milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canımcım gayet iyiyim regl oldum dün onun sancısı var ama yine de iyiyim gözde topiğe gelmiycekmiş artık fazla paylaşım olmuyor ve gelen giden olmuyor diye...

sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviler?

canımcım gayet iyiyim regl oldum dün onun sancısı var ama yine de iyiyim gözde topiğe gelmiycekmiş artık fazla paylaşım olmuyor ve gelen giden olmuyor diye...

sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviler?

cok şükür cnm iyiyim bnde tam anlamıyla gribimi atlattım şimdide hazırlandım iğnelerime koşuyorum gonal f ler bugün bitiyo menogona devam yarın doktor kontrolüm var yumurtaların durumuna göre hareket edicez bakalım.. allahım inşallah bu ay emeklerimizi boşa cıkarmaz.. çıkmam lazım hadi bakalım çok öptüm kendinize iyi bakın..

bende öpüyorum tatlım allah kolaylık versin ellerini boş çevirmesin bu kez inanıyorum olacak hayırlısıylar ii bak kendine

evet canım okudum tesekkur ederım ama fiyatı pahalı geldi bana valla neşecim bazen burda olmak psikolojikman beni etkiliyo bebegı olandanda etkilenıyorum olmayandanda ama fırsat buldukca okuyorum yazılarınızı herseyın hayırlısı bende c.tesi kırmızıları görmeyı planlıyorum ama ortada hiçbir belirti yok çok şükür allah hayırlısı ile kucaklarına almayıda nasip etsin ve cinsiyetleri haber etsinler bize

başlıycam canım çörek otunu ezdim akşam karıştırdım balla hazır içine tarçın koyucam bu gün tarçınım yoktu evde günde kaç kez demiştin ya gene unuttum puff??:44:

sabah akşam cnm.günde 2 defa yani.

cnm sen kilo için mi erteliyordun??? 2 kilo o kadar önemli mi ki?
hem dedğin gibi öyle hadi bu ay olsun dediğinde olmuyor ki
ben eylül bebeği olsun isterdim hep.bak pat diye olmadı

bana kalsa okadar önemli değil eşim illede öyle diyor napalım vercez başka çare yok eşim çok inatcıdır

Cnm bunları paylaşmıştım

merhaba hanımlar.umarım herkes iyidir.daha önce de yazmıştım yeni yılın ilk günü adetimi oldum.allaha şükür tıkır tıkır tam zamanında oluyorum maşşllah.ama bi sorun var galiba sizlere de sormak istedim.bilmiyorum kendimi çok dinlemeye mi başladım diyorum bebek istediğimden beri.şimdi: 3 aydır çalışmalarımız sürmekte,bu ay 4. deneme olucak.ben geçen ay bal çörek otu tarçın takımından karışımı kullandı,kuru incir falan yedim vs. ondan mıdır acaba adet kanama miktarı arttı.öyle şakır şakır da değil de.normalde 2 gün yoğun 3.günden itibaren bariz azalarak 4-5 günde biter.aslında genel anlamda bebek çalışmalarından beri fazla oluyorum diyebilirim,çamaşırlarıma pek geçmezdi yani.belki önceden az oluyodum şimdi mi normale döndüm.cevaplarınızı bekliyorum hanımlar.herkese kolay gelsin:) umutlu ve mutlu olunn...

cnm aynen bende de öyle. ama hormonlardan diye düşünüyorum.yeni bir düzene alışıyoruz .sonunçta korunmayı bıraktık. ben çok az olurdum. 2 gün yoğun ( yoğun dediysem öyle aman aman değil) sonrası yok gibi olurdu yani ped değiştirme olmasa 1 haftada ( yoğun 2 gün hariç) 1 ped anca dolar düşün. ama geçen ay yoğun oldu.ben de şaşırdım.
bence vücudumuz kendini hazırlıyor

ay sevindim ya,inşallah öyledir yani hormonlardandır,bişeyler olacak bakalım hadihayırlısı hepimize.bu arada bayılıyorum burdaki kadın dayanışmasına yaaaa,çok güzel bişey yapıyoruz,iyiki varsın kadınlar kulübü:)

arladaşlar tablonuza benide ekleyin lütfen şekerlerim ama kilo verdiyim için tedavi sürecinde yazarsınız iyi olur en kısa zamanda bizde başlıcaz hu hu hu hu bu arada batımı yazmayı unutuyordum bat 23 ocak

hepinize günaydınlar mutlu ve umutlu bir gün olsun inşallah topği boş bırakmayalım paşlaşalım aydınlanalım....

günaydın kızçeler regl 3 gün kaldı ve hala bi belirti yok birde günlük pedimde kahverengi leke olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…