- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 163
ayyy hıc gunumde değilim valla![]()
allahım ya rabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hıc gunumde değilim valla![]()
jehehhee çok guzel fıkır cnm olabılır vallaama sohbet edelım yaaaaaaaaaa
edelim cnm ama ben nedense hep yemek düşünüyorum.akşama ne yapsam ki:44::44: kabak vardı aslında. şöyle yoğurtla falan iyi olur di mi![]()
edelim cnm ama ben nedense hep yemek düşünüyorum.akşama ne yapsam ki:44::44: kabak vardı aslında. şöyle yoğurtla falan iyi olur di mi![]()
miss gibi olur vallla bi de dereotu ve de sarımsaklı yoğurttt.. bayılırım valla :):)
evvveeetttttöğrendi mi eşin dereotunu:)??
aaa o nasıl oluyor hiç duymadım ben:44:valla harika ben kabağı pirinçli nanalei yapıyorum yemede yanında yat mis vallaaa
ooo level atladı eşim.. hem dereotunu biliyor artık hem de semizotunu :):):):):)
aaa o nasıl oluyor hiç duymadım ben:44:
maşallah o zaman ona![]()
normal yemek yapar gibi yap hani kıyma koyuyoruz ya onun yerine yarım çay bardağı pirinç at yıkayıp işte salçanı naneni ekle isteğine göre sonrada ustunu geçmeyecek kadar da su bitti işte :) çok guzel bir tadı var![]()
kırmızı kartı görmeden inanmıyoruz biliyosun![]()
bu arada sibelcim moda ikonuu oldun topiğinn
![]()
valla melekim kırmızı kartı göreceğime okadar inanıyorum kii hiç umudum yok
bu arada sibele boşuna sosyete demedik herzaman kıyafet konusunda öncümüzdür sayın sosyeteleri
ya bu arada ben bu reglimden sonra ayçanın dediği kürü denicem yumurtlamam oluyo zararı olurmu acaba kızlar dengemi bozmam dimi
eşim için de bişeyler yapmak istiyorum sperm testi yaptırmadık çünkü belki bi sorun vardır puff:26::26::26::26::26:
cnm benim de düzenliydi ama ben yaptım yine deeşine de keçi boynuzu uygula...
bu ay denicem ayçacım içimdeki ses dene diyo keçi boynuzu nasıl uygulancak?
kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye
kızlar iyi günler sizlerle bişi paylaşmak istiyorum ya bu günlerde içmde bir korku var çoçuğa nasıl bakıcam sanki çoçuk olunca hayattan nkısıtlancam diye
kuzum öyle düşünmee :):) neden bakamayalım yaaa içgüdüsel olarak emin ol herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle :):)
herhalde biraz rahata fazla alıştık ondan