Millet erkek doguruyor sen doguramadjn

Hayatta daha fazla kızdığım bir şey yok sanırım. O da colugundan çocuğundan çıksın lafıdır. Bunu söyleyen insanların ağzına da bi tane yapıştırasım gelir. Ya hu çocuğun suçu ne yapmışsa bir pislik anasından babasından çıksın. Lütfen günahsız çocuklara beddua etmeyin ya

ne olacağını fal açıp bilemeyiz tabi de yaptığı geri kafalılık ama ahlık bir durum yok bunda.sizin şu an her şeyden bağımsız doğabilecek bebek için böyle şeyler düşünmeniz (bebekten çıksın ona olan kinim düşünceniz) daha korkunç.boşanmışsınız bitmiş gitmiş.bırakın artık önünüze bakın kızınızla ilgilenin.size ne gerisi.

Onu da doğuran bi kadın yani nasıl bi zihniyet böyle yazık valla böyle bi insanla aynı havayı soluyoruz.

Bu gerçek. Dünyada da bizim ülkede de bazı erkekler kadınları değersiz görüyor. Haliyle kız çocuğu olunca daha değersiz olanı bana düştü gibi bir psikolojiye giriyorlar. Birçok kadında bu konuda beyni yıkanmış durumda onlarda buna inanıyorlar.
Ben şaşırmıyorum. Zaten çocuk öncesinde kadınlarla ilgili her türlü düşünceleri kendilerini bellli ediyor. Gerçekten bu adamları düşünün arkadaş ortamlarında konuştuklarını iki lafın arasında sizin yanınızda bile Kadınlarla ilgili neler neler söylüyorlar. Üç maymunu oynuyoruz. Çoğu zaman mecburen duymazdan geliyoruz. Görmezden geliyoruz. Susuyoruz.
Başkalarının düşüncelerini değiştiremeyiz. Neden böyle düşünmediğimizi anlatabiliriz ancak.
Yapılacak tek şey çocuklarımıza bu düşüncelerin ne kadar yanlış olduğunu anlatmak. Ama nasıl yapacağız. Dünya onları zehirlemeye devam edecek.

Başkalarının kötülüğünü isteyecek duaları doğru bulmuyorum. Öfkenize yenilmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…