- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
Kızler acil mantıklı yardımlarınızı almalıyım, kurumsal yarı devlete bağlı bir şirkette üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum. patronum devamlı yurt dışında yada dışarıda toplantılarda oluyor. o yokken bende boş zamanlarımı eğer işim yoksa ingilizce çalışarak yada işe dar toplan tutanklarını okuyarak falan geçiriyorum. 2 tane kız var arşivde çalışsan bana arşive girilecek kağıtları getirdiler işte boş zamnlarında bunları gireceksin diye öğretmeye başladılar ben öğrendim ama yapmadım tabi neticede benim işim değil. neyse bugün tam yemeğe çıkıcam idari işler müdürü ve o kızlardan biri tam çıkışta denk geldik aynı yerde. müdür işte benden için duman hanıma gösterdinizmi evrak girişleri diye sordu kızda evet gösterdik dedi. resmen beni emir vaki yaptılar. hiç bişe diyemedim ama arşive evrak kaydetmek benim görevlerim arasında dğeil ayrıca boş zamanımda üst düzey yöneticininb asistanıyım kendi işlerimi toplamam lazım.. bende dedim benim işlerim yoğun boş zamanım olursa destek olurum dedim. şimdi idare işler müdürylemi konuşayım yoksa kendi yöneticimlemi.. bu işi 2 tane bu işi yapmak için maaş alan kadın varken yapmak istyemiyorum. herkes kendi işini yapsın... sizce?