millet zengin ben fakir

Zengim gelinde kaynanayı beğenmez yüksek standartlardan gelince bunu hiç düşünmüyor mu? Kendisi

Kaynana fakirlikten bıkmış da olabilir sürekli geçim sıkıntısı kaç çocuk doğurmuş merak etim demek ki içinde kalmış yapamadıkları,alamadıkları ,yaşayamadıklarını dışı vurmuş sürekli fedakarlık ,parasızlık zenginlik süslüdür ama dertleri fakirden çoktur ekmekleri acıdır

Pardon da kaynana oxford mezunu mu sen de diyeydin ki beni sen mi seçtin oğlun aldı sanane

Bu laftan sonra hala samimisin

Yalnız değilsin arkides durum aynısının tıpkısı. Ben istemesemde sogudum. Veee soğuyunca asla rol yapamam. Su akar yolunu, eden de ettiğini bulur. Bekle gör

Bu laftan sonra hala samimisin

samimiyet kalmadı çok badireler atlattım eşime sorsanız bana rhat batıyo hayır bana rahat değil annesinin sözleri batıyo yaptıkları batıyo off bilmiyorum ya bu kaynanalar neden kendilerini geri çekmezler neden oğullarının evlendiğini artık başka yuvaları olduğunu kabullenmezler neden ya neden

Ben sildim görüşmüyorum

yaw ne kafasız insanlar var pardon canım insan dedim (kv ) paranın kölesi olmuş put bunlar canını sıkma cahilline ver gitsin canım :)

Gel de bu kayınvalideyi sev iyi davran ondan sonra yaşlanınca mıy mıy başlarlar gelip işimi görmüyor bakmıyor diye demiyorlar ben neler yaptım bu kızlara diye düşünmezler;senin kayınvalidende insan bi gelin istiyomuş anneciğim ama sen kalmışın başlarına de"

Kv maşallah, iki düşün bir söyle atasözünden habersiz sanırsam
Kırıcı bir cümle haklısınız..
Ama sen onun cahilliğine ver,
napıcaksın ağzı olan konuşuyor

Ben olsam konusmazdim.
İğneleyici laflar sokardim dilimi tutmazdim valla.
Siz mi dediniz zorla beni gelin olarak al diye.

ben olsam onlarla muhabbeti keser, soğuk yapardım. çünkü cahillerle uğraşılmaz. ayrıca sen onları Allah'a havale et. o cehennemde onlara en lüks en zengin mekanları ayarlar merak etme.

Hayır da, ailenin zenginliğinin kayın validene artısı neymiş ki? Ona mı bakacak ailen?
Yoksa kuru kuru övünmek için mi istiyor?
Benim de babam iş sahibiydi, iflas ettik.
Babama miras kalıyor benim kayın validem de nasıl sorabildi bilmiyorum? Babamın bize de mirası bölüp bölmeyeceğini sordu. Bende istemediğimi, erkek kardeşimin daha üniversite okuyacağını, masrafı olacağını, babamın artık çalışmadığı için gelir kaynağı olmadığından ancak onlara yeteceğini söyledim, bozuldu resmen.

Demek ki onların durumu iyi değilmiş. Ee davul bile dengi dengine.
O zengin gelin oğluna çok cektirebilir ,farkında değil.

Herneyse cevabı verecek siz değilsiniz, eşiniz ayarı çekmeli. O ne diyor ?

Kisiliginize laf atmamış. Ke şu kisiliksizligini ortaya koymuş. Hiç takilmamaniz lazım.

Ettiniz de az değilmiş.

aslında bu lf eltimede gitti ama o cazgırdır postuna diş geçirtmez asla lafı yapıştırır takmaz bile ben daha sakin çabuk kırılan yapıdayım bunu bildiği için hamile halimle bana söyleyip üzülmeme sebep oldu

benim kv mantığı şu oğullarım zengin bulsun yesin içsin rahat yaşasın ee arada bizide görsün o yüzden sizin kv nizde sormuş nasiplenmek için oğlu var ortada çünkü,mantık ayn hepsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…