Canlarımmm nasılsınız sizleri çok özledim
Dayanamadım geldim vala gırmıcem etmıcem dedım ama olmuyoooooooooo
Canlarımmm nasılsınız sizleri çok özledim
Dayanamadım geldim vala gırmıcem etmıcem dedım ama olmuyoooooooooo
hoşgeldin bebeğim yaaa bizde seni özledikkk kaçma gitme bırakma bizi bidaha
hoşgeldin tatlım.. kendi adıma söyliyim iyi olmaya calısıyorum gribi yenmekle uğrasıyorum sen nasılsın..?? gitme bi yerlere hep bizimle kal..
[ı]gitmicem cıxxxxx [/ı]
[ı]geçmiş olsn cnm havalara dıkkat valla bol bol vitaminnn gitmicem yaaaa[/ı]
kızlarrr cok kotuyummm acayıpp kotu grıp oldumm ama ole bole degıl berbatımm:.........( nasıl toparlanırım hıc bılmıorumm burnm gozlerm akıoatesım dusmuyo allahımm sen sıfa ver kac senedır bu denlı olmamıstımm kızlar herseyın bası saglık koruyun kendınızı sızı sevıorummmm...
kızlarrr cok kotuyummm acayıpp kotu grıp oldumm ama ole bole degıl berbatımm:.........( nasıl toparlanırım hıc bılmıorumm burnm gozlerm akıoatesım dusmuyo allahımm sen sıfa ver kac senedır bu denlı olmamıstımm kızlar herseyın bası saglık koruyun kendınızı sızı sevıorummmm...
kızlar merhabalar... size gecen cumartesi gazetede okuduum yeni bi araştrımayı aktarmak istedimm... yapılan bi araştırmaya göre hamilelik isteyen kadınları iki gruba ayırıp bi gruba folik asit bi gruba da hamilelik dönemınde kullanılan vitaminlerden werilio .. ilk ayda hamile kalanlar
folik asit grubunda %20 iken
multivitamin grubunda %46 olmus... bence "elevit" güzel bu açıdan
birde..hamilelik planlanmadan once doğum kontrol hapıyla korunan 25-30 yaş grubunda hamilelik 3-4 gecikebilirmiş... yani ben.. bilmiorum denices bakalım..
cnm yaaa her doktor farklı bişey söylüyor ne kullanacağını sapıtıo insan:) Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.dermansız dert vermesin kimseye.
Ben daha yeni başladım çocuk çalışmalarına bende aslında bu ay hamile olabileceğini düşünüp hasta olanlara sormak istiyordum haplamı korunuyorlardı diye:26:
kızlar ya şu yumurtlama gününü hesap eden sitelerden birine girdim beklenen adet tarihimi 8 aralık olarak hesaplıyor.. o zaman bugün olmam lazım ama bende tık yok.... bu nasıl iş ya geçen ay olduğumuz tarihimi beklicez yoksa bugün itibariyle benimki geçmiş mi oluyoo
ya regl olmak istemiyorum yaa
bende hiç hap kullanmadım bakalım artık hayırlısı sonuçları beraber görüceğiz inşallah:))
çirkinördekyavrusu kaç günde bir regl oluyordun? sen daha iyi bilirsin bu tarihi o siteler kesin sonuç değil sonuçta.Tahmini tarih onlar.
hem stres yapma o kadar.stres yapıncada tarihler değişiyor biliyorsun. hakkında hayırlısı olsun.öyle dua et
myhos canım teşekkür ederim stres yapmıyorum ama yinede regl gelmeyince insan acabalara kapılıyo :):) herşeyin hayırlısı olsun canım benim hakkımızda...
insan kendini kaptırıyor acaba varmı diyerek ona göre yaşamaya başlıyor yediklerine içtiklerine filan dikkat ediyor biliyorum kendimden hayırlısı canım...
ben oluruna bırakarak yaşıycam artık spor salonuna gidiyodum mesela 1 aydır bıraktım ya bebek varsa zararı olur diye günde 1-2 kahve içiyodum bıraktım yine zararı olur diye..
yediklerime dikkat ediyordum süt filan içiyodum ama baktım ki bunları yapınca iyice kendimi bebek fikrinin içinde buldum ona göre yaşar oldum ve psikolojik açıdan bana zararı oldu..
bu yüzden eskisi gibi yaşamaya devam edicem o geldikten sonra yaşam şeklimi değiştiricem en azından unutmuş ve aklımdan çıkarmış olurum az da olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?