çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım daha cok başı herhalde ikinci tahlile ne zaman gideceksin bu esnada sakın yorma kendını takma kafana bişey oluruna bırak herseyı
10 uzerı olunca ben hamılelık dıye bılıyorum belkı yenı yenı oluşuyodur..
kızlar suan hepiniz uyuyorsunuzdur biliyorum ama suan çok heyecanlıyım,daha demin tuvalete gittim peçeteye silindiğimde 3-4 damla kan geldi,ama ben adetimi salı yada çarsamba bekliyorum,acaba erken adet mi yoksa yerleşme kanamasımı yoksa normal bi lekenmemi ayy heyecan bastı
kızlar suan hepiniz uyuyorsunuzdur biliyorum ama suan çok heyecanlıyım,daha demin tuvalete gittim peçeteye silindiğimde 3-4 damla kan geldi,ama ben adetimi salı yada çarsamba bekliyorum,acaba erken adet mi yoksa yerleşme kanamasımı yoksa normal bi lekenmemi ayy heyecan bastı
OYYY kyamam ben sana ya; tatlım ınternetten baktım sonucuma hastaneye gıdemedım cesaret edemedım sabahta dunya kadar kuyruk vardı:/ doktorda gunu gecmemıs kısılere kan tahlılı yapmıorz ıdrarda cıkıp gunun gecerse yaparız dedı ugrastrdı benı,neyse rca ettm yaptılar 10kars suratla bu devlet hastansı rezllık cddennese sonuc 2de cıkcakmıs gıtmedım hsta numaramla ınternttn baktım en az 5 oluo gebelık sonucu bnm sfrlarda 0.26 bu ayda cıddı bı yıkım yasadmm ama senn benı hamıle olark degerlndrmen benı mutlu ettı ne yalan soleyımm yuzumu guldrdn:) ıns. bıgun vercem sıze mujdeyı ama bu ay deglms malesefff ıns. sızden guzel haberler alrzzda sevınırız.
Amannnn elalemin ağzı torba değil ki büzesinnn
Ayyyyyyyyyyy göğüslerim inanılmaz acımaya başladıııııııııııııııı ama kasıklarımda ağrı yok bana 1 gun onceden en azından
işaret ederdı hastalanıcaksam eğer kasıklarda hafıf hafıf ağrım olurdu anam anammm olacakmıyım yoksa
:18::18::18:
takma kafana baska bıseyle ugras çunku kafana takınca regl gecıkıyo sonra bebek gelıyo sanıyoruz bana gecen ay öyle oldu
kızlar napıyosunuz,hasta olmak yok tutun gelmesin kırmızılaray nese ve gözdecim,acaba yerleşme kanamasımıdır,kafama takıldı,dünden beri kendi kendime gelin güvey oluyorum,kan geldikten sonra aynı adet günümdeki ağrılar oldu,belim ağrıdı,bacaklarım romatizmalılar gibiydi,hatta eşim sabah kaltığı sırada bende uyanım ve uyanır uyanmaz kasıklarıma ağrı girdi,benim normalde kasıklarıma adet günü ağrı girer,ayyy of yaa psikolojikmi düşünüyorm bilmiyorum ama,adet günüm geçene kadar test yapmicam :18:
Bence yerleşme kanaması gibi gelıyo banada ama bakalım hayırlısı cnm evet tutalım kırmızıları :)
kızlar napıyosunuz,hasta olmak yok tutun gelmesin kırmızılaray nese ve gözdecim,acaba yerleşme kanamasımıdır,kafama takıldı,dünden beri kendi kendime gelin güvey oluyorum,kan geldikten sonra aynı adet günümdeki ağrılar oldu,belim ağrıdı,bacaklarım romatizmalılar gibiydi,hatta eşim sabah kaltığı sırada bende uyanım ve uyanır uyanmaz kasıklarıma ağrı girdi,benim normalde kasıklarıma adet günü ağrı girer,ayyy of yaa psikolojikmi düşünüyorm bilmiyorum ama,adet günüm geçene kadar test yapmicam :18:
benim kırmızılar geldi gelecek zor tutuyorum şu anda canımsenin bata da var daha şimdiden regl kanaması olması normal değil yerleşme kanaması olmasını umuyorum
cidden miii gelıyomu kız kasıklarmı ağrıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?