Hakkını aramaya çalışan kadına torpil diyorlar =)
Kadınin hakkı ötesi var mı
Kazanılmış hakkım için ister milletvekiline basvururum ister mahkemeye ister valiye ben bu hakkı kazandım
Bu hak benim
Bireysel durum neden torpil olsun ki ?
Benim toplumsal sorunları çözme gibi bir misyonum yok birey olarak
Bakın benim böyle bir derdim var ve sistem işlemiyor siz milletvekili olarak ne yapabilirsiniz demek neden torpil olsun
idari amir statüsünde değil mi ? Söz konusu kurumların müdürleri için
Ben hiçbir şey okumadım hakkım değil ve bunu yapmanizi istiyorum bana hakkım olmayanı verir misiniz nufusunuzu kullanarak?
Torpil işte budur
O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil
evet gayette TÜRKİYEDE ve DOĞU ANADOLUNUN Bİ İLİNDE yaşıyorum
Hakki olmayani vermek artik cigir acan boyutu ama ne diyim Turkiye de o da oluyor :) Valla bence torpil. Diyorum ya sistemi duzeltin diyip sorunlari iletmek torpil degil ama benim isi hallet torpil. Zaten herkes hak ettigi icin ugrasiyor ki. Ama size su yonden hak veriyorum siradan bir ust duzeye ulasmak istemiyor milletvekiline ulasmak istiyor. Milletvekili halk icin orada zaten. Iste ama yine kendisi icin ulasmak istiyor sistemi duzeltmek, islemeyeni isletmek icin degil. Kendisine isletmek icin. Amaan neyse oyle iste. Ben arkadasimizin dedigi gibi gidip biraz duseneyim Allah bize niye nasip etmemis belki bulurum da mulakata gireceklere tavsiye ederim :)
Hakki olmayani vermek artik cigir acan boyutu ama ne diyim Turkiye de o da oluyor :) Valla bence torpil. Diyorum ya sistemi duzeltin diyip sorunlari iletmek torpil degil ama benim isi hallet torpil. Zaten herkes hak ettigi icin ugrasiyor ki. Ama size su yonden hak veriyorum siradan bir ust duzeye ulasmak istemiyor milletvekiline ulasmak istiyor. Milletvekili halk icin orada