• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milletin işini Bana yaptırmaya çalışıyorlar..

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
Kızler acil mantıklı yardımlarınızı almalıyım, kurumsal yarı devlete bağlı bir şirkette üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum. patronum devamlı yurt dışında yada dışarıda toplantılarda oluyor. o yokken bende boş zamanlarımı eğer işim yoksa ingilizce çalışarak yada işe dar toplan tutanklarını okuyarak falan geçiriyorum. 2 tane kız var arşivde çalışsan bana arşive girilecek kağıtları getirdiler işte boş zamnlarında bunları gireceksin diye öğretmeye başladılar ben öğrendim ama yapmadım tabi neticede benim işim değil. neyse bugün tam yemeğe çıkıcam idari işler müdürü ve o kızlardan biri tam çıkışta denk geldik aynı yerde. müdür işte benden için duman hanıma gösterdinizmi evrak girişleri diye sordu kızda evet gösterdik dedi. resmen beni emir vaki yaptılar. hiç bişe diyemedim ama arşive evrak kaydetmek benim görevlerim arasında dğeil ayrıca boş zamanımda üst düzey yöneticininb asistanıyım kendi işlerimi toplamam lazım.. bende dedim benim işlerim yoğun boş zamanım olursa destek olurum dedim. şimdi idare işler müdürylemi konuşayım yoksa kendi yöneticimlemi.. bu işi 2 tane bu işi yapmak için maaş alan kadın varken yapmak istyemiyorum. herkes kendi işini yapsın... sizce?

İdari işler sorumlusuna ne oluyorsa artık...
Kendi müdürlerinle konuşmalısın..

Is hayati menfaat hayati... yapma tabi kendi müdürünle konus.. diger kizlar vs o isi getirirsede kendi yogunlugum cok dersin agirdan sat kendini zaten bi yüz bulsalar yandin

Kızler acil mantıklı yardımlarınızı almalıyım, kurumsal yarı devlete bağlı bir şirkette üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum. patronum devamlı yurt dışında yada dışarıda toplantılarda oluyor. o yokken bende boş zamanlarımı eğer işim yoksa ingilizce çalışarak yada işe dar toplan tutanklarını okuyarak falan geçiriyorum. 2 tane kız var arşivde çalışsan bana arşive girilecek kağıtları getirdiler işte boş zamnlarında bunları gireceksin diye öğretmeye başladılar ben öğrendim ama yapmadım tabi neticede benim işim değil. neyse bugün tam yemeğe çıkıcam idari işler müdürü ve o kızlardan biri tam çıkışta denk geldik aynı yerde. müdür işte benden için duman hanıma gösterdinizmi evrak girişleri diye sordu kızda evet gösterdik dedi. resmen beni emir vaki yaptılar. hiç bişe diyemedim ama arşive evrak kaydetmek benim görevlerim arasında dğeil ayrıca boş zamanımda üst düzey yöneticininb asistanıyım kendi işlerimi toplamam lazım.. bende dedim benim işlerim yoğun boş zamanım olursa destek olurum dedim. şimdi idare işler müdürylemi konuşayım yoksa kendi yöneticimlemi.. bu işi 2 tane bu işi yapmak için maaş alan kadın varken yapmak istyemiyorum. herkes kendi işini yapsın... sizce?

Kendi müdürünle konuşmalısın, ben de buna benzer bi durum yaşamıştım. Anlattım durumu, müdürüm de onların işini yaparken benimkileri aksatırsan ne olcak yok öyle şey dedi diğer müdürle görüştü ve çözümlendi. herkes kendi işini yapsa keşke...

kendi yöneticini arayıp durumdan haberdar et başkasının işine bulaşma sonunu alamazsın..

kendi yöneticinle konuş..

kızlar tavır alırsa da "yöneticim yapmamı istemiyor" dersin...

yooo hiçbirşey yapma
bişeyde söyleme
elini de sürme
vaktim olmuyor dersin
bir süre sonra ümidi keserler

yada şaka yollu ilave et
maaşlarınızdfan prim isterim
destek pirimi dersin
:)

yooo hiçbirşey yapma
bişeyde söyleme
elini de sürme
vaktim olmuyor dersin
bir süre sonra ümidi keserler

yada şaka yollu ilave et
maaşlarınızdfan prim isterim
destek pirimi dersin
:)
yani ben bugüne kadar kimseden yardım istedim kendi işimide kimseye yaptırmadam zoraki durumlar hastalık v.s dışında benden ne istiyorlar asnlamıyorum bir suratlşar afralar tafralar...

