Hamur İşleri milföyden börek yapanınız var mı,? tarif verir misiniz ?

ben milföyün içine tüm börek harçlarını kullanıyorum.örn:patatesli,ıspanaklı,kıymalı,peynirli,garnitürlü seçim size kalmış.oldukça pratiktir.iç harcını koyup mektup zarfı şeklinde kapatıyorum düz kısmını üste getirip yumurta sarısı sürüp pişiriyorum

ben milföyün içine tüm börek harçlarını kullanıyorum.örn:patatesli,ıspanaklı,kıymalı,peynirli,garnitürlü seçim size kalmış.oldukça pratiktir.iç harcını koyup mektup zarfı şeklinde kapatıyorum düz kısmını üste getirip yumurta sarısı sürüp pişiriyorum

cevabın için teşekkürler en güzel hangisi oluyo ?

genellikle peynirli yapıyorum.vaktin varsa patatesli de güzel oluyor canım.rulo şeklinde sarıp pişirince fazla dökülüp evi batırmıyor.aklında bulunsun ;-)

genellikle peynirli yapıyorum.vaktin varsa patatesli de güzel oluyor canım.rulo şeklinde sarıp pişirince fazla dökülüp evi batırmıyor.aklında bulunsun ;-)

önerilerin için sağol yaptım denemek amaçlı peynirli ve sucuklu her ikiside güzeldi patateslide denicem :56::21:

Milföy kendi de ağır olduğu için genelde içine ya peynir ya da kaşar koyup sarıyorum :)

bazen sadece milföyü kapatıp yapıyorum:1: eşim kahvaltıda begeniyor.
bazen lor ve maydonoz karısımı ile,kaşar ile...
sosisli denemiştim ağır geldi bize.

garnitürlü ve sucuk- kaşarlı harika oluyor :56:

Son düzenleme:
ben ortadan üçgen kesiyorum arasına peynir koyup küçük üçgenler yapıyorum hemen hazır oluyo uğraşma derdi yok:27:

Back
X