- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi duduklutava
-
kulağınla mı duydun bunu?
keşke annecim kısmet işte bende kv min insan olmasını istiyordum ama.. diyeydin..
yok ne milyarderi emekli bile değil eş eline bakıyor ama zenginlik özentisi varnamazını kıl ibadetini yap 60ndan sonra parayı pulu ne yapıcan bi de laf sokuyo onca ! yahu ben zengin olsaydım ne olucaktı onu kestiremiyorum beni baş üstümü yapıcaklardı acaba
Kendisi Allah bilir ilkokul mezunudur... Allahım nedir bu gelinlerin kaynanalardan çektiği... Dua et hasta olup sizin elinizde kqlmasın... Çok pişman olur yoksamrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Desin.umrumda sankimrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Fakir ama gururluyum deseydinmrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
ne yazıkki o koskoca doktor, koskoca öğretmen sıfatlara mesleğe değil kazançlarına olan saygıdan..benimki de ilk okul mezunu beni her gördüğünde milleti anlatır ama başta mutlaka "koskoca dktor" koskoca öğretmen" diye bir vurgu yapılırkadına anlatamadım bi türlü benim memur olmak istemediğimi nişanlandığım günden bu yana kpss diyor. bunlar görgüsüz cnım hiç kale almaya bile değmez ben çok aldım hiçbişi olmadı kendimi sinir etmekten başka
esin. Hadi sen belki cekindin kocan noye cevap vermedi. Kendileri neymiş karı parası mi yicekmis siz zengin olsaydınız ben koca parası yeseydim deseydinmrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
ne yazıkki o koskoca doktor, koskoca öğretmen sıfatlara mesleğe değil kazançlarına olan saygıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?