- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Not: Hindistan cevizine yarısını buladım ben, diğer yarısını piştikten sonra pudra şekeri serperek süsledim.
Lezzetli, dolgulu kurabiyelerim hazir. Yanında filtre kahve ile afiyetle tadına baktım.
Deneyin muhakkak, sizlerede afiyet bal şeker olsun.
Teşekkür ederim canım benim. Hadi sende gönder tarifini, merakla bekliyorum.Canım eline sağlık, süper gözüküyorYarışmada başarılar
Ben anca akşama koyarım tatlım, tarif hazırda işlerim var azıcıkTeşekkür ederim canım benim. Hadi sende gönder tarifini, merakla bekliyorum.
Sanada başarılar canım
Kurabiyeler önde giderken yaptım tarifi canım.Ellerine sağlık maşallah bu ne hız
Tamamdır canım, senden muazzam bir sunum bekliyorum, ekmek arası çorbayı solla.Ben anca akşama koyarım tatlım, tarif hazırda işlerim var azıcık
Aman beklentini o kadar yüksek tutmaTamamdır canım, senden muazzam bir sunum bekliyorum, ekmek arası çorbayı solla.
Kolay gelsin canım sana.
CanımsınCanım ellerine emeğine sağlıkÇok güzel bir tarif Yarışmada bol şans diliyorum
Pro üyeliğin hayırlı olsunÇok yakışmış
Resimleri ve tarifi düzelttim bir sorun varsa tekrar düzenleyebilirim..
Çıtayı yükselttin kuzum ben napim.Aman beklentini o kadar yüksek tutma
Senin sunum benimkinin yanında daha güzel emin ol
Rica ederim canımCanımsınHerşey için teşekkür ederim eline emeğine sağlık. Çok güzel olmuş
Teşekkür ederim, tabiki ısırabilirsin, içinden cikolata akıyorharika gözüküyolar. biraz ısırabilirmiyim
Çok teşekkür ederimeline saglık basarılar dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?