- 11 Mart 2015
- 707
- 267
- 73
- Konu Sahibi duduklutava
-
eltim duymuş ben o arada balkondaydım yeni hamileydim o mutluluk anımda tepemden aşağı kaynar sular döktü sözüyle sağolsuneltim bağıra bağıra söyledi düdüklütava bak ne diyo diye kaynanamada ses gitti ben öyle demek istemedim filan dedi ama iş işten geçti boş konuşuyo ama içime oturdu ya şöyleki ailemlede konuşmaz kv pek kaale almıyor gibi geliyor annemle düğünden sonra 2 kere yanyana geldiler ve kv annemi hor görür hareketlerini yakaladım kadından soğudum
annemler düğünümde üzerlerine düşeni fazlaca yaptılar eşimin durumunu bildiklerinden istemediler bende istemedim bana para lazım değil çok şükür öyle zengin değiliz ama annem babam gözümü doyurdu gözü gönlü tok insanlarız benm kv düğünümde bana çeyrek dahi tkmazken kızkardeşinin düğününü biraz hasetle anlatıp duruyor gelinin annesi babası dayısı şunu takmış şöyle yapmışlar eee maşallah kızkardeşide trabzon setleri 15bilezik doldurdu gelinin kollarını sen ne taktın yadedim teyzede maşallah kimseye gerek kalmadan gelinini altına boğdu diye anlamıyor yine kız tarafının taktıklarını anlatıyor
Süper yorumkulağınla mı duydun bunu?
keşke annecim kısmet işte bende kv min insan olmasını istiyordum ama.. diyeydin..
Pardon da kaynana oxford mezunu mu sen de diyeydin ki beni sen mi seçtin oğlun aldı sananemrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Bu laftan sonra hala samimisinmrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Yalnız değilsin arkides durum aynısının tıpkısı. Ben istemesemde sogudum. Veee soğuyunca asla rol yapamam. Su akar yolunu, eden de ettiğini bulur. Bekle göreltim duymuş ben o arada balkondaydım yeni hamileydim o mutluluk anımda tepemden aşağı kaynar sular döktü sözüyle sağolsuneltim bağıra bağıra söyledi düdüklütava bak ne diyo diye kaynanamada ses gitti ben öyle demek istemedim filan dedi ama iş işten geçti boş konuşuyo ama içime oturdu ya şöyleki ailemlede konuşmaz kv pek kaale almıyor gibi geliyor annemle düğünden sonra 2 kere yanyana geldiler ve kv annemi hor görür hareketlerini yakaladım kadından soğudum
Bu laftan sonra hala samimisin
Ben sildim görüşmüyorumsamimiyet kalmadı çok badireler atlattım eşime sorsanız bana rhat batıyo hayır bana rahat değil annesinin sözleri batıyo yaptıkları batıyo off bilmiyorum ya bu kaynanalar neden kendilerini geri çekmezler neden oğullarının evlendiğini artık başka yuvaları olduğunu kabullenmezler neden ya neden
annemler düğünümde üzerlerine düşeni fazlaca yaptılar eşimin durumunu bildiklerinden istemediler bende istemedim bana para lazım değil çok şükür öyle zengin değiliz ama annem babam gözümü doyurdu gözü gönlü tok insanlarız benm kv düğünümde bana çeyrek dahi tkmazken kızkardeşinin düğününü biraz hasetle anlatıp duruyor gelinin annesi babası dayısı şunu takmış şöyle yapmışlar eee maşallah kızkardeşide trabzon setleri 15bilezik doldurdu gelinin kollarını sen ne taktın yadedim teyzede maşallah kimseye gerek kalmadan gelinini altına boğdu diye anlamıyor yine kız tarafının taktıklarını anlatıyor
Demek ki onların durumu iyi değilmiş. Ee davul bile dengi dengine.
O zengin gelin oğluna çok cektirebilir ,farkında değil.
Herneyse cevabı verecek siz değilsiniz, eşiniz ayarı çekmeli. O ne diyor ?
Kisiliginize laf atmamış. Ke şu kisiliksizligini ortaya koymuş. Hiç takilmamaniz lazım.
Ettiniz de az değilmiş.
Hayır da, ailenin zenginliğinin kayın validene artısı neymiş ki? Ona mı bakacak ailen?
Yoksa kuru kuru övünmek için mi istiyor?
Benim de babam iş sahibiydi, iflas ettik.
Babama miras kalıyor benim kayın validem de nasıl sorabildi bilmiyorum? Babamın bize de mirası bölüp bölmeyeceğini sordu. Bende istemediğimi, erkek kardeşimin daha üniversite okuyacağını, masrafı olacağını, babamın artık çalışmadığı için gelir kaynağı olmadığından ancak onlara yeteceğini söyledim, bozuldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?