milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen cnm hayırlısı zaten vardır bır zamanı onun çok şükür ki hasta olabiliyoruz bıde ıyı yonunden bakalım ya hıc hasta olamasaydık
aynen mutlaka var bir zamanı.. ama o zaman ne zaman gelcek işte sorun o ...

yok tatlım sıkmadık belirlenmesi netlik kazanması da güzel bişey geldimi gelcekmi diye stres yaşamaktansa hamiş olmadığımızı bilip ona göre yön belirlemek daha iyi herşeyin hayırlısı

tabi canım en güzeli olması ona göre yolumuza bakalım dimi ya.. gerçek hep psikolojik düşündükçe olmuyo..

selam kızlar nabersiniz umutlar diğer aylara kaldı desenize benim bata daha1 hafta var ama ben öğrendim sonucumu
dün gece hastanelik oldum dr gebelik varmı dedı bilmiyorum dedim bhcg yaptılar sonuç sıpamda yok :)birde üstüne taş kum ne ararsan var harfiyat deposu gibiyim :)

ayyy geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıne
benım kırmızılarda yavaşşş yavaşşş gelıyolar valla

geçmiş olsun canım aman dikkat et böbrekte taş çok acı verir üşütme kesinlikle

önümüzdeki aya kaldı bizim de umutlar artık bakalım takdir ne zamansa o zaman olur inşallah
:44:

bende daha olmadım ayy çok heyecanla bekliyorum az kaldı bakalım 4 gün sonra ortaya çıkar,... regl olursam zaten ovulasyon testi kullanıcam kızlar....

Ne zaman zaten böyle bebek hayalı falan kursam adetımın gecıkmesıne garıp garıp belırtılerın ortaya cıkmasına neden oluyor
delımıyım ne beeeee aaaaaaa arada buraya fazla gırmezsem anlayınkı gözde iş ustunde

En iyisi bıraz kafa dagınıklığı burda boyle hergun bak bak bak kendını dınle et nereye kadar yahuu
o yuzden bıraz ara vereceğim canlarım herşeyi akışına bırakacağım..
Yazmayabilirim sızı takıp edıcem..

Diğer hamiş adaylarından da guzel haberler gormek ıstıyorum... Çok opuyorumm sızı Görüşmek uzere

bende daha olmadım ayy çok heyecanla bekliyorum az kaldı bakalım 4 gün sonra ortaya çıkar,... regl olursam zaten ovulasyon testi kullanıcam kızlar....

inşallah olmazsın canım bizim de 3-4 gün gecikti reglimiz ama kırmızıları gördük yine de allah sağlıklı olanını ve hayırlısını versin

ben de bir kez daha deniycem ve olmazsa ovulasyon testi ile takip edicem yumurtlamamı

aaaaaaaaaaaaaaaa

neryee aaaa sakın yazmayı bırakmak yok.. sensiz olur mu hiççç... bnmde paylaşıcak bişeyim yok ocak a kadar ama burdayım bebiş sen nereye...

herkese günaydınnnn....

şu regl bitse de çalışmalara başlasak yahuu...

gerçi kocacık da hasta ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…