millet zengin ben fakir

kulağınla mı duydun bunu?
keşke annecim kısmet işte bende kv min insan olmasını istiyordum ama.. diyeydin..

Yani cuuk diye tam söylenmesi gereken lafı söylemişsiniz, keşke o ana dönebilse de o lafı söylese... Çok çok çok ayıp gerçekten...

Hayır yani o lafı görgüsüz bir kız annesi söylese neyse diyeceğim. Zengin damat yaşatır mantığı vardır ya bizim toplumda. Ama kız zengin olunca kayınvalideye ne olacak onu anlamadım. Milletin parasıyla hava mı atacak cahil?

Benim eltimin ailesinin durumu iyi. Babasının kendi fabrikası var. Benim ailem de orta halli. Ne biz birbirimize ne de eşimin ailesi farklı muamele etmez edemez. İnsan olan insanlığa önem verir zaten.

Bundan sonra laf açarsa 'zenginin malı züğürdün çenesi yorarmış anne, önemli olan görgü' de geç laf ulaşır zaten. Her şeyi içine atma lafını sakince söyle sana değil ona dert olsun.

muhattap olma böyleleri anlamaz benim annem de böyle annem bana hiç bir şey yapmadı bir düğünde gelinin babası altınlar altın zencirler birsürü şey taktı takıştırdı annemde ordaydı vaybee millette ne anne babalar var dedim hhhııhh ne taktıki sanki dedi kendi ne taktıysa milleti beğenmiyor senin kaynanayı anneme benzettim

Kendisi kaçıncı çariçe oluyor?
Diyemediniz mi "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" diye

Para çalışılır kazanılır
Ama görgüsüzlük için yapılacak bişey yok, düzelmez

Boşver sen onları
Millet sokakta yatıyo, bin şükür halimize de geç..

K v den de aşağılık kompleksi var.kendi içindeki ezikliği başkalarını ezerek tatmin ediyor.benim halam öyle ömrü başkalarının mal varlığını hesap edip haset etmek milleti aşağılamak geçiyor.sonuç yalnız biri kimse görüş mez.
k v dene sizde sabancı nin kizisinizda bizim haberimiz yok galiba deyin. Hiç canını sıkma gül geç dalga ni sen ciddiye aldıkça üzerine gelir

Eşin yok muydu yanında tepki vermedi mi. Boşver ne derse desin genel olarak aranızda bir sorun yoksa takmeyın eşiniz beğenmiş almış ya ne takacaksın ki.

Kendisi Allah bilir ilkokul mezunudur... Allahım nedir bu gelinlerin kaynanalardan çektiği... Dua et hasta olup sizin elinizde kqlmasın... Çok pişman olur yoksa

Desin.umrumda sanki

Fakir ama gururluyum deseydin

kendi oğlu neci ne iş yapıyorki, doktor öğretmen gelin istiyor cici kaynana

ne yazıkki o koskoca doktor, koskoca öğretmen sıfatlara mesleğe değil kazançlarına olan saygıdan..

Cevap vermedin mi sen ya da
esin. Hadi sen belki cekindin kocan noye cevap vermedi. Kendileri neymiş karı parası mi yicekmis siz zengin olsaydınız ben koca parası yeseydim deseydin

Ya ben bu tip insanları hiç sevmiyorum. Birinin üzerinden kendi şerefiymiş gibi övünmek, birinin malından mülkünden geçinmek. Zengin olsa, doktor olsa ne olacak, millet başkasının emeğini yemeği çok seviyor. Çok rezil bir durum. Allah bu duruma düşürmesin.

Normalde kız ailesi zengin damat aramaz mı ya zaman çok değişti valla
Oğlunuzun pi.pisi altından değil, o kadar etmez anneciğim babacığım deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…