- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Çok fazla hastan olur yetişemezsin oda yetısemedıgın en fazla 1 saat olur 4 5 saat bir hastanın serumuna yetişemedim diye bir şey olmaz sorumsuzluk tan başka bir şey degılO serumu saatlerce geciktirmek ve bu durumu cok yoğun çalışıyorumla açıklamak olmamış bana göre.O serumu küçük bir gecikmeyle taksaydınız bu yoğun çalışma olurdu ama siz resmen saatlerce serum takmadıgınız için hastayı ihmal etmiş oluyorsunuz.Başhemsirenin ne yaptığına degil de neden böyle yaptığına yogunlaşın sağlık sektöründe ihmal olamaz
Yatan hasta servisinden mi bahsediyorsunuz yoksa acil mi ? Yani tedavisi düzenlenmiş bir hasta için 4-5 saat serum takılmamis olması çok normal değil sanki .Tabi bu durum azar işitmen için bir neden degil
Ben tedavi saatinden sonra 15 dkda bir serumları dolanıyordum bu nasıl sorumsuzluk ve ben atanamadım 2 senedir bekliyorum where is the adalet diyorum İsyan!!!
Selam kizlar
Hastanede calisiyorum. Bir hasta 4-5 saat serumsuz kaldi diye bir bas hemsire bana çattı, bu benim tembelligimden kaynakli degildi, yetisemedigim icin boyle oldu. Aciklamaya calistim ama ortaligi kaldirdi bunun icin. Millet oyle hatalar yapiyorki yinede aradan siyriliyorlar umurlarinda degil ama ben boyle ufak seyler icin bile azar isitiyorum ve su an ozguvenim yerle bir ise gitmeyi bile istemiyorum.
Mudurle gidip konustum beni hakli buldu, anladigini soyledi ama yinede o kisinin suratina bakasim ise gidesim gelmiyor napacagimi bilmiyorum.
Sorun bende mi? Nedir bu sansizligim bahtsizligim? Bir isimde mi yolunda gitmez?
Desteginize ihtiyacim var❤
Evet bende hata çok pasif durdum bütün hastalara aynı şekilde davranıyor şikayet edecen böylelerini konu sahibi bas hemşireye kızma hakkı yok 4 5 saat uzun bir sure o sürede hastaya bir şey olsa ne olacak
konu sahibi sustu :)
destek istemiş köstek vermişsiniz.. ne diyim:)
burda yorumlar hakli.
Yatın kalkın sorumlunuza şükredin bende hemşireyim kadın doğum servisinde çalışıyorum bazı nöbetler tek tutmak zorunda kalıyorum 40 kişilik serviste 30 hasta ve en az 10 yenidoğanla tek kaldığımı bilirim ki refakatçi yasağı var yenidoğan bakımı da işin içine giriyor, bir tedaviyi 4-5 saat unutmayı bırak yenidoğanla ilgilenirken (alt değiştirme ve besleme) 15 dk geç kaldığım için savunmam istendi
Bu destek verilecek bi durum değil. Bir serum takmak 10 sn almazken nasıl bir yoğunluk olurda 4-5 saat serumsuz kalır. Annem dahil sülalemde bir sürü hemşire var. Kim yapsa böyle hata aynı yorumu yaparım. O hastanın yerinde olsam hastaneyi ayağa kaldırırdım. Kusura bakma hatalısın. Müdürde nasıl haklı gördü seni hayret yani.Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin
Benim kardeşim de sağlıkçı. Ona da dedim yapamayacaksa bıraksın başka mesleğe yönelsin.Ne diyorsunuz ya siz okuduklarıma inanamıyorum cidden kadının ne suçu var eksik personel çalıştıran idare diye bir şey var kadın o kadar uğraşmış emek vermiş kutsal bir meslek hemşirelik ne kadar kolay bırak demek ne haddinize yahu resmen linç ediyorsunuz yazık cidden yazık
Vallahi sırf personel eksik diye de 4-5 saat bir kişinin serumunun unutulması bana çok acayip geldi. Personel eksikliği konusunda hak veriyorum ama yine de bir hastanın 4-5 saat serumsuz kalması hiç normal değil. Arkadaş sütten çıkma ak kaşık değil.Ne diyorsunuz ya siz okuduklarıma inanamıyorum cidden kadının ne suçu var eksik personel çalıştıran idare diye bir şey var kadın o kadar uğraşmış emek vermiş kutsal bir meslek hemşirelik ne kadar kolay bırak demek ne haddinize yahu resmen linç ediyorsunuz yazık cidden yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?