Evet hala yokkk ama bı kaç gun daha beklıyım sankı dıyorum hee bıde yarında geçsin de bı :))
Evet hala yokkk ama bı kaç gun daha beklıyım sankı dıyorum hee bıde yarında geçsin de bı :))
pazartesiye kadar bekle bence canım kısa sürede idrarda çıkma ıhtımali çok düşük kanda cıkar en erken idrar için tavsiyem gununun 5 gun gecmesi
kızlar şimdiden hepinize iyi tatiller fırsat bulursam hafta sonu yazarım yine kendinize iyi bakın
ıyıı aksamlar gozdeeee:) var mı guzel haberlerr heycnla bklıorm habrlernıı.
iyi akşamlar cnm gelen gıden yok valla :) bende beklıyorum bugunu atlattık 1 gun geçti reglim dıyebılırım :)
günaydın canlar nasllsınızzz
bende hla gıden gelen yok belırtıyımde
GÜNAYDIN CNM belirti olmaması güzel ama bekle pzt ye kadar pzt aksam eve gıderken test alırsın salı sabah ilk idrarla yaparsın testi sabret ama tamam
GÜNAYDIN CNM belirti olmaması güzel ama bekle pzt ye kadar pzt aksam eve gıderken test alırsın salı sabah ilk idrarla yaparsın testi sabret ama tamam
kaç gün gecikti cnm adetin..benim bata 7 gün var ve ebn dayanamadım test yaptım...negatifi gördüm..ama hala umudum var önceki kadar şiddetli olmasada ....insan negatifi görünce acayip demorilize oluyo..eğer adet günün geçti ise hemen yap testi..piyasada adet günü doğru çıkan hassas testler var...benim adetim geçse jinokologta alırım nefesi:))
dayanamadım dun yaptım salak gıbı tbıkı hıc bısey cıkmayacagını bılıyorum ama yaptım sonuç negatıf :) bayagı bı erken davrandım o yuzden bu sefer cıddı cıddı bkleyeceğim
Ama umarım hastalıgımın gecıkmesı psıkolojık değildir umarım hamılelıktır
buyuk lafı nıye dınlemıyon sen yapma dedım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?