milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Torpil degil torpili isteyen insanlarin defffffolup gitmesi gerek bu topraklardan hak yiyicilik bu baska bir sey degil obur tarafta hesini ben kendim sürdüreceğim

Torpil degil torpili isteyen insanlarin defffffolup gitmesi gerek bu topraklardan hak yiyicilik bu baska bir sey degil obur tarafta hesini ben kendim sürdüreceğim

Kesinlikle...
Ama burada da amaan herkes yapıyor, bulanlar da kesin yapar da bulamıyor diye normalleştirenler var.
Ben de torpille hakkımı yiyenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum

Ayyy kiyamaaaaammmm hakkini ariyor kizcagizZ

Kesinlikle...
Ama burada da amaan herkes yapıyor, bulanlar da kesin yapar da bulamıyor diye normalleştirenler var.
Ben de torpille hakkımı yiyenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum
Ben astrolojiye de inanan biriyim oguzhan ceyhan der ki: "birinin hakkini yediysen jupiterden cok birsey bekleme, saturn dongusu de canina okur..." Yani obur tarafa bile kalmiyor bazi seyler burada cikiyor. ya atandigin yerde patronunla basin belaya girer ya baska sey... Gormeyi bilmek gerek tabii. Tek bildigim var olumden korkmuyorum obur tarafa cok rahatim... ha cok surundum o ayri ama gerkese yeri gelince s... i cekebilirim

aynen ya benim akrabam başbakan müşaviriydi şimdi emekli oldu , istesem neler yaptırmazdım , bır gun sırf adını verdım dıye müdürden ne yalakalıklar görmüştüm, konu sahıbı gıbı nıcelerı var , herkes milletvekili arayışında mı olsun, kımı ulaşır kımı ulasamaz , haksızlık kesınlıkle dız boyu torpil bu.

ya toplu alıntı yapmak istiyordum da olmadı..

arkadaşlar anormal olan arkadaşın tayini için torpil araması değil..
tayin çok normal bir durumdur ve haktır..
ama gelgelelim hakkımız olanı torpille vermeye çalışmaları yanlıştır.. bu tayin işi bazen o kadar bunaltıyor ki insanı herşeye mecbur bırakıyor..
inş hakkınız olanı size verirle..

tayin haktır verilmesi gerek ama işte mecbur bırakılıyor insanlar.. sitem buna olmalı..

Maşallah herkeste sütten çıkma ak kaşık, yok madem bu kadar temiz bir toplumuz, madem böyle torpile falan şiddetle karşı toplumuz güzel ülkemin bu hali ne o zaman??

Maalesef ülkemizin geldiği son nokta budur.

Milletvekillerine telefonla-maille vs ile ulaşmanız neredeyse imkansız. Ankara'ya gidin meclise ancak orada yüz yüze görüşüp yardım alabilirsiniz. Ziyaretçi kapısından girebilirsiniz.

tayin haktır verilmesi gerek ama işte mecbur bırakılıyor insanlar.. sitem buna olmalı..
Bu hak bu şekilde aranmaz ama sadece ben olmaz , gidin topluca mesela mılletvekiline bunu meclise götürmesi için ısrar edın, şimdi konu sahıbı tayın olunca sorun ortadan kalkacak mı ? Herkes kendını dusunur olmuş boyle boyle normalleştirin ne diyim bu ülkeye hak.

önce arayıp meclisten randevu alın ankaraya randevu aldıgınız tarihte gidip görüşün.

Şimdi tayin olmak istiyorsunuz, tüm koşulları sağlıyorum diyorsunuz ama,
Burada milletvekiline nasıl ulaşırım diye bir konu açınca haklıyken haksızmış torpil arıyor gibi olmuşsunuz.
Ülkenin durumu ortada yukarıda arkadaşlar da yazmış bende aynı dertten mustaribim bakan dayısı/mv halası olan devlette memur biz kpss ile uğraşalım, dereceler alalım sadece hikaye oluyor.
Bu yüzden insanların torpil mi arıyorsun deyip çıkışmalarını normal karşılamalısınız, çünkü sizi tenzih ederek söylüyorum eşi/dostu sayesinde bu ülkede herkes memur oluyor. Umarım tez zamanda hakkınızla tayin olursunuz.
Milletvekilleri il parti başkanlığına dönemsel olarak geliyor oradan ulaşabilirsiniz ama size yardımcı olmaları için bir samimiyet olmalı sanırım orada da. Kendi kurumunuz için de bence daha kolay muhatap bulabilirsiniz.

Evet arkadaslar burada simdi elimize gecmis torpil firsatlarini kullanmadigimizi yazarak torpil gunahtira baglaniyoruz.

Vallahi su konu beni cildirtti. Ulkeden bi haber insa lar cikmis konusuyor. Kardesim tayin istemeyi gectim bu ulkede bazi mulakatlardan gecmek icin torpil sart. O meslegi yapmam dersin eyvallah. Ama ben torpil yapmadim ayyyyy vicdanim cok rahat naralari atmayin burada lutfen.

Su ulkeye hayranim ya. Ulke pislik icinde boguluyor ama bu forumda herkes muslaman herkes dunya iyisi. Biz niye bu haldeyiz?

Insanlari mecbur kilan sisteme yuklememeyenler ancak insani yerer. Bir sisteme bakmak lazim sistem mi diye.

eee bunun ıcın tayın ısteme hakkınız bırebırmı oluyor?

Ben astrolojiye de inanan
Ay kiyamammmmmm annesi rektörün bilmem nesinin kankasiymissss

Rektör annemin kankasi odasına gitmedim diyor ,

Rektör annemin kankasi odasına gitmedim diyor ,

Bir de okurken yaptirmadigin torpille ovunmek cikmis. Arkadasim bir zahmet emeginle okuyuver zaten. Okumak icin de mi torpil yaptirilacakti. Ne var benimde okudugum fakultede ayni seyler vardi. Lutfen kizin yanina gitsin dedikleri hocanin kapisini bir kere calmayarak babami kotu duruma dusurdum. Kaldi ki hic nota ihtiyacim olmadi torpil icin filan da degildi, adam tanismak istemisti ama gitmedim. Yarin yuksek lisansta bana lazim olacak tanisayim demedim. Tovbe yarabbim simdi bakiyorum da ben sutten cikma ak kasigim o zaman.

Ya vallahi cok gerildim. Okurken yaptirilmayan torpille bir meslek icin bileklerini curutmus insanlari mulakata tabi tutmak, esi ile ayni sehirde olmak icin tayin istemek bir tutulmus.

ya torpil olayına bende karşıyım ama kız demiş ki senin bekleme süren 1- 2 sene sürecek sonra çıkacak razıyım ama ne olur belli değil birsıra yok demiş. ne yapsın 10 5 sene tayin çıkmasını mı beklesin. ben de aynı dertten muzdaribim eşimden ayrıyım ve aldırma imkanım sıfıra yakın. ona göre çalışın demekle olmuyo bazen hayat insanı başka yöne sürüklüyo işte.. keşke her ilde iş bulabilsek. devlet dışında her ilde çalışabileceğin iş imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…