milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım benim hiç üzme kendini elbette olucak çözümsüz bi durum değil ki bu allahım büyük normal olmazsa aşılama aşılama olmazsa tüp bebek bi çaresi elmette ki bulunucak üzme kendini lütfen

kızlar 1 aralıkkk hadı yapsın bırı artık aralıgın acılısını:) yarın gırdıgımde mujdelı haberler almak ıstıorumm.

bakın benımde mıde bulantılarım basladı :) ha hayt :) şaka yapıyorum yanı mıdem bulanıyo o gerçekte bebiş yoktur zannetmıyom

günaydın kızlaaaaaaarrr herkese mutlu bir gün ve bol paylaşım diliyorummm sus pus olmak yok

kız gözdişşşşşşş bu gün senin günün

Günaydın canlarımmm evet tatlım benım gnumde çok şükür gelen gıden yok şuanlık herzaman olmadan once muhakkak kasık ağrım olurdu beklıyorum oda YOKKKK

günaydın kızlar... tablo güncellendi mi kimlerin kırmızısı geldi kimlerin gelmedi meraktayım.. takip edemedim forumu bir kaç gündür işler yoğunda :)

günaydın kızlar... tablo güncellendi mi kimlerin kırmızısı geldi kimlerin gelmedi meraktayım.. takip edemedim forumu bir kaç gündür işler yoğunda :)

Günaydın cnm hg bugün benım kırmızıların gunu ama beklıyoruz bakalım hayırlısıyla :) inşş gelmez :2:

Günaydın canlarımmm evet tatlım benım gnumde çok şükür gelen gıden yok şuanlık herzaman olmadan once muhakkak kasık ağrım olurdu beklıyorum oda YOKKKK

benim de aşağılarda bişeyler oluyo kız ağladı ağlıycak hehehehe bu ay geçse de işimize baksak umudum kalmadı çünkü bu aydan

neşe sen oldunmu günaydın bu arada hepinize daha benim günüm var

daha olmadım canım ama geldi gelecek hissediyorum kıpırtı var

daha güncellenmedi canım gözdenin batı bu gün benimki de yarın en erken beklenen kişiler bizlerin şu anda gözdeyi bilmem ama benim kırmızılar gelmek için geri sayım yapıyo

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYO

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/30 KASIM_____BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/2 ARALIK_____BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE

seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

Son düzenleme:

ya benide ekleyinn listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…