- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)
kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)
ya cok sessizleşti burası nerde bu millet nerde o eski 3-4 sayfalık sohbetler bn yetişemedim die üzülüyodum şimdi kimsecik kalmadı.. suna bak sabahtan beri kimse yok..
Slmmm kızlar valla ben bu ay bı tuhafımm karmakarısık duygular ıcındeım,tup bebek ıcın plan yaparken hıc olmadık bısey olup adetım gectı ıster ıstemez acabalar olusurken (ılk kez gunun gectı ) bırden hastalandım ılk gun bı uzuntu tabı her zamankı gıbı adet kanaması bı anormallık yok.2gunde bıttı derken beraber olduk esımle kasıklarımda bı baskı hıssettım tuvalete kostum sankı altıma yapcam o boyutta yanı yaptım, kocaman bı parca culokk dıe dustu.tedrgın oldum cıktım tuvaletten yıne bı sancı yıne grdımm mınık mınık parcalar dustu yıne ısın ılgıncı tuvaletımı yapmıorm dusenler baskı yapıo onlar dusunce baskı gıdıo. bole 4kez gırdım cıktım ve o gunden berı cok koyu renk camur rengı akıntım var. (kızlar affedın bu kadar acık yazdım ıcınızı kaldrdım ama butun ayrntıyı yazmak ıstedım kı sızden dogru yorum alabıleyım) sızce bu neyın nesı acillll yorum
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese nasip etsin... :):)
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese nasip etsin... :):)
adetin genellikle hep 2 günmü sürüyorki eşinle birlikte olmuşsun çok tuhaf geldi bana adetin bitmemişki o parçalar gelmiş.adetli olarak ilişkiye girmek mikrop kapman için 1 numaralı neden.zaten adet dönemide kadının dinlenmesi için gerekli zamanlar, o günlerde bari dursanız senin için sağlık açısından iyi olur.
şÖyle adetim normalde 4gün gelir diger 2gun az gunluk ped kullancak sekılde 7.gunse tamamen bter.Ama 2gunde tamamen kesildı damla falanda yok yanı olsa bırlıkte olmazdım zaten.Durumum bu ama mıkrop kapmamısımdır umarım zaten evhamım tedırgın oldum sımdı.
Gozdecım nesecım sız sabah gırersınız muhtemelen;ben bır sure aranızda olmayacagım ıse basladım onumuzdekı aylarda tup bebk ıcın planlarımız var net tarıh belırlemedık henuz ama bıraz bırıkım yapacagım ve sonrasındada tedavıye baslıcaz.Bu surecı gun saymadan ve kendımı dnlemeden gecırırsem daha ıyı olacagıma kaanat getrdım, cunku bılıorum herseın bası stress ve ben cok yıprandm sımdı kendımı toparlama zamanı.Dılıorum sızler benm gectıgım surectn gecmezsnz tez zamanda bebslernze kavusrsunuz(arada gırerım mujdelı heberlrnızı grmrk ıcın) dualarnzda yer alayım.Kocaman opuldunuzzzzzzzz.
aaa ne güzel cok sevındım gırememıstım bayag desene topiciğimizden 2 tane hamiş çıktı gözde neşe ben dün regl oldum sımdı bat 7 ocak oldu lısteyı degıstırıken lazım olur
Selam kızlar bende bayagıdır bakamıyodumm ohh ablamızda hamile hee çok sevındımmben dun gıremedım ev ısı derken baktım saat akşam 11 olmuşşş kusura bakmayın hepınız aklımdasınız ama ve usuttumde hasta da oldum ustune cam sıl ett pfff opuyorum hepınızı
Gozdecım nesecım sız sabah gırersınız muhtemelen;ben bır sure aranızda olmayacagım ıse basladım onumuzdekı aylarda tup bebk ıcın planlarımız var net tarıh belırlemedık henuz ama bıraz bırıkım yapacagım ve sonrasındada tedavıye baslıcaz.Bu surecı gun saymadan ve kendımı dnlemeden gecırırsem daha ıyı olacagıma kaanat getrdım, cunku bılıorum herseın bası stress ve ben cok yıprandm sımdı kendımı toparlama zamanı.Dılıorum sızler benm gectıgım surectn gecmezsnz tez zamanda bebslernze kavusrsunuz(arada gırerım mujdelı heberlrnızı grmrk ıcın) dualarnzda yer alayım.Kocaman opuldunuzzzzzzzz.
kız gözdiş içtima alıcam hee ona göre çok boşlar oldun burayı sen bu topiğin demirbaşlarından birisin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?