- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Yani ahınızın tutacağından mı korkuyorsunuz??Eski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye..ahım tutar mı canlar?
Tutsa ne olacak mutlu mu olacaksınız? Düşünceniz çok yanlış.Eski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye..ahım tutar mı canlar?
doğmayan evladın hiç suçu yok Allah ona hayırlı sağlıklı evlat versin onun terbiyesizliğini evladından çıkarmasın başka şeyden çıkarsın ondanEski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye..ahım tutar mı canlar?
Yok korkmam bilakis hakkımın Allah tarafından alınmasını isterimYani ahınızın tutacağından mı korkuyorsunuz??
Ben öyle mi yazdım. Okursanız anlarsinizÇocuğa beddua nedir yahu?
Hastamısınız siz ???
Bu kadar mı annesiniz siz ?
Ben öyle mi yazdım. Okursanız anlarsiniz
Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye.
Sizin de eski kocanızdan farkınız yok resmen doğmamış çocuğa beddua ediyorsunuz allah islah etsin sizi... evlat ile sınamasın rabbim kimseyi....Yok korkmam bilakis hakkımın Allah tarafından alınmasını isterim
Belki erkek evladı olur ama kızına muhtaç olur. Ben onu demek istedim. Kız cocuklar8 daha hayırlı demek istedim. Erkek evladı olur ama belki hayrını göremez diye dedimOkudum yine aynı kanıdayım
Eski eşim denen cahil, abisinin oğlunu severken, benim karnıma bakarak, millet erkek doğuruyor sen doguramadim demişti. O zaman hamileydim kızımıza. Bu sözü halen unutamıyorum. Zaten ayrıldık kızımız var ama unutamıyorum. Kendiside evlendi ama hep diyorum Allahim ona erkek evladı ver ama gerisini sana bırakıyorum diye..ahım tutar mı canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?