Bisküvi - Kurabiye Tarifi Milka Sponsorluğunda Canım Kızımın Kurabiyeleri :-)

Bunu çok beğendim. Eline sağlık. Deneyeceğim bunu ilk fırsatta.
Yalnız bir de piştikten sonra içini görebilseydik daha güzel olurdu. Hani kesip 1 tane koymuş olsaydın.
Ya da üzümler çok kurur mu acaba? Hamurun içine koymadan önce biraz sıcak suda bekletmek nasıl olurdu?

Öncelikle teşekkür ediyorum,denemelisin gayet lezzetli oluyor.
Haklısın aslında onu yapmam gerekirdi,içinin akışkanlığını görebilmeniz adına ama ben bu tarifi yaptığımda kurabiyeler olacağı kesin değildi,yaparken fotoğrafladım kurabiyeler olursa bir ihtimal diye.
Üzümler konusunda şunu söyleyebilirim(daha önceden de yaptığım bir tarif bu bu arada) hamuruna eklediğim kurabiyelerde ve keklerde ıslatıyorum ama içinde hava almıyor ve çikolatada eklendiği için yumuşak kalıyor,hatta hafif ıslanıp şişiyor,suda bekletince istediğin sonucu alamayabilirsin çünkü çikolata suyla temas edince sertleşip acayipleşiyor.

Evet mantıklı bir açıklama olmuş. Su ve çikolatanın daha da sulu hale gelmesi.
Kızımla yaparız biz bunu.
aslında iç malzemesi yaratıcılığına bağlı değişik fikirler çıkabilir. Güzel fikir oldu.
Eline sağlık yeniden.

Krokan çok yakışıyor iç malzemesine(çikolatayla birlikte tabi) yada duydun mu bilemiyorum ama daha önce, süt reçeli de güzel oluyor içinde cevizle birlikte.
Tekrar teşekkür ettim.

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…