milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

vaaayyy süüper bi haber okudum sabah sabah neşem yerine geldi çok sevindim canım senin adına allahım yüzünü erken güldürdü ne güzel sağ salim kucağına alırsın inşallah topiğimizin 2. annesi bizi sensiz bırakma yaşadıklarını tecrübelerini paylaş emi

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE

seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE

mayam____________YAŞ/22_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE

_cimcime__________YAŞ/28_____BAT/13 ARALIK_____BEKLEMEDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/31 ARALIK_____BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 OCAK_______BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

DARISI BAŞIMIZAA İNŞALLAH

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

ne güzel bir haber ne kadar endişelenmiştin oysa
İkiniz de Allah' a emanet olun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ya cok sessizleşti burası nerde bu millet nerde o eski 3-4 sayfalık sohbetler bn yetişemedim die üzülüyodum şimdi kimsecik kalmadı.. suna bak sabahtan beri kimse yok..

ya cok sessizleşti burası nerde bu millet nerde o eski 3-4 sayfalık sohbetler bn yetişemedim die üzülüyodum şimdi kimsecik kalmadı.. suna bak sabahtan beri kimse yok..

Aynen canim benim bile kendi sayfami terkedesim var havadan sudan muhabbet eden bile yok

bi saat belirleyip buluşma düzenlemek lazım anca öle denk getircez herhalde.. yada bu ay kimsede tık yok ya ondan paylaşcak bişi bulunmuyo sanırsam..

Slmmm kızlar valla ben bu ay bı tuhafımm karmakarısık duygular ıcındeım,tup bebek ıcın plan yaparken hıc olmadık bısey olup adetım gectı ıster ıstemez acabalar olusurken (ılk kez gunun gectı ) bırden hastalandım ılk gun bı uzuntu tabı her zamankı gıbı adet kanaması bı anormallık yok.2gunde bıttı derken beraber olduk esımle kasıklarımda bı baskı hıssettım tuvalete kostum sankı altıma yapcam o boyutta yanı yaptım, kocaman bı parca culokk dıe dustu.tedrgın oldum cıktım tuvaletten yıne bı sancı yıne grdımm mınık mınık parcalar dustu yıne ısın ılgıncı tuvaletımı yapmıorm dusenler baskı yapıo onlar dusunce baskı gıdıo. bole 4kez gırdım cıktım ve o gunden berı cok koyu renk camur rengı akıntım var. (kızlar affedın bu kadar acık yazdım ıcınızı kaldrdım ama butun ayrntıyı yazmak ıstedım kı sızden dogru yorum alabıleyım) sızce bu neyın nesı acillll yorum

adetin genellikle hep 2 günmü sürüyorki eşinle birlikte olmuşsun çok tuhaf geldi bana adetin bitmemişki o parçalar gelmiş.adetli olarak ilişkiye girmek mikrop kapman için 1 numaralı neden.zaten adet dönemide kadının dinlenmesi için gerekli zamanlar, o günlerde bari dursanız senin için sağlık açısından iyi olur.

teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese nasip etsin... :):)

ahhh canımmmm çok sevindim yaaaa hadi bakalım daha birrrr sürüüüüüü güzel güzel bebeğinden ve senden haberlerini bekliyoruzzz inşallah tekmelediği zamanlarıda burda paylaşırsın.allahım kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh.kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorum seniiiiiiii

Selam kızlar bende bayagıdır bakamıyodumm ohh ablamızda hamile hee çok sevındımm ben dun gıremedım ev ısı derken baktım saat akşam 11 olmuşşş kusura bakmayın hepınız aklımdasınız ama ve usuttumde hasta da oldum ustune cam sıl ett pfff opuyorum hepınızı

şÖyle adetim normalde 4gün gelir diger 2gun az gunluk ped kullancak sekılde 7.gunse tamamen bter.Ama 2gunde tamamen kesildı damla falanda yok yanı olsa bırlıkte olmazdım zaten.Durumum bu ama mıkrop kapmamısımdır umarım zaten evhamım tedırgın oldum sımdı.

Gozdecım nesecım sız sabah gırersınız muhtemelen;ben bır sure aranızda olmayacagım ıse basladım onumuzdekı aylarda tup bebk ıcın planlarımız var net tarıh belırlemedık henuz ama bıraz bırıkım yapacagım ve sonrasındada tedavıye baslıcaz.Bu surecı gun saymadan ve kendımı dnlemeden gecırırsem daha ıyı olacagıma kaanat getrdım, cunku bılıorum herseın bası stress ve ben cok yıprandm sımdı kendımı toparlama zamanı.Dılıorum sızler benm gectıgım surectn gecmezsnz tez zamanda bebslernze kavusrsunuz(arada gırerım mujdelı heberlrnızı grmrk ıcın) dualarnzda yer alayım.Kocaman opuldunuzzzzzzzz.

Burdada oldugu gıbı anladım kı kendmı dnlemem son bulmucak kendmı uzup esımıda daha fazla mutsz etmk ıstemıorm. Sımdılık en ıyısı bu kndnze cıcı bakınn :)

Bende çoğu zaman topikteyim burayı sürekli okuyorum ya da diğer topikleri ama etkilenmiyorum çünkü kendime söz verdim sadece çocuk fikri ile yaşamayacağım...ilk ay tecrübesizliğime geldi çok dinledim kendimi şimdi ise oluruna bırakarak yaşıyoruz eşim de bende...senle daha önce de konuşmuştuk istediğimizi yiyoruz sporumuz yapıyoruz geziyoruz tozuyoruz arkadaşlarımızla ailelerimizle vakit geçiriyoruz şımarıyoruz yoruluyoruz boş kalmak için fırsat vermiyoruz kendimize,pek bu fikre endeksli yaşamıyoruz anlayacağın...Aramızdan o poşet çıkınca ilişkilerimiz bile daha güzel oldu şimdilik bunu tadını çıkarıyoruz he bi de bunlarn üzerine bebeiş gelirse ne ala...demem o ki çok endeksli yaşamayalım stres yapıp mutsuz olmamıza neden oluyor...Sen yine de burayı okumak bana iyi gelmeyecek diyorsan doğrusunu biliyorsundur kendin için...gel ama yine de bırakma bizi (bu arada yeni işin de hayırlı olsun) öptüm canım

aaa ne güzel cok sevındım gırememıstım bayag desene topiciğimizden 2 tane hamiş çıktı gözde neşe ben dün regl oldum sımdı bat 7 ocak oldu lısteyı degıstırıken lazım olur

hayırlı olsun tatlım hemen değiştiriyorum yeni haliyle

kız gözdiş içtima alıcam hee ona göre çok boşlar oldun burayı sen bu topiğin demirbaşlarından birisin anacım

Evet cnm haklısın burada herkes kendını dınlıyo soyle oldu boyle oldu dıyerekten fazla gecmıyo zaman yenı ısın hayırlı olsun bu ıs sana ıns bebegını tez zamanda getırır...
Opuyorum senı tum guzellıkler senın le olsun.. Dualarımızda senınle...

kız gözdiş içtima alıcam hee ona göre çok boşlar oldun burayı sen bu topiğin demirbaşlarından birisin anacım

Saolll tatlım gelıyorum zamanım elverdiği surece sızlerı unutmam aslaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…