- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Is hayati menfaat hayati... yapma tabi kendi müdürünle konus.. diger kizlar vs o isi getirirsede kendi yogunlugum cok dersin agirdan sat kendini zaten bi yüz bulsalar yandin
Kızler acil mantıklı yardımlarınızı almalıyım, kurumsal yarı devlete bağlı bir şirkette üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum. patronum devamlı yurt dışında yada dışarıda toplantılarda oluyor. o yokken bende boş zamanlarımı eğer işim yoksa ingilizce çalışarak yada işe dar toplan tutanklarını okuyarak falan geçiriyorum. 2 tane kız var arşivde çalışsan bana arşive girilecek kağıtları getirdiler işte boş zamnlarında bunları gireceksin diye öğretmeye başladılar ben öğrendim ama yapmadım tabi neticede benim işim değil. neyse bugün tam yemeğe çıkıcam idari işler müdürü ve o kızlardan biri tam çıkışta denk geldik aynı yerde. müdür işte benden için duman hanıma gösterdinizmi evrak girişleri diye sordu kızda evet gösterdik dedi. resmen beni emir vaki yaptılar. hiç bişe diyemedim ama arşive evrak kaydetmek benim görevlerim arasında dğeil ayrıca boş zamanımda üst düzey yöneticininb asistanıyım kendi işlerimi toplamam lazım.. bende dedim benim işlerim yoğun boş zamanım olursa destek olurum dedim. şimdi idare işler müdürylemi konuşayım yoksa kendi yöneticimlemi.. bu işi 2 tane bu işi yapmak için maaş alan kadın varken yapmak istyemiyorum. herkes kendi işini yapsın... sizce?
katiliyorum kesinlikle asla taviz vermezaten daha önceki iş tecrübelerimden biliyorum elini verdinmi kolunu kaptırıyorsun..
Kızler acil mantıklı yardımlarınızı almalıyım, kurumsal yarı devlete bağlı bir şirkette üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum. patronum devamlı yurt dışında yada dışarıda toplantılarda oluyor. o yokken bende boş zamanlarımı eğer işim yoksa ingilizce çalışarak yada işe dar toplan tutanklarını okuyarak falan geçiriyorum. 2 tane kız var arşivde çalışsan bana arşive girilecek kağıtları getirdiler işte boş zamnlarında bunları gireceksin diye öğretmeye başladılar ben öğrendim ama yapmadım tabi neticede benim işim değil. neyse bugün tam yemeğe çıkıcam idari işler müdürü ve o kızlardan biri tam çıkışta denk geldik aynı yerde. müdür işte benden için duman hanıma gösterdinizmi evrak girişleri diye sordu kızda evet gösterdik dedi. resmen beni emir vaki yaptılar. hiç bişe diyemedim ama arşive evrak kaydetmek benim görevlerim arasında dğeil ayrıca boş zamanımda üst düzey yöneticininb asistanıyım kendi işlerimi toplamam lazım.. bende dedim benim işlerim yoğun boş zamanım olursa destek olurum dedim. şimdi idare işler müdürylemi konuşayım yoksa kendi yöneticimlemi.. bu işi 2 tane bu işi yapmak için maaş alan kadın varken yapmak istyemiyorum. herkes kendi işini yapsın... sizce?
yani ben bugüne kadar kimseden yardım istedim kendi işimide kimseye yaptırmadam zoraki durumlar hastalık v.s dışında benden ne istiyorlar asnlamıyorum bir suratlşar afralar tafralar...yooo hiçbirşey yapma
bişeyde söyleme
elini de sürme
vaktim olmuyor dersin
bir süre sonra ümidi keserler
yada şaka yollu ilave et
maaşlarınızdfan prim isterim
destek pirimi dersin
:)
yani ben bugüne kadar kimseden yardım istedim kendi işimide kimseye yaptırmadam zoraki durumlar hastalık v.s dışında benden ne istiyorlar asnlamıyorum bir suratlşar afralar tafralar...
millet enayi arıyor kendine de ben yemem ..bunun onlarca nedeni olabilir
senin işini önemsemiyor
ve boşa para alıyor olduğunu düşünüyor olabilirler
tamamen kişisel çekememezlik ve kadınsal kıskançlıklar olabilir
onlardan daha fazla maaş alıyorsan
bizden fazla alıoyor yardım etsin diye düşünüyor olabilrler
bu kız biraz saftirik
bunu da yaptıralım
mantığı güdüyor olabilrler
.......
neden ararsan gayet artar bu seçenekler
boşver surat yapsınlar
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Canım ama şöylede birşey var benim işimle alakalı olsa tabiki yaparım zaten benim işlerim yoğun oluncada yoğun diyemi şikayet edicem. ozaman çalışanlar işe alınırken her işi yapacaksın diye alınsın.. baştan söylensin ki kaldıki arşiv işleri bunlar.. oturdukları yerde dosya giriyorlar benim işim değil yanii..Kendi müdürünle konuş bencede..
Ama şunu söyleyeyim, yöneticiler boş oturanı sevmezler.. Senin işin olmasada şirketin bir işi varsa yaptırmak isterler.. Bende öyle yapıyorum, işi yoksa personelimin diğerine yardım etmesini istiyorum ama sadece yardım.. Öğrenmeside kendi için kardır..
Canım ama şöylede birşey var benim işimle alakalı olsa tabiki yaparım zaten benim işlerim yoğun oluncada yoğun diyemi şikayet edicem. ozaman çalışanlar işe alınırken her işi yapacaksın diye alınsın.. baştan söylensin ki kaldıki arşiv işleri bunlar.. oturdukları yerde dosya giriyorlar benim işim değil yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?