- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Doğmamış çocuğun hayırsız ve kötü biri olmasını diliyorsunuz yani?Belki erkek evladı olur ama kızına muhtaç olur. Ben onu demek istedim. Kız cocuklar8 daha hayırlı demek istedim. Erkek evladı olur ama belki hayrını göremez diye dedim
Dilemedim. O sözlerini Allaha havale ettim.Daha
Doğmamış çocuğun hayırsız ve kötü biri olmasını diliyorsunuz yani?
Allaha havale edin yeterli. Sizin de çocuğunuz var. Boşanmışsınız bitmiş zaten.Dilemedim. O sözlerini Allaha havale ettim.
Oysaki cinsiyet babanın genleriyle alakalıdır. Anneye suç atılır hep ama cinsiyet babadan, zeka annedendir.Eski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye..ahım tutar mı canlar?
Bu düşüncede olan bir insan bunu kabul eder miArayıp soruyor mu kızını
Salak ya kendi gönderiyor cinsiyet kromozomunu
İlk çocugum kız. Eşim de ben de kız olduguna sevindik. İkincisi erkek oldu araları iki yaş yok. Onu da kız olursa yaşı yakın iki kız kardeş güzel olur diye düşünmüştük hep. Erkek oldugunu duyunca da sevindik kız olsaydı da sevinecektik.Oglum dogdu kayınbabam aramıs sonunda erkek dogurdum diyorEski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim onu sana havale ediyorum bu sozlerindrn ver her yaptigi haksizliklardan.
İlk çocugum kız. Eşim de ben de kız olduguna sevindik. İkincisi erkek oldu araları iki yaş yok. Onu da kız olursa yaşı yakın iki kız kardeş güzel olur diye düşünmüştük hep. Erkek oldugunu duyunca da sevindik kız olsaydı da sevinecektik.Oglum dogdu kayınbabam aramıs sonunda erkek dogurdum diyorSanırsın 5 tane kızım var bu erkek sanırsın erkegi bulucam diye 10 cocuk dogurdum. Böyle insanlar var her nesilde ve her yerde
Boş verin Allah'ından bulsunEski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim onu sana havale ediyorum bu sozlerindrn ver her yaptigi haksizliklardan.
Aslında çocuğun değil adamın kötülüğünü istiyorDoğmamış çocuğa beddua edip kötülüğünü istemeniz ne kadar korkunc .
Hala var di mi bunlarBizim de kızımız var başka da çocuk istemiyoruz.
Eşime bir arkadaşı diyormuş ki erkek olana kadar yapmayacak mısın? :)
Kızı çocuktan görmüyor çok ilginç
Gerçekten ne kadar tuhaf insanlar. Dediğin gibi sanki 5 tane kız doğurmuşsun.İlk çocugum kız. Eşim de ben de kız olduguna sevindik. İkincisi erkek oldu araları iki yaş yok. Onu da kız olursa yaşı yakın iki kız kardeş güzel olur diye düşünmüştük hep. Erkek oldugunu duyunca da sevindik kız olsaydı da sevinecektik.Oglum dogdu kayınbabam aramıs sonunda erkek dogurdum diyorSanırsın 5 tane kızım var bu erkek sanırsın erkegi bulucam diye 10 cocuk dogurdum. Böyle insanlar var her nesilde ve her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?