milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar. beni de aranıza kabul eder misiniz? biz de bebiş düşünüyoruz ve bu ay bıraktık korunmayı. Allah'ım nasip eder inşallah. BAT 3 Ocak, listedeki yerimi alayım lütfen

selam kızlar. beni de aranıza kabul eder misiniz? biz de bebiş düşünüyoruz ve bu ay bıraktık korunmayı. Allah'ım nasip eder inşallah. BAT 3 Ocak, listedeki yerimi alayım lütfen

hoşgeldin canım tabiki seve seve kabul ederiz ama bol bol paylaşım yapmak şartı ile

şaka bi yana hoşgeldin tekrardan yaşın kaçtı hemen ekliyelim listeye inşallah uğur getirirz sana

hoşgeldin canım tabiki seve seve kabul ederiz ama bol bol paylaşım yapmak şartı ile

şaka bi yana hoşgeldin tekrardan yaşın kaçtı hemen ekliyelim listeye inşallah uğur getirirz sana

hoşbulduk canım, yaşım 28. inşallah hepimiz birbirimize uğur getiririz

günaydın kızlarr neşecim nasılsın 2012 yılbaşı hediyesını veremedık kocişlere kızlar verenlerde inşallah sağ salim kucaklarına alırlar

hoşbulduk canım, yaşım 28. inşallah hepimiz birbirimize uğur getiririz

hemen eklendin canım

günaydın kızlarr neşecim nasılsın 2012 yılbaşı hediyesını veremedık kocişlere kızlar verenlerde inşallah sağ salim kucaklarına alırlar

günaydın tatlım bomba gibiyim valla güzel bi haftasonu ve güzel bi hafta başlangıcı oldu kendimi çok iyi hissediyorum sen nasılsın regl olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bir sonraki ay veririz hediyelerimizi o öyle bi hediye ki yılbaşı doğum günü evlilik yoldönümü filan fasa fiso kalır milat olur bizler için göbeğimize düştüğü an allahım herkese nasip etsin

bu arada biz çalışmalara başladık yeniden regl bitet bitmez gün aşırı devam

şimdilik 9 ve 11 inde oldu 13-15-17 diye devam edicez ne kadar çalışmışız diğer ay görücez

Son düzenleme:

valla benim gün aşırı şansım olmuyo benım adam hafta içi evin yolunu zor buluyor yumurtlama gunlerınden patrondan ızın alıp eve gelıyo 2 saat oyle atlatıyoz valla :)

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE ??????

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE ??????

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE ??????

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE ??????

mayam____________YAŞ/22_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE ??????

_cimcime__________YAŞ/28_____BAT/13 ARALIK_____BEKLEMEDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/31 ARALIK_____BEKLEMEDE

yarenay__________YAŞ/28______BAT/3 OCAK_______BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 OCAK_______BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/7 OCAK______BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

haber alamadığımız arkadaşlar var güncelleme yapacağım ama ses yok :44:

Son düzenleme:
valla benim gün aşırı şansım olmuyo benım adam hafta içi evin yolunu zor buluyor yumurtlama gunlerınden patrondan ızın alıp eve gelıyo 2 saat oyle atlatıyoz valla :)

annem sizin öle bi derdiniz vardı dimi yaa aslında ben yumurtlama günü şu günü bu günü diye ayırmıyorum artık reglinden sonra ger gün bize mübah sen adamı yakaladığın yerde sıkıştır bence

valla canım kaba tabirle ayak üstü oluyo :)

dün itiberiyle adet oldum malesef zaten kan testinden beri bekliyordum dün zahmet edip yine geldi benim kırmızılar :111:

aynen bende bende istiyorm yeni yılda hamile olmayı bakalım cumartesi doktor kontrolum var ne deyecek korunma aşamasındayım( inşallah korunma der

dün itiberiyle adet oldum malesef zaten kan testinden beri bekliyordum dün zahmet edip yine geldi benim kırmızılar :111:

olsun can sıkmak yok elbet olacak sizin herhangi belirlenen bir sağlık sorununuz varmıydı canım??

Ayyy çok güldüm yaa
Bu arada yaşım 25 bat 20 aralık benim de

ekliyoruuuuuummm

aynen bende bende istiyorm yeni yılda hamile olmayı bakalım cumartesi doktor kontrolum var ne deyecek korunma aşamasındayım( inşallah korunma der

hoşgeldin aramıza umarım herheangi bir sorun yoktur yaş kaç? kaç yıllık evlisiniz? bahsedermisin biraz kendinden

Son düzenleme:
tabiki canım konumda var 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim eylülde 33haftalık bebeğimi kaybettim sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım ama bende hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum

tabiki canım konumda var 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim eylülde 33haftalık bebeğimi kaybettim sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım ama bende hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum

.......................

Son düzenleme:

..................................

Son düzenleme:

ahh canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun acını tazelemek istemem ama özel değilse neden kaybettin bebeğini istersen anlatmayabilirsin

ahh canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun acını tazelemek istemem ama özel değilse neden kaybettin bebeğini istersen anlatmayabilirsin

amniyon sıvısı bittiği için kaybettim canım sağol bakalım ilk defa cumartesi doktora gidicez çok korkuyorum ama bir an önce hamile kalmak istiyorum herşeyi yarım kaldı aslında 6 aydan önce hamile kalan çok var ama yanlış yapmak istemiyorum bakalım doktor ne deyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…