milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydınnnn myhossssssss lütfen benide listene alırmısınnnnnnnnnnnnn yaşım 28 bat ise 13 aralık

Son düzenleme:
hoşeldin .....ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım...

hoşbuldum canımm walla 3 sene doldu canım ya.1 sene doktorlar bakmadı 1 seneyi geçir öyle dedi bende 1.5 sene sonra gittim rahim filmim temiz çıktı eşimde varikosel çıktı ameliyatımızı olduk çok şükür sonuçları düzeldi ama ameliyat olalı 1 seneyi geçti hala bekliyoruz.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şuanda dahil 1 haftadır belim kopacak derecede ağrıyo rahatsız ediyor 10dk ayakta duramıyorum bitiyorum.offf bu ilaç beni mahvetti sanırım komşumda belki tutunuyordur ondan bu ağrılar diyor walla bilmiyorum zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum ama oda olmuyorr allahım yardımcım olsun. sen ne kadar zamandır istiyosun canım?

Günaydınnnn myhossssssss lütfen benide listene alırmısınnnnnnnnnnnnn yaşım 28 bat ise 13 aralık

hoşgeldin tabiki alırız canım ama paylaşım yapmak kaydı ile listede olan arkadaşların bir kısmı hiç paylaşım yapmıyor halleri nedir bilmiyoruz

bende bir buçuk senedir evliyim.. ekim ayında denedim ilkkez ama hiçbir takip falan yapmadan olmuştu o ay...bu ay adam akıllı ilk denememdi.. herşeyin hayırlısı olsun... umarım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benimde şiddetli göğüs ağrım var.. onun dışında şu an hiçbir regl belirtim yok ama sanmıyorum bu ay tuttuğunu... eczaneden ovulasyon testi alıcam bu ay... onunla gebe kalan bir kaç arkadaşım var... burada da okuduğum kadarı ile o testin faydasını görenler var.. Allahım en hayırlı zamanda en doğru zamanda nasip edecektir inşallah canım...

hoşgeldin tabiki alırız canım ama paylaşım yapmak kaydı ile listede olan arkadaşların bir kısmı hiç paylaşım yapmıyor halleri nedir bilmiyoruz

hoşbuldum canım tabiki paylaşım yaparım.

herşeyin hayırlısı ewet tez zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza.benim her ay reglimde 10 gün öncesinden acayip göğüslerim ağrırdı ama bu ay tık yok ama kasık ve bel ağrım anlatamayacağım kadar çok.bende kullanmıştım o teslerden ama bende 2 gün üst üste silik çizgi çıktı yani pek beğenmedim olmadıda zaten o ay.ama inşallah sen başarırsın hadi güzel haberlerini yazarsın bizlerde seviniriz inşallahhhhhh

umarım canım... ya göğüs ağrısı ama öle böle değil bir belirtimi acaba.. yada diğer arkadaşlarınki gibi benimki de psikolojik olabilir.. mesela iki gündür sabahları midem bulanıyor öle çok fazla birşey gelmiyo ama kendimi lavaboya atma ihtiyacı hissediyorum... uff ne bileyim yaaa....:):):)

tatlım göğüs ağrısı ilk belirgin özelliği derler ama kişiden kişiyede değişebilir heralde ya ama ya walla bak bebek istemediğim dönemlerde 1 gram bile ağrım cartım curtum olmazdı yani sadece göğüslerimden anlardım adet olacağımı benki ne zaman ilk kez bebek istemeye başladım o aydan bu yana her ay o belirtiler oluyor :)))) tamamen herşey psikolojik takmayın diyorlar ama elde değil.

takmamak elde değil ki minik bebişleri :))) En hayırlı zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza canım :):)

ahhh ahhh keşke takmamak mümkün olsa daha bir kez denedik olmadı bunu bile takıyoruz canım zaman geçmiyor sanki

ah canım ahhhh sen daha yenisin 1 kez denedik diyosun bak ben ve benden daha çok bekleyenler ne yapsın ya (((

bebek yapmanın hiç bu kadar zor olduğunu bilmezdim ya da bu kadar çok insanın uğraştığını bilmezdim burayı bulmadan önce gerçekten şaşkınım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

bi abla tanıdım geçenlerde 12 yıldır çocukları olmuyormuş evlatlık talebinde bulunmuşlar ondan haber bekliyordu bu sohbeti yaparken bile gözleri parladı annelik hissi böyle bişey işte

offf duygulandım

allahım herkezin kendi canından kanından olan bebeğini sağlıklı hayırlı bir şekilde koklamayı sevmeyi büyütmeyi nasip etsin.ewlatlıkta zor daha sonra ailesini buluyo ve onu büyütenlere karşı çıkıyo ve araya miras olayları falanda giriyo onu büyütenlerden para bekliyo örneklerini gördüm zor zorrr

kesinlikle bence de çok zor rabbim kimseye yaşatmasın kimseyi de bu duruma mecbur bırakmasın evlatlık çocuk için de çok acı bir durum

ÇOK ÜZGÜNÜMMMM ( ağrılarıma dayanamayıp doktora gittim ve doktor kullandığım ilaçların yumurtalarımı aşırı derecede büyüttüğünü söyledi o yüzden bu kadar çok belim ağrıyormuş ve kan testi sonucum negatiffffffffffffff(((((((((((( bu ayda olmadı adetimi bekliyorum insanın adet olmadan adet olacağını beklemeside çok kötüymüş bunuda ilk defa yaşadım kan testi yaptırarak

çok geçmiş olsun canım üzme kendini daha kötüsü olmasın bu yaşananlar hep sabrımızı sınamak için sakın umudunu yitirme biraz da unutarak yaşamaya ve gırgıra almaya çalışalım bu durumu moral motivasyon çok önemli yılmak yok ya olacak ya olacak

inşallah canım inşallahhh

Canlarımmm nasılsınız sizleri çok özledim

Dayanamadım geldim vala gırmıcem etmıcem dedım ama olmuyoooooooooo

allahım hamileliği yaşatmayı kendi bebeğimizi doğurmayı nasip etsin inşallah.. elbette kötü değil birini sahiplenmek çok güzel birsey ama ay ay hafta hafta heycanlanıp gün beklemeyi yaşatsın rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…