yani ben bugüne kadar kimseden yardım istedim kendi işimide kimseye yaptırmadam zoraki durumlar hastalık v.s dışında benden ne istiyorlar asnlamıyorum bir suratlşar afralar tafralar...

bunun onlarca nedeni olabilir
senin işini önemsemiyor
ve boşa para alıyor olduğunu düşünüyor olabilirler

tamamen kişisel çekememezlik ve kadınsal kıskançlıklar olabilir

onlardan daha fazla maaş alıyorsan
bizden fazla alıoyor yardım etsin diye düşünüyor olabilrler

bu kız biraz saftirik
bunu da yaptıralım
mantığı güdüyor olabilrler

.......

neden ararsan gayet artar bu seçenekler

boşver surat yapsınlar
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

bunun onlarca nedeni olabilir
senin işini önemsemiyor
ve boşa para alıyor olduğunu düşünüyor olabilirler

tamamen kişisel çekememezlik ve kadınsal kıskançlıklar olabilir

onlardan daha fazla maaş alıyorsan
bizden fazla alıoyor yardım etsin diye düşünüyor olabilrler

bu kız biraz saftirik
bunu da yaptıralım
mantığı güdüyor olabilrler

.......

neden ararsan gayet artar bu seçenekler

boşver surat yapsınlar
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
millet enayi arıyor kendine de ben yemem ..

Kendi müdürünle konuş bencede..
Ama şunu söyleyeyim, yöneticiler boş oturanı sevmezler.. Senin işin olmasada şirketin bir işi varsa yaptırmak isterler.. Bende öyle yapıyorum, işi yoksa personelimin diğerine yardım etmesini istiyorum ama sadece yardım.. Öğrenmeside kendi için kardır..

Kendi müdürünle konuş bencede..
Ama şunu söyleyeyim, yöneticiler boş oturanı sevmezler.. Senin işin olmasada şirketin bir işi varsa yaptırmak isterler.. Bende öyle yapıyorum, işi yoksa personelimin diğerine yardım etmesini istiyorum ama sadece yardım.. Öğrenmeside kendi için kardır..
Canım ama şöylede birşey var benim işimle alakalı olsa tabiki yaparım zaten benim işlerim yoğun oluncada yoğun diyemi şikayet edicem. ozaman çalışanlar işe alınırken her işi yapacaksın diye alınsın.. baştan söylensin ki kaldıki arşiv işleri bunlar.. oturdukları yerde dosya giriyorlar benim işim değil yanii..

Canım ama şöylede birşey var benim işimle alakalı olsa tabiki yaparım zaten benim işlerim yoğun oluncada yoğun diyemi şikayet edicem. ozaman çalışanlar işe alınırken her işi yapacaksın diye alınsın.. baştan söylensin ki kaldıki arşiv işleri bunlar.. oturdukları yerde dosya giriyorlar benim işim değil yanii..

Diyorum ya çok haklısın. Ama patronlar öyle görmüyor ne yazık ki..

Böylesi bir durum benim başıma da geldi. Ben de yönetici asistanıyım boş vaktim oluyor zaman zaman muhasebe müdürü denetimden önce koca koca klasörlerle gelir bunları fotokopi çeker misin derdi. Başlarda yardım amaçlı yapıyordum bir iki derken ipin ucu kaçtı emir verir gibi yaptırmaya başladı ki muhasebede 10 kişiler. En sonuncuda getirdiğinde 1 klasör dedi yaptım bitti mi dedi evet dedim başka var dedi. Bende kayış koptu yapmıycam dedim ne demek yapmıycam dedi. Bas baya yapmıycam sizin personelleriniz saatlerce çay sigara telefon keyfi yapacak ben de burda sizin işlerinizi yapıcam öyle mi falan diye baya bi tartıştık. O gün bugündür ne işlerini yapıyorum nede o müdürün suratına bakıyorum en azından kafam rahat. Siz sesinizi çıkarmadıkça insanlar sürekli sırtınıza bişeyler bindirmeye çalışıyor. O yüzden karşınızdaki kim olursa olsun hakkınızı arayın. :KK12:

Back
X