ohhhhhhhhh senin karılar şanslı yaniii
bende baktım ki bi deli eksik bizim tükanda
hemen geldim buraya
valla madem keyfin yerinde bi bestede bana döktür bari, kendimi iyi hissediyyim şımarıyım
vayyyyyyyyyyyyyybaşak gelmiş hoşgelmiş
işi gücü boşvermiş
tek isteği bir bebek
sohbet muhabbet bahaneymiş
çatlak karııııı başakk
aynen kuşum ben hissettim yani.yokluğum derinden hissedildi yani hıııı
ay sevindim ya,inşallah öyledir yani hormonlardandır,bişeyler olacak bakalım hadihayırlısı hepimize.bu arada bayılıyorum burdaki kadın dayanışmasına yaaaa,çok güzel bişey yapıyoruz,iyiki varsın kadınlar kulübü:)
günaydın kızçeler regl 3 gün kaldı ve hala bi belirti yok birde günlük pedimde kahverengi leke olmuş ya
diğerlerine beste yok gelmedikleri için
neşe seni güldürdü sen de bizim yüzümüzü güldür güzel haberlerinle talışkommmm
Herkeslere günaydın.Öğle oldu ama neyse:))
öyledir öyledir merak etme. benim hep azdı valla.üniversitedeki arkadaşlarım falan bi anlatıyordu ped yetiştiremiyorlardı.allah allah diyordum.sonra ben de kendimden huylandım.doktora gittim.allaha şükür bişey çıkmamıştı.evklendikten sonrada aynı şekilde devam etti.hap falan kullanmadım ben hiç.yapı meselesidir zannımcaişte geçen korunmayı bıraktığım aydı ve yoğun yaşadım.öyle aman aman da değil ama bana göre yoğundu
evet yaaa bilinçleniyor insan burada.bence de harika bir yer
Umarım yerleşme kanamasıdır.hep kahverengi leke diyorlar çünkü.dualarım seninlecümleyle beraber
cnm yaa valla bi dünya işim vardı.bir sürü rapor hazırlamam gerekiyor ama bi fırsatını buldum hemen yazayım dedim. ki şu yazdıklarımı bile yarım saatte yazmışımdır ama buraya bakmadan yapamıyorum artık. bağımlılık oldu
myhoşşşş buldum senii kuzummmmm
sizi gidi sizi başakta burda demek arada kaçıp buralara geliyosunuz
banane banane bende gelcem işteeee
Bir yerde okudum az önce.paylaşmak istedim
Bunu biliyor musunuz?
İnsan vücudu en fazla 45 del ( birim) acıya dayanabilir.
Fakat doğum yaparken kadınlar 57 del'e kadar acı çekerler.
Bu aynı anda 20 adet kemiğin kırılmasına bedeldir.
ANNENİZİ SEVİN:
O dünyadaki en güzel insan ve bizim dünyadaki en GÜÇLÜ destekçimizdir
valla inşallah canım beklemek cok zor nesenın dediği gibi regl olana kadar herkeste bi stres bi umut kırmızıları görünce herkes normal yasantıya devam ediyo rabbım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
cnm yaa valla bi dünya işim vardı.bir sürü rapor hazırlamam gerekiyor ama bi fırsatını buldum hemen yazayım dedim. ki şu yazdıklarımı bile yarım saatte yazmışımdır ama buraya bakmadan yapamıyorum artık. bağımlılık oldu
[B .!.:canım anneem güzel annemmm seni sewiyorummmmmmmmm gerçi ben sezeryan çocuğuyum ama olsun[/B]
doğrudur canımcım yoğun olduğum zamanlarda bende öyleyim sayfa saatlerce açık kalıyor
neyse hemen sana da bi beste hazırlayayım
umutluay bilgi küpü
denemiş kür türlü türlü
okumak öğrenmek gerek
dünya hali binbir türlü
Ben geldimmmm Kızlarrr selammmmm dayanamadım yokluğunuzaaaaaa nabıyosunuz nasılsınızzzzzz
neşecim kıskandın valllahi hani bana ben senin arkadaşın değilmiyim
anammm gözdecikte gelmiş hoşgelmiş napıyon kızz
Ben geldimmmm Kızlarrr selammmmm dayanamadım yokluğunuzaaaaaa nabıyosunuz nasılsınızzzzzz
Ayyy inanmıyorum yaaa.valla süper olmuş:118: nasıl bir yetenektir bu
nannen kız nedir bahanen
duydum kaytarıyormuşsun bazen
daha çok çalışman lazım
diyebilesin bebeğine gel annem gel annem
bu da senin için tatlım biraz kızmışım sana niyeyse
hoşgeldin:) bildiğin gibi devam ediyoruz. sen ne yapıyorsun? ne alemdesin?
hahahhaha besteci yönümü keşvettim sayenizde ben sizinle doğdum arkadaşlarım beni siz var ettiniz
aşkitom hoşgeldin ya nerelerdesin terkettin bizi gittin ağladım ben çookkk (yalan)
gelmenin şerefine sana da bi beste yapiimm
morwenfb deli dolu
içi dışı neşe dolu
bırakıp giderse yine beni
gözlerim olacak dolu dolu
ne olsunnn bat beklemece :) yoğunluk iş yoğunluğu kafayı yiğcemmmm ınan kı
yalanını sevıyım ağzını kırdığımmmmmmm ozledımmm valla :) hahaha
beste içinnn çokkkkkkkk teşekkur ettımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?