kızlar yaa inş adet olmazsınız,inş bebiştir o belirtiler
gitti 1 ay daha...tahlilimi yaptırdım sonucunu aldım koskocamannn _____0.10_____ biliodum zaten bu ay olmıcağını 3-4 ay ara verdim ya tedaviye bn o zaman hata yaptım herzaman sıcağı sıcağına olur dedikleri doğru bnce.. tahmin ediyorum ki bu ay bişi yapmıcaklar ocaktada (hatta olursa bu ay) direk tüp bebek doktorum acele etme bi daha dicek ama bu 3.aşılama doktoruma göre normal olucak ama artık olsun yaa olsunn....
canım benim göz 0 (sıfırı)hiç görmemiş kusura bakma ya bi an hamile muamelesi yapıp üzdüm seni
bakın benımde mıde bulantılarım basladı :) ha hayt :) şaka yapıyorum yanı mıdem bulanıyo o gerçekte bebiş yoktur zannetmıyom
kız gözdişşşşşşş bu gün senin günün
kız gözdişşşşşşş bu gün senin günün
Günaydın canlarımmm evet tatlım benım gnumde çok şükür gelen gıden yok şuanlık herzaman olmadan once muhakkak kasık ağrım olurdu beklıyorum oda YOKKKK
hahaha canımm ya resmen pusuya yatmışsın kızzz :)))))))))))
günaydın kızlar... tablo güncellendi mi kimlerin kırmızısı geldi kimlerin gelmedi meraktayım.. takip edemedim forumu bir kaç gündür işler yoğunda :)
Günaydın canlarımmm evet tatlım benım gnumde çok şükür gelen gıden yok şuanlık herzaman olmadan once muhakkak kasık ağrım olurdu beklıyorum oda YOKKKK
neşe sen oldunmu günaydın bu arada hepinize daha benim günüm var
günaydın kızlar... tablo güncellendi mi kimlerin kırmızısı geldi kimlerin gelmedi meraktayım.. takip edemedim forumu bir kaç gündür işler yoğunda :)
Günaydın cnm hg bugün benım kırmızıların gunu ama beklıyoruz bakalım hayırlısıyla :) inşş gelmez :2:
demmir_can_______yaş/26______bat/28 kasım_____bebiş geliyo
Mehay___________yaş/29______bat/29 kasım_____beklemede
hmfsst___________yaş/21______bat/30 kasım_____beklemede
morwenfb_________yaş/25______bat/2 aralık_____beklemede
myhos___________yaş/25______bat/3 aralık______beklemede
seda_ecrin________yaş/22______bat/3 aralık_____beklemede
inci_tanesi________yaş/26______bat/4 aralık_____beklemede
serinserin_________yaş/23______bat/6-8 aralık___beklemede
megan17__________yaş/25_____bat/8 aralık______beklemede
cirkinordekyavrusu__yaş/31_____bat 10 aralık_____beklemede
gelartik___________yaş/27______bat/11 aralık____beklemede
rimel_84__________yaş/27______bat/23 ocak______beklemede
ya benide ekleyinn listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebiş düşünen yokmu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?