milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım önceden doğum kontrol hapı mı kullanıyordun? doğum kontrol hapı normalden çok çok azaltır çünkü ben hap sadece 2 ay kullanmıştım regl ağrısı için o dönemde çok az gelmişti reglim bıraktım hapı normale döndü bebek düşündüğümüzden beri de aynı oranda hiç artış hissetmedim açıkçası bu arada batın kaç ekleyelim seni de listeye

ben ben ben hemde çok istiyorummmm

hoşgeldin tatlım bahsetsene biraz kendinden bizde çok istiyoruz el birliği ile inşallah hepimiz hamiş kalıcaz

neşecim bat ım 26 ocak olucak ama inşallah olmaz...

tamam bitanem hemen ekliyorum

iyiki varsın kk

arladaşlar tablonuza benide ekleyin lütfen şekerlerim ama kilo verdiyim için tedavi sürecinde yazarsınız iyi olur en kısa zamanda bizde başlıcaz hu hu hu hu bu arada batımı yazmayı unutuyordum bat 23 ocak

tamam tatlım eklendin

hepinize günaydınlar mutlu ve umutlu bir gün olsun inşallah topği boş bırakmayalım paşlaşalım aydınlanalım....

günaydınnnnnnnnn canım birlikten güç doğar

günaydın kızçeler regl 3 gün kaldı ve hala bi belirti yok birde günlük pedimde kahverengi leke olmuş ya

amanıınnn yerleşme kanaması mı ki kız ay inşallah öyledir balım yaaa çok heyecanlandım bak şimdi

herkese günaydınnn hepimiz için mutlu bir gün olsun kızlarrrrrrr sizi seviyorummmm

aman zannetmiyom ama inşallah neşem bu kana benzemiyi :) kahverengi işte :) bide ben en son regl den beri ateş ölçüyorum yumurtlama zamanından beri sabitlendi güya regliye 1 hafta kala düşermiş ama benim 3 gün kaldı düşmedi çok umutlanmak istemiyorum kendimi kaptırmak 2 ay önce böyle kendimi kaptırdım 4 gün geciktim

allahın izni ile inşallah olucak canım tabiki kendini kaptırma ama vucudun her ay olağanın dışında bir tepki verdiyse insan buna da duyarsız kalamaz işte

bekleyip görücez bakalım ama ne yalan söyliyeyim ben çok heyecanlandım

dipnot :ayrıca yerleşme kanaması da kan gibi olmuyormuş pembemsi ya da kahverengimsi leke oluyormuş

Son düzenleme:
ya bu regl günlerinde insan ne kadar gergin sıkıntılı hayattan bezmiş gibi oluyor bu gün 3.günüm o sinir stres kalktı üzerimden kuş gibiyim gözüm açıldı resmen

gelartık topiğimizin gülü

umudu var sürü sürü

bu ay olacak bir mucize

gelecek artık bülbülü

bak kız sana beste yaptım

hmfsst nedir anlamın?

dinsin gözünden yaşların

biraz daha bekle sabret

cennete dönecek baharın

kız baharda mı hamiş kalcan ne allah söyletti

umudu var sürü sürü

bu ay olacak bir mucize

gelecek artık bülbülü

ayyyy çok güzel olmuşş neşemm şu anda tipimi görsen ağzım kulaklarıma kadar sırıtıyorum

neşe coştu tutabilene aşk olsun valla güldürdün beni allahtan seni güldürsün bitanem ya

umudu var sürü sürü

bu ay olacak bir mucize

gelecek artık bülbülü

tatlımsende ne cevherler varmış bize de bizede bi beste yaz istersen serenat yap olmazmı şekerimmm

nannen kız nedir bahanen

duydum kaytarıyormuşsun bazen

daha çok çalışman lazım

diyebilesin bebeğine gel annem gel annem

bu da senin için tatlım biraz kızmışım sana niyeyse

iyiyim bebeğim keyfim yerinde beste yapıom bizim kızlara sen napıon gel sana da bi beste yapiimmm
ohhhhhhhhh senin karılar şanslı yaniii
bende baktım ki bi deli eksik bizim tükanda
hemen geldim buraya
valla madem keyfin yerinde bi bestede bana döktür bari, kendimi iyi hissediyyim şımarıyım

başak gelmiş hoşgelmiş

işi gücü boşvermiş

tek isteği bir bebek

sohbet muhabbet bahaneymiş

çatlak karııııı başakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…