milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ankara , 27 yaş , 158 boy 55 kilo , smear hormon kızamıkçık hepatit-b su çiçei testlerini oldum , sonuclara göre heaptit -b aşısını oldum.. hedef ayım ocak ahaha ne komık oldu :)))

HEYOOOOOOOOOOOO ben geldim :) tekrardan kendimi tanıtayım 27 yasında 2 yıllık evliyim 4 aydır bebiş için uğraşmaktayım istanbul şişlide iakmet etmekteyim :) hepinizden önce ben hamile kalıcam sizede taktik vercem dermişim :) napıyonuz kızlar baktımda daha bebiş olmadan konu doğuma varmış kendinizi sezeryana şartlamayın kıssadan hisse vereyim size su anda calsıtıgım yere işe başladım burda cay ocagında calısan abinin bebegi oldu bana dedi ki sen ne zmn düşünüyosun dedim nisan ayın gibi 1 senem dolsun şirkette bana dediki SEN 1 SENE SONRA DİYE ŞART KOŞUYOSUN BAKALIM RABBİM SEN İSTEDİĞİN ZAMAN SANA VERECEKMİ? ve ben hep cocuk için erken derdim rabbim bana dediki gel sana dert verim büyük konusmayı gör rahim ağzı kanseri 1.aşamada yakaladım şu an için iyiyim ama tekrarlama riski 100%90 o zaman rahmimi alacaklar ve normal doğum yapmam gerekiyor içimin temizlenebilmesi için o yüzden hep hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun büyük konusmayalım

hg cnm tekrardan oo güzel şişlide bişey değil sende gelırsın bıze :)

İnş kalırsın hayatımda bızede yardımcı olursun valla :)

Hemen bebeişin olurda için miçin tertemisssssssssss olsun miss olsunnn :)

Sosyete Pazarına Bile Gideriz
Nerelisin Aslen Karadenizli mi ?

Yok hayatım aslen Arnavut göçmenıyım eşimin aılesının orada evi olduğu için geçtık oraya

GELARTİK

YOK HAYATIM HEKİMLİ DEĞİLDE ACARLARA YAKINIM :) GERÇİ DAHA TAM BILMIYORUM 9 AYDIR ORDAYIM

canım rahım agzı problemın hpv ye mı bağlı ?

biz hekimliye kız verridkte öyle geldim oralara acayıp ıssız geldi bana oralar dag bası gıbı :)

biz hekimliye kız verridkte öyle geldim oralara acayıp ıssız geldi bana oralar dag bası gıbı :)

ahh ahhh sen bide bana sorr keşke ıssız olsa ayılar kurtlar falan ınecek dıye korkuyorum bıde oralar hiçççç ısınmazzz hiççç ben nasıl çocuk düşünüyorum zaten onada şaşıyorum :18:

Bende 1 Senedir Ordayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…