milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Suan ıtıbarıyle hastalanms blunuormm beklıyordm ama gecıkmesı kafamıda kurcalıyordu hanı ama nasıp degılmsss ınsan kndnı nkadar hazrlasada grnce ktu oldmm ıns gozdecım nesecımm sızlerde guzel heberler alırızz opuyorumm cok.

Bende şu an itibarı ile regl oldum kizlar...
gozdecim en yakın úmidimiz sen kaldın yalnız vücuduma çok şaşırdım dongum bozuldu ayın kaçinda reglimi beklemem lazim su an bilemiyorum hayırlısı artık...

Sorma neşem ya bende hala aynı şaşkınlıktayım dengem kaçtı ama ben bnu bılır bnu soylerımmm herseyın sebebı STRESSSS ( skma canını ama hayrlısı olsun )

Ciddimisinizzz ayyyy yaaaaaaa tuhhhhh neyse bı dahakı aya ınsss kızlarr
Ya aslına bakarsanız bende hasta olcam gıbı sankı kasıklarımda çok hafıf hafıff ağrım var ama hayırlısı bakalım ufff sızz boyle olunca benımde umıdım kaçtııı

malesef tatlımm ümidimiz sensin tut kendini getrme kırmızıları.

günaydın kızlarrr nasılsınız???

kırmızılar çok fena geldi bu ay gecikmedenmidir nedir mahvoldum karnım acaip ağrıyooo yaa

Kızlar gunaydınnnn

Benımde kırmızılar gelıyo gıbı çok az açık kırmızım gelmişşş bende oluyorum yanııı hakkımızda hayırlısıııı

Kızlar gunaydınnnn

Benımde kırmızılar gelıyo gıbı çok az açık kırmızım gelmişşş bende oluyorum yanııı hakkımızda hayırlısıııı

hadi ya tühhh olsun canım bu ilk denememiz inşallah önümüzdeki ay kısmet olur hepimize

yalnız neden böyle oldu anlayamadım?? aksamayan adetler gecikti belirtiler yaşadık ??
sanırım psikolojik olarak çok etkilendik bu ay daha akışına bırakma taraftarıyım stres sıkıntı kendini dinleme yokkk!!!!

Son düzenleme:

hayırlısı aynen ya neden oluyo bı yerde okudum aylarca korunan ılaçsızda olsa vucud sperme alışık olmadığı ıcın korunmayı bırakan cıftlerde hemen olmuyormus 1 2 3 ay gecmesı lazımmıs vucud anca alışıyormus hayırlısı bakalım yaaaaa

bizim vucut sperm hiç görmedi ki daha önce tanışma faslı mı yaşıyorlar şu anda yani

bizim vucut sperm hiç görmedi ki daha önce tanışma faslı mı yaşıyorlar şu anda yani

E sen deneme yamışmıydın yapmadın dıye bılıyorum ben aralıkta başlayacaktın dımı??

Eğer oyleyse sen bızım stresımızden etkılenmiş olmayasn yada şöyle yorumlayalım çocu dusnunce bısıler oluyor ertelıyo vallla :)

evet canım deneme yapmadım ilk kez yaptım biz ocakta çalışmalara başlıycaktık doktor randevusundan sonra

neyse bişey kaybetmedik çalışmalara devam

hayırlısı olsun kızlar.. sıkmayın canınızı bakın bana ne kadardır uğrasıyorum

aynen cnm hayırlısı zaten vardır bır zamanı onun çok şükür ki hasta olabiliyoruz bıde ıyı yonunden bakalım ya hıc hasta olamasaydık

yok tatlım sıkmadık belirlenmesi netlik kazanması da güzel bişey geldimi gelcekmi diye stres yaşamaktansa hamiş olmadığımızı bilip ona göre yön belirlemek daha iyi herşeyin hayırlısı

Batlarınızı değiştirmemi istiyorsanız bana bildirin kızlar listeyi güncelliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…