- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Teşekkür ederim. Deneyin çok keyifli yapımı, tabiki yemesi daha güzel, sürprizli kurabiye diyoruz biz buna kızımlawow super görünüyo kızımla deniycem bunu
limon sıkıcagının kapagından kurabiye yapmak cok yaratıcı.Teşekkür ederim, tabiki ısırabilirsin, içinden cikolata akıyor
Gönderirim ne olucak kikım bana yaptıgı kurabıyeden gonderırse oyumu ona verıcem
şakkkaaaayarısmada basarılar dılerım
eline saglık cidden yılbaşı mönüme ekledim gitti :)Teşekkür ederim. Deneyin çok keyifli yapımı, tabiki yemesi daha güzel, sürprizli kurabiye diyoruz biz buna kızımla
Bir sürü kalip var evde ama ben seviyorum böyle acayip aparatlar kullanmayılimon sıkıcagının kapagından kurabiye yapmak cok yaratıcı.
o kalıp nasıl cıkmış ya dedim. okumadan. sonra görünce limon sıkıcagını.
bravo valla
tadı nasıldı?
Teşekkür ederim, süpereline saglık cidden yılbaşı mönüme ekledim gitti :)
yeterki saksıyı calıştır diyosunBir sürü kalip var evde ama ben seviyorum böyle acayip aparatlar kullanmayı
Tadıda gayet iyi oluyor.agızda dağılan ve hafif kitırlı bir tadı oluyor, hindistan cevizi eklediğim için. Aynı hamurla biskrem yapabilirsiniz 1 er tablet çikolata kullanarak, o da güzel oluyor
yeterki saksıyı calıştır diyosun
ya kalıpları bazen bende pek sevmiyorum. cocuklugumuzdan bu yana var hep.klasikler yani
degişiklik iyidir iyi. candırBende biraz değışiklik merakı var.
Keki fincanda pişiriyorum mesela, eşim diyorki fincan bu fincan, kek yemeyeceğiz, çay , kahve içeceğiz bununla
Bunu kime yaptıysam sormuştur nasıl sekil verdin diyeşık oluyor.
Yahu bizbizeyiz şurada, kimsecikler duymazdegişiklik iyidir iyi. candır
kazanda. düdüklüde kek...
fırın olmasada olur
anlatma bence. bizle paylaştın yeter. bütün türkiye ögrencek zaten
eminmisinYahu bizbizeyiz şurada, kimsecikler duymazHem bu topikte aksiyon yok, olay yok kim merak etsinde baksın
Desene gitti benim tarif. Kimse sormayacak nasil yaptın diyeeminmisin
herkes sen gibi eşine dostuna tarifi vermeyebilir. ama verenler olabülür içimizde
o bakımdan şabduydum
Çok teşekkür ederimBir enerji bombası tarif daha.Nefis görünüyorlar.Yarışmada başarılar.
Çok teşekkür ederimHarika olmuş ellerine sağlık başarılar diliyorum yarışmada
Gel sıcak sıcak cay yapayım sana en bergamotlusundanÇayın yanındada ne güzel yenirdi şimdi
Gel sıcak sıcak cay yapayım sana en bergamotlusundanYanınada kurabiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?