- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
Torpil degil torpili isteyen insanlarin defffffolup gitmesi gerek bu topraklardan hak yiyicilik bu baska bir sey degil obur tarafta hesini ben kendim sürdüreceğimAyrıca bu torpil yüzünden şu yaşımda resmen mutsuz ve umutsuzum.
Kaç sene sonra TRT alım yapacak, deneyimse deneyimim var, okulsa en iyi iletişim fakültelerinden birinden mezunum. Ama her lisans mezunundan da alıyor, İletişimden de tam 20 katını çağırıyor. Dolayısıyla 55lere kadar düştü sınava girme hakkı.
Resmen 50 puanlılar araya birilerini sokup, mesleği olmadığı halde benim mesleğimi çalacak.
Bu nedenle senelerdir beklediğim sınava dahi heveslenemiyorum..
Ne yazık.
Torpil komple gitse bu topraklardan keşke ama imkansız maalesef.
Torpil degil torpili isteyen insanlarin defffffolup gitmesi gerek bu topraklardan hak yiyicilik bu baska bir sey degil obur tarafta hesini ben kendim sürdüreceğim
Ayyy kiyamaaaaammmm hakkini ariyor kizcagizZbeni devlet memuru yapın demiyorum sız ıyı mısınız ya ? ıyıce sasırdınız? benim mazeretim var anayasaya göre eş,eğitim ve sağlık durumu özrüm var . bundan daha haklı olan olmuyor anladın mı ? 3 mazeret grubu vardır 3unude uyuyorum.tekrar söylüyorum gozlerınız gorsun.MEMUR OLMAK İSTEMİYORUM KPSSSSSSSSSS KAZANDIM VE ATANDIM OKKK .
Ben astrolojiye de inanan biriyim oguzhan ceyhan der ki: "birinin hakkini yediysen jupiterden cok birsey bekleme, saturn dongusu de canina okur..." Yani obur tarafa bile kalmiyor bazi seyler burada cikiyor. ya atandigin yerde patronunla basin belaya girer ya baska sey... Gormeyi bilmek gerek tabii. Tek bildigim var olumden korkmuyorum obur tarafa cok rahatim... ha cok surundum o ayri ama gerkese yeri gelince s... i cekebilirimKesinlikle...
Ama burada da amaan herkes yapıyor, bulanlar da kesin yapar da bulamıyor diye normalleştirenler var.
Ben de torpille hakkımı yiyenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum
aynen ya benim akrabam başbakan müşaviriydi şimdi emekli oldu , istesem neler yaptırmazdım , bır gun sırf adını verdım dıye müdürden ne yalakalıklar görmüştüm, konu sahıbı gıbı nıcelerı var , herkes milletvekili arayışında mı olsun, kımı ulaşır kımı ulasamaz , haksızlık kesınlıkle dız boyu torpil bu.Benim okudugum okulun rektoru kucaginda buyudugum bir amcamdi annem de annesiyle kankaydi bir Allahin gunu odasina girmisligim birsey istemisligim yok yemin ederim kimseye de mudanaam yok bu kadar basit birazcik agir davranin yaaaaa birazcik lutfen bu kadar da olmaz yaaa ayan beyan artik burada niye soruyorsun arkadasim cikip mahalleye danışsana madem bu kadar aciksin... rezikllik...
Ayyy kiyamaaaaammmm hakkini ariyor kizcagizZ
aynen ya benim akrabam başbakan müşaviriydi şimdi emekli oldu , istesem neler yaptırmazdım , bır gun sırf adını verdım dıye müdürden ne yalakalıklar görmüştüm, konu sahıbı gıbı nıcelerı var , herkes milletvekili arayışında mı olsun, kımı ulaşır kımı ulasamaz , haksızlık kesınlıkle dız boyu torpil bu.
Bu hak bu şekilde aranmaz ama sadece ben olmaz , gidin topluca mesela mılletvekiline bunu meclise götürmesi için ısrar edın, şimdi konu sahıbı tayın olunca sorun ortadan kalkacak mı ? Herkes kendını dusunur olmuş boyle boyle normalleştirin ne diyim bu ülkeye hak.tayin haktırverilmesi gerek ama işte mecbur bırakılıyor insanlar.. sitem buna olmalı..
eee bunun ıcın tayın ısteme hakkınız bırebırmı oluyor?ne torpilinden bahsediyosunuz siz. Ben zaten kpss ile atanmış memur olmuşum.3,5 yıldır görev yapıyorum.Evlendim ve yüksek lisans kazandım eşimden ayrıyım.Üniversite personeliyim ve tayinler öyle kolay değil.Örneğin öğretmenlerde memur ama 1 yıl sonra eşinin yanına gidebiliyor.Ben zaten doğuda 3,5 yıldır hizmet vermişim. Ben de 657'liyim.Hakkımla Ben kpss de ilk 500e girmişim
Ben astrolojiye de inanan
Ay kiyamammmmmm annesi rektörün bilmem nesinin kankasiymissssBen astrolojiye de inanan biriyim oguzhan ceyhan der ki: "birinin hakkini yediysen jupiterden cok birsey bekleme, saturn dongusu de canina okur..." Yani obur tarafa bile kalmiyor bazi seyler burada cikiyor. ya atandigin yerde patronunla basin belaya girer ya baska sey... Gormeyi bilmek gerek tabii. Tek bildigim var olumden korkmuyorum obur tarafa cok rahatim... ha cok surundum o ayri ama gerkese yeri gelince s... i cekebilirim
Rektör annemin kankasi odasına gitmedim diyorEvet arkadaslar burada simdi elimize gecmis torpil firsatlarini kullanmadigimizi yazarak torpil gunahtira baglaniyoruz.
Vallahi su konu beni cildirtti. Ulkeden bi haber insa lar cikmis konusuyor. Kardesim tayin istemeyi gectim bu ulkede bazi mulakatlardan gecmek icin torpil sart. O meslegi yapmam dersin eyvallah. Ama ben torpil yapmadim ayyyyy vicdanim cok rahat naralari atmayin burada lutfen.
Su ulkeye hayranim ya. Ulke pislik icinde boguluyor ama bu forumda herkes muslaman herkes dunya iyisi. Biz niye bu haldeyiz?
Insanlari mecbur kilan sisteme yuklememeyenler ancak insani yerer. Bir sisteme bakmak lazim sistem mi diye.
Evet tayin isteme hakkı vareee bunun ıcın tayın ısteme hakkınız bırebırmı oluyor?
Rektör annemin kankasi odasına gitmedim diyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?