milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy evet hormonlar artık dursun valla resımgorur ağlarım muzık duyar ağlarım aman beeeeeee :5:

ben ben ben:3::3: çok ağlak oldum. eşim belgesel izlemeyi çok sever. onu izlerken bile duygulanıyorum.gözlerim doluyor:5::5:

ayyy evet hormonlar artık dursun valla resımgorur ağlarım muzık duyar ağlarım aman beeeeeee :5:

kızlar ben normaldede çok sulugözüm sadece hamiş olduğunuz içinse geçer ya ben napayım :))))))

http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e

Tüm meleklerimize gelsin :16::16::16:

kızlar ben normaldede çok sulugözüm sadece hamiş olduğunuz içinse geçer ya ben napayım :))))))

ben de cnm normalde de sulugözlüydüm zaten:1: şimdi ailemin uzakta olması bana çok koyuyor. şimdi daha çok özlüyorum onları:5::5::5:

ışılımm hoşgeldin ya bizz iyiyizz sen nasılsınn eloşş nasılllll neler yaptınızz haftasonu ..

melekim hoşbulduk canım... iben iyiyim canım benim biraz uykusuzluk ve yorgunluğun dışında bişi yok çok şükür..

haftasonu bişi yapmadık valla cumartesi ders çalışmakla geçti pazar anneme kahvaltıya gittik sonrada kayınvalideyi almaya havaaalanına...

gıcık bi hafta beni bekliyor akşamada kayın müsveddesi geliyor.. dua edin kızlar sinirim hoplamadan bitsin bu işkence :):)

Kızlar ben çıkıyorum kociş ızınlı bugun belkı gezerız bakalım şimdilik opuyorum sızı:54::54::54:

kızlar ya kapı süsü istiyorum ama bunlar çok güzeller yaaa.... nereden bulacam ben böylesini :):)

$bebek-kapi-susu-ela.webp $bebek-kapi-susu-cik-cik-kuslari-ela.webp

Back
X