milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende valla bazen dıyorum hep içeride kalsın benım bı parçam oldu bazende dıyorum bıran önce gelsede evımız şenlense beeeeeeee

Kahkalarımız havada uçuşsa ıns.... :nazar::nazar:
ben de öyle diyorum. özleyeceğim karnımda olan günlerini:)))))
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....

nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)

dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)....

ışılllllllllll ne diyorsun annem seeeennnnnn:52::52::52::52: inanılmaz heyecanlandım ben yaaaaaa:52::52::52: kendime gün verilmiş gibi oldum valla:52::52::52::52:

cnm yaaa geçmez valla:27::27::27:
sen hazırladınmı peki çantanı falan??? bir de doktora sezeryan mı istiyorum dedin??

çantamı hazılrladım canım.. ya aslında dünkü kontrolde biraz bebeğin amniyon sıvısında minimal artış gözledi doktorum önemli olmadığını erken doğumu tetikleyebilieceğini falan söyledi... hoş artık erken de değil dedi...doğum için neye karar verdin dedi.. bende sezeryan olsun dedim.. o da tamam dedi :):) hatta pazartesi alalım dedi ama eşim pazar nöbetçi olduğu için çarşamba istedik biz..

ya bizim bi tanıdığın bebeğinin köprücük kemiğini kırmışlar doğumda ben aslında onun için sezeryana döndüm ayça ya korkuyorum da normalden zaten...

çantamı hazılrladım canım.. ya aslında dünkü kontrolde biraz bebeğin amniyon sıvısında minimal artış gözledi doktorum önemli olmadığını erken doğumu tetikleyebilieceğini falan söyledi... hoş artık erken de değil dedi...doğum için neye karar verdin dedi.. bende sezeryan olsun dedim.. o da tamam dedi :):) hatta pazartesi alalım dedi ama eşim pazar nöbetçi olduğu için çarşamba istedik biz..

ya bizim bi tanıdığın bebeğinin köprücük kemiğini kırmışlar doğumda ben aslında onun için sezeryana döndüm ayça ya korkuyorum da normalden zaten...

evet cnm o tarz şeyleri ben de duyuyorum.Allaha emanet bebişlerimiz:16: sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalı.yaa inanamıyorum ama şaka gibi.ben ilk topiğe geldiğimde daha yeni hamileydin:))))))

evet cnm o tarz şeyleri ben de duyuyorum.Allaha emanet bebişlerimiz:16: sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalı.yaa inanamıyorum ama şaka gibi.ben ilk topiğe geldiğimde daha yeni hamileydin:))))))

aynen ya bende inanamıyorummm 38 hafta bitti ve kızımı kollarıma almama sadece sayılı günler kaldı inşallah :):):)

selam kızlar. yavaş yavaş başlıyor doğumlar anlaşılan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. sıcaklar da baya zorluyor. hem bel ağrısı, hem sıcaklar iş yaptırmıyor ya.

ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....

nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)

dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)

canım çok sevindim senin adına. artık net olarak gün sayıyorsun, şaka gibi. inşallah hayırlısıyla alırsın kızını kucağına. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle.

Eeee kızlar yok mu yeni hamiş?? bayrağı devredeceğimiz arkadaşlar lazım bize:kkk::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar. yavaş yavaş başlıyor doğumlar anlaşılan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. sıcaklar da baya zorluyor. hem bel ağrısı, hem sıcaklar iş yaptırmıyor ya.

canım çok sevindim senin adına. artık net olarak gün sayıyorsun, şaka gibi. inşallah hayırlısıyla alırsın kızını kucağına. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle.

Eeee kızlar yok mu yeni hamiş?? bayrağı devredeceğimiz arkadaşlar lazım bize:kkk::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına :):):)

aynen ya bende inanamıyorummm 38 hafta bitti ve kızımı kollarıma almama sadece sayılı günler kaldı inşallah :):):)
inşallah cnm sağ salim alacaksın dualarımız seninle olacak.

evet cnm bnm sıcaklar çoookkk fena..geceleri işkence benim için:37::37:
yok cnm yeni hamiş:50: kızlar çok uğramıyor artık zaten:26: yeni bir gelişme yok anlayacağın:31:

ayy nasıl heyecanlı yaa iyi bari doktor bişi dememiş ikna etmeye çalışmamış epudural düşünüyosun herhalde demi ışılcım

kızlar selam ışılcım hayırlı uğurlu olsun tarihin eloşunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

siboş bu arada aman şekerine dikkat et... bebeğinin önden gitmesi gebelik diyabeti ile alakalı olabilir... bi de amniyon sıvısında artış yapabiliyormuş.. dün bizizm amniyon sıvımız azıcık artmış.. ben biraz ürktüm aman dikkatli ol tatlım... bi de doktoruna amniyon suyunun miktarını mutlaka sor gittiğinde...

kızlar sanırım bi iki hafta içinde evi taşıycaz bizde inşallah zor olmaz bakalım ama taşınmak bizim için çok iyi olacak

kızlar sanırım bi iki hafta içinde evi taşıycaz bizde inşallah zor olmaz bakalım ama taşınmak bizim için çok iyi olacak

Yalnız yapma sakın yardıma çağır bi kaç kişiyi ağır mağırda kaldırma sen yapabileceklerini yap Allah kolaylık versin bızım evdede tadılat var bıtmedı hala

Back
X