eloş ne yasın yaramazlık peşinde :):9 cadılık yapuyor bol bol ama babası ile bi sohbet bi sohbettt :):)
ay ben sade maden suyu içiyorum mineraller için muzu ise hiç yiyesim yok :18::18::18: sütü light mı içmeliymişiz bak onu bilmiyodum normal içiyorum ben çok gaz yapıyo sankii
oyy maşallah tontiş kızıma nasılda tatlı yarabbimm
hiç bilmiyorumm sıyırdı adam
kız sende benim kocam gibi sevme şekline hastayım heee
evet tatlım işte gaz yaptığından dolayı o mınaraller vıtamınler bızde gaz yapıyor bebeğede gaz halınde gerı donuyor o yuzden lıght ıcılcekmıs hem gaz yapmıyor hemde dırek bebeğe..
benım evet sevme şeklım bayagı değişik kız :d hiç normal konusmam kı hehehehe duyanlar oluyor gulmekten ama kelımeler kıfayetsız kalıyor ki
gerçekten kelimeler kifayetsizz ne desek az kalıyo sanki
kaç kilo aldın sen gözdem öykü tontiş görünüyor maşallah kaç kiloymuşş
kız çocuğuyla baba sohbeti bağı filan bir başka oluyo gerçekten
sen nasılsın ameliyat yerin ağrıyomu
benım kılomu duyda ınanmaaaaa Ben tamı tamına 18 kg almış bulunmaktayımmmmm
bıde ödemim de var acayıp şişirdi tum guzelliğimi aldııı inşş doğumda gider..
Öykü hanımcık geçen hafta 2900e yakındı bakalım yarın gıdıcem kontrole ne kadar olmuş
ben çom iyiyim canım.. ameliyat yerimde falanda sorun yok valla ikinci kalktım ayağa ve çok şükğr ne ağrı ne sızı... sezeryan korkulacak birşey değilmiş haberiniz ola :)
sen istisnasın herhalde maşallah 2.gün ayağa kalkmışssın baksana
bence çok değil ya kilon zaten son zamanların artık daha da almazsın sanırım öyküye de maşallah valla gayet güzel kilosuu prensesimin
ben çom iyiyim canım.. ameliyat yerimde falanda sorun yok valla ikinci kalktım ayağa ve çok şükğr ne ağrı ne sızı... sezeryan korkulacak birşey değilmiş haberiniz ola :)
Bu arada birde bebişin kılo almasını ıstıyorsanız bol bol muzz gunde 2 adet lıght sut yağsız olduğundan dolayı tum vıtamınler bebeğe gıdıyormuş dırek.. ve soda :) soda hem annedekı gazın bebeğe geçmesını engellıyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?