- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Geçen ay aldım kullanıyorum ama saçımı açmak değil yaptığı. Fiyatına göre çok vasat kalıyor. Üstelik saçlarım zor açılan bakımsız çok boyalı saçlardan bile değil. Kısa ve boyasız saçlarınız varsa belki hoşunuza gidebilir ama benim açımdan kokusundan başka övülecek bir yanı yok. 60 Lirayı ona verene kadar keşke parfüm alsaymışım dedirtiyor.
Saçlarınız parlasın istiyorsanız OSSION diye bir serum var ben 3 yıldır kullanıyorum bunun yarı fiyatına hem de. Aşırı derecede iyidir. Sayesinde saçımda tek kırık kalmadı. Bir de Loreal'in extraordinary oil var. Onun özellikle ikinci çıkarttığı serum çok iyi geliyor saçlara. Deneyin derim
Eweettt ben kullaniyorum.
Bi ara argan yagli sampuanini kullandim,
Su meshur mis kokulu whipped cream kopugunu kullaniyorum,
Ve organik argan yagi bitmek uzere su an onu severek kullaniyorum.
Ayrica normal sekillendirici kopugu de var.
Hepsini de cok seviyorum.
Saçların sorunsuz belli ki
Saclarimin guzel bukleleri vardi ama dogumdan sonra bi tip oldular,
Sanki dokulen saclarimin yerine cikanlar eski kalitesinde cikmadi.
Boya yok uzun zamandir, en buyuk yardimcim organik hindistan cevizi yagim.
Milk_shake ler mucize degil tabiki ama belkide kokusundan oturu mutluluk veriyo.
Saclarimin guzel bukleleri vardi ama dogumdan sonra bi tip oldular,
Sanki dokulen saclarimin yerine cikanlar eski kalitesinde cikmadi.
Boya yok uzun zamandir, en buyuk yardimcim organik hindistan cevizi yagim.
Milk_shake ler mucize degil tabiki ama belkide kokusundan oturu mutluluk veriyo.
Benimde artık Milk_Shake bakım ürünlerim varHakikatten bu nasıl bir koku arkadaş, üzerine gıda maddesi değildir yazsalar yeri... Köpükten o kadar anlamamıştım ama bu gelenler nefisssss cidden insanı mutlu ediyor
Demi amaGule gule kulkan fistik
Çook teşekkür ederim canım :13: Birde utanmadan pantene ile aynı köpükleri demişim, Milk Shake kimmm Pantene kim ama yaaaaO Yorumu yazarken ne düşündüm acaba
saçları güzelim tavsiyelerini okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?