milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

n_88__________YAŞ/24______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE

Benim gelıyor galıba :)) bu aydan ümit yok artık bizeee neşeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar nasılsınızbugün 2 aralıktı dimi,bendede cok kafa karıştırıcı şeyler var ama,insan kendini her zaman kötü sonuca hazırlamalıki üzülmemeli, oyüzden bende bu aı boş geçireceğim gibime gelio

Son düzenleme:
kendi adıma söliim benim bu ay boş canım valla sıcaklık geliyo alttan alttan

ya kasık ağrım şimdide gıttı gelen gıden de yok uf bu belırsızlık kotu ama ya gel yada bı belırtıı Rabbımmmmmmmmmm

bu ay rahim filmi çektircem eğer sonuç temiz çıkarsa ben de bu ay çocuk yapmak istiyorum.bakalım hayırlı olur inşallah.yaş 25 ama ben aralıkta yapmaya başlacam bat 8

bu ay rahim filmi çektircem eğer sonuç temiz çıkarsa ben de bu ay çocuk yapmak istiyorum.bakalım hayırlı olur inşallah.yaş 25 ama ben aralıkta yapmaya başlacam bat 8

Hayırlısı olsun cnm ıns rahım fılmı zormuy acaba yaaa burda çok duydum okudum kımı çok zor dıyo kımıne de çok basıt gelmiş... Allah kolaylık versin..

kızlar belirtim şöyle yumurtlamadan sonra ateşim hep yüksek başka bir topikte okumuştum bide böyle karnımın içinde kelebekler dolaşıyo gibi :) ne bilim 3 gündür sanki bu ay olacakmış gibi hissediyorum tabiki terside olabilir

valla canım reglime daha bikaç gün olsa umudumu kaybetmezdim kötüye hazırlamazdım kendimi daha pozitif olabilirdim ama yarın batımın son günü ve ben hissediyorum kırmızılar gelecek vucudumu tanıyorum çünkü o yüzden de umudumu bi kenara bıraktım bu ay için regl geçse de işimize baksak bizim koca da hazır kıta bekliyor zati garibim kaç gündür

n_88__________YAŞ/24______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE

bunlar kimin bilgileri pien??

ya kasık ağrım şimdide gıttı gelen gıden de yok uf bu belırsızlık kotu ama ya gel yada bı belırtıı Rabbımmmmmmmmmm

hayırlısı be canım sıkma kendini

bat 8 ocak mı??

inşallah canım benim

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYO

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/30 KASIM_____BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/2 ARALIK_____BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE

seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE

mayam____________YAŞ/22_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

mayam eklendin canım

Son düzenleme:

canımmmmmm saoll inşş en kısa zmnda bebiş geliyo yazısını görürümmm alahhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm

kız gözdeeeee bu gün gelen giden yoksa yarın bi test al da yap sen canım hıım ne dersin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…