- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
- Konu Sahibi helloeverybody
-
canım bebegın kafası geldi diyorum ...onlar tatıl planı yapsın...eglensin tabıı...bır kısıde gelip bakmadı...ve bebegım ılgisizlikten malesef kuvezde kaldı...cahıllık .şimdi olsa kesin mahkemeye verirdim...birinci gorevleri dogum yaptırmak ..fıkra anlatıp gulmek degil...zaten o adı gecen hastane cok vukatlı bir hasteneydı...gecenlerde bebek karısma olaylarıyla tekrar gundeme gelmişti...şimdi nasıl bilemem...20 yıldır onunden gecmiyorum...ssag cıktıgıma cok sevindim..verilmiş sadakam varmıs..
Zorla degil ya calismayin 5 saat serum takilmayan hasta isteyerek mi hasta olduNormal degil diyenler hastanede calismayanlar. 15 dklik yemek arasiyla esek gibi calisinca boyle oluyor malesef...
Ben ögretmenim. Ben "atama" kelimesinin anlamını bilmiyorumEvet herkes öyle sanıyor ama o kadar mezun var ki... Teşekkürler :)
Ben iki defa çocuklar için yattım hastanede ikisinde gece nöbetinde bir hemşireye denk geldim bebeğimin serumu makineye bağlıydı oda sürekli ötüp duruyor bozuk olduğu için söyledim suna bir bakarmısınız sürekli çalıyor diye bana buraya uyumayamı geldin çocuğun basını bekleyeceksin diyor ben bekliyorum zaten bebeğimin basını birde bana bu serum iki saate kadar biter bitince bak kapat dedi bitince kapattım hemşireye çağırmaya çıktım yok ortada odada uyuyor bir tanede kız çocuğu geziyor koridorda serumu bitmiş hemşire nerde bilen yok geçtim odama aradan baya zaman geçti güzellik uykusundan uyanmış serumumız bitti dedim tamam dedı iki üç saat bekledim gelmedi sabah mesaisi bitmeden geldi neymiş efendim bizim serumun yapılıp iki saat beklemesi gerekiyormuş hiç öyle bir şey yok oysa serumun bıtecegınıde bılıyodun o zaman hazırlayabilirdın diğer yattıgımdada çocuğun ateşi var ölçebilir misiniz dedim bekledim gelmedi ateş ölçme vakti gelmemiş daha devlet o kadar işsiz bekleyen hemşire varken hastaları bunlar gibilerine muhtaç ediyorlar
Belki yalakalık yapmiyorsunuz dur yapsaniz sizde siyirirsiniz her işten bu devir böyle malesef.Selam kizlar
Hastanede calisiyorum. Bir hasta 4-5 saat serumsuz kaldi diye bir bas hemsire bana çattı, bu benim tembelligimden kaynakli degildi, yetisemedigim icin boyle oldu. Aciklamaya calistim ama ortaligi kaldirdi bunun icin. Millet oyle hatalar yapiyorki yinede aradan siyriliyorlar umurlarinda degil ama ben boyle ufak seyler icin bile azar isitiyorum ve su an ozguvenim yerle bir ise gitmeyi bile istemiyorum.
Mudurle gidip konustum beni hakli buldu, anladigini soyledi ama yinede o kisinin suratina bakasim ise gidesim gelmiyor napacagimi bilmiyorum.
Sorun bende mi? Nedir bu sansizligim bahtsizligim? Bir isimde mi yolunda gitmez?
Desteginize ihtiyacim var❤
Evet bende hata çok pasif durdum bütün hastalara aynı şekilde davranıyor şikayet edecen böylelerini konu sahibi bas hemşireye kızma hakkı yok 4 5 saat uzun bir sure o sürede hastaya bir şey olsa ne olacakSiz cok sesiz kalmısınız nedir bu rahatlık ben olsam o hastaneyi dar ederdim o hemşireye Allah akıl fikir versin benim cocgum hasta olucak ve bana böyle davranıp cocugma bakmıcak yok öyle bir dünya madem hemşire oldu hemşirelik yapıcak en güzel şekilde yapmadı zamanda yaptırmasını bililer
İyki o hastanın refakatçisi değildim ben,çoktan hasta haklarında soluğu almıştım,bu arada hemşire değilim ama hastanede çalıştım,biliyorum şartları,idare edilecek hata var idare edilmeyecek hata var.
Sanki biraz yavaş gelseniz? Yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.Sizin gibi empati yoksunu insanlardan Allah herkesi korusun sizin gibiler ellerine her geçen fırsatta karşısındaki azarlayarak olmayan özgüvenini tazeler kötülük kalbinizi karartmış resmen
Ne diyorsunuz ya siz okuduklarıma inanamıyorum cidden kadının ne suçu var eksik personel çalıştıran idare diye bir şey var kadın o kadar uğraşmış emek vermiş kutsal bir meslek hemşirelik ne kadar kolay bırak demek ne haddinize yahu resmen linç ediyorsunuz yazık cidden yazıkYapamıyorsanız işi bırakmayı teklif ediyorum size. 4-5 saat az bir zaman dilimi değil. O hastanın yakını olsam hastaneyi ayağa kaldırırdım.
Ne kadar yorulduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum. Kardeşim attci acilde staj yaptı çok zorluyorlardı.
Ama onu da uyarmışımdır sizi de uyarıyorum.
Ağır geliyorsa yapmayın bırakın.
İşiniz alelade bir iş değil insanlar hayatlarını emanet ediyor size. 4-5 saat serum takmanın unutulması da normal değil bence.
O yüzden yapamayacaksanız bırakın.
Sanki biraz yavaş gelseniz? Yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?