selam hatunlar... nasılsınız bakalım..?? şöyle bir uğrayıp gidicem iğne saatim geliyo fazla kalamıcam... ya neşecim bi gözde arkadasımız vardı nerelerde allah aşkına girmez oldu sanırsam yılbaşına eltilerlemi giricekti cıkamadı herhalde daha..
canımcım gayet iyiyim regl oldum dün onun sancısı var ama yine de iyiyim gözde topiğe gelmiycekmiş artık fazla paylaşım olmuyor ve gelen giden olmuyor diye...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviler?
cok şükür cnm iyiyim bnde tam anlamıyla gribimi atlattım şimdide hazırlandım iğnelerime koşuyorumgonal f ler bugün bitiyo menogona devam yarın doktor kontrolüm var yumurtaların durumuna göre hareket edicez bakalım.. allahım inşallah bu ay emeklerimizi boşa cıkarmaz.. çıkmam lazım hadi bakalım çok öptüm kendinize iyi bakın..
başlıycam canım çörek otunu ezdim akşam karıştırdım balla hazır içine tarçın koyucam bu gün tarçınım yoktu evde günde kaç kez demiştin ya gene unuttum puff??:44:
sabah akşam cnm.günde 2 defa yani.
cnm sen kilo için mi erteliyordun??? 2 kilo o kadar önemli mi ki?
hem dedğin gibi öyle hadi bu ay olsun dediğinde olmuyor ki
ben eylül bebeği olsun isterdim hep.bak pat diye olmadı
sabah akşam cnm.günde 2 defa yani.
yumurtaların büyümesi için kür mü söylüyorsun merak ettim de banayazarmısın o karışımı
adetin 2.günü başlıyorsun 12.günü bitiriyorsun. sabah akşam aç karnına.
Bal-tarçın-çekilmiş çörekotu karıştırılıyor ve böyle tüketiliyor. ben 12 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu, 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırdım.
yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş. şimdi biz korunmayı yeni bıraktık ya dolayısıyla vücut yeni bir düzene alışıyor
Olsun cnm benim anneminde birşeyi yokmuş.korunmamışta ama 7 ay sonra hamile kalmış.umarım ben o kadar beklemem:44:
Rabbimizin bileceği iş sonuçta.yarın ballı tarçına başla. peygamber efendimiz çörek otu için "Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın" diyor.tedbir senden takdir Allah'tan.eşine de keçi boynuzu al.daha çok erken biliyorum ama işte amaç bir sorun yoksa işi hızlandırmak
Artı az önce okudum ben de sağolsun bir arkadaş paylaşmış.ilişkiden 1 saat kadar önce eşine sert bir kahve yapacakmışsın( sperm hareketlerini kolaylaştırıyormuş.sen içmeyeceksin:)
bir de çirkinördekyavrusu bana besmele çek demişti. aklında bulunsun
ben de çörek otunu sevmem. çok zor yiyorum ama altı üstü 10 gün diye dayandım
aynen ben de deniyorumdedim ya amaç bir problem yoksa işi hızlandırmak
evet çörek otu öğütülmüş olacak. ama aktarda çektirdikten ( ben öyle yaptım) sonra hemen karışımı yapmalısın.çünkü çörek otunda uçucu yağlar var.
Ya da tane şeklinde varsa evde ya da tane şeklinde alacaksan aktardan, evde havanda dövdükten sonra hemen karışımı yap
evet cnm türk kahvesiymişbundan çok emin değilim ama
eveeeeeeeeeettt yeni yılda bebek düşleyen tüm arkadaşlarım
sevinçlerimizi,hüzünlerimizi,adım adım gelişmelerimizi paylaşmak adına hepinizi bekliyorum...
meleklerimiz bizi üzmez ve tez zamanda gelirler inşallahh...
YENİ YIL BİZE UĞUR GETİRSİN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN GÖBİŞLERİ KOCAMAAAAN KOCAMAAANN OLSUN
(LİSTEMİZ SÜREKLİ GÜNCELLENECEK)
demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/7 OCAK______BEKLEMEDE
megan17__________YAŞ/25_____BAT/10 OCAK______BEKLEMEDE
mayam____________YAŞ/22_____BAT/15 OCAK_____BEKLEMEDE
rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/??? OCAK_____TEDAVİ SÜRECİ
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/31 OCAK_______BEKLEMEDE
MERVSH__________YAŞ/25_____BAT/8 OCAK________BEKLEMEDE
bebiş düşünen yokmu yahu
merhaba hanımlar.umarım herkes iyidir.daha önce de yazmıştım yeni yılın ilk günü adetimi oldum.allaha şükür tıkır tıkır tam zamanında oluyorum maşşllah.ama bi sorun var galiba sizlere de sormak istedim.bilmiyorum kendimi çok dinlemeye mi başladım diyorum bebek istediğimden beri.şimdi: 3 aydır çalışmalarımız sürmekte,bu ay 4. deneme olucak.ben geçen ay bal çörek otu tarçın takımından karışımı kullandı,kuru incir falan yedim vs. ondan mıdır acaba adet kanama miktarı arttı.öyle şakır şakır da değil de.normalde 2 gün yoğun 3.günden itibaren bariz azalarak 4-5 günde biter.aslında genel anlamda bebek çalışmalarından beri fazla oluyorum diyebilirim,çamaşırlarıma pek geçmezdi yani.belki önceden az oluyodum şimdi mi normale döndüm.cevaplarınızı bekliyorum hanımlar.herkese kolay gelsin:) umutlu ve mutlu olunn...
ben ben ben hemde çok istiyorummmm
eveeeeeeeeeettt yeni yılda bebek düşleyen tüm arkadaşlarım
sevinçlerimizi,hüzünlerimizi,adım adım gelişmelerimizi paylaşmak adına hepinizi bekliyorum...
meleklerimiz bizi üzmez ve tez zamanda gelirler inşallahh...
YENİ YIL BİZE UĞUR GETİRSİN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN GÖBİŞLERİ KOCAMAAAAN KOCAMAAANN OLSUN
(LİSTEMİZ SÜREKLİ GÜNCELLENECEK)
demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/7 OCAK______BEKLEMEDE
megan17__________YAŞ/25_____BAT/10 OCAK______BEKLEMEDE
mayam____________YAŞ/22_____BAT/15 OCAK_____BEKLEMEDE
rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/??? OCAK_____TEDAVİ SÜRECİ
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/31 OCAK_______BEKLEMEDE
MERVSH__________YAŞ/25_____BAT/8 OCAK________BEKLEMEDE
neşecim bat ım 26 ocak olucak ama inşallah olmaz...
cnm aynen bende de öyle. ama hormonlardan diye düşünüyorum.yeni bir düzene alışıyoruz .sonunçta korunmayı bıraktık. ben çok az olurdum. 2 gün yoğun ( yoğun dediysem öyle aman aman değil) sonrası yok gibi olurdu yani ped değiştirme olmasa 1 haftada ( yoğun 2 gün hariç) 1 ped anca dolar düşün. ama geçen ay yoğun oldu.ben de şaşırdım.
bence vücudumuz kendini hazırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?