Millet erkek doguruyor sen doguramadjn

Daha
Belki erkek evladı olur ama kızına muhtaç olur. Ben onu demek istedim. Kız cocuklar8 daha hayırlı demek istedim. Erkek evladı olur ama belki hayrını göremez diye dedim
Doğmamış çocuğun hayırsız ve kötü biri olmasını diliyorsunuz yani?

Oysaki cinsiyet babanın genleriyle alakalıdır. Anneye suç atılır hep ama cinsiyet babadan, zeka annedendir.

Ah etmişsin anlıyorum. Ben doğmamış çocuğa beddua ettiğini düşünmüyorum ama kendi kızına beddua ediyorsun babası ona muhtaç olsun diye. Ilerde bir gün, hiç olmadık zamanda babası kızının hayatını mahvedebilir.
Inşallah oğlu olmaz diyebilirsin mesela.

İlk çocugum kız. Eşim de ben de kız olduguna sevindik. İkincisi erkek oldu araları iki yaş yok. Onu da kız olursa yaşı yakın iki kız kardeş güzel olur diye düşünmüştük hep. Erkek oldugunu duyunca da sevindik kız olsaydı da sevinecektik.Oglum dogdu kayınbabam aramıs sonunda erkek dogurdum diyorSanırsın 5 tane kızım var bu erkek sanırsın erkegi bulucam diye 10 cocuk dogurdum. Böyle insanlar var her nesilde ve her yerde

Bizim de kızımız var başka da çocuk istemiyoruz.
Eşime bir arkadaşı diyormuş ki erkek olana kadar yapmayacak mısın? :)
Kızı çocuktan görmüyor çok ilginç

Boş verin Allah'ından bulsun
Beddua etmeyin dönüp dolaşıp kızınızın ayağına dolanmasın sonunda o yeter

Valla öyle diyene sende bir işe yaramadın erkek kromozomu gönderemedin derim ben.
Allaha havale et en güzel intikamı o alır yeni hayatına bak..

Boşverin bence eski eşinizi siz kendi hayatınıza odaklanın kendi haline bırakın onu da.
Yani halen bu devirde kız erkek ayrımınıda yapan varsa diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.

Çocuğun cinsiyetini erkek belirler. Madem cok istiyor erkek adam olsaymis ta oğlu olsaymis. Ne cahillik bu

Gerçekten ne kadar tuhaf insanlar. Dediğin gibi sanki 5 tane kız doğurmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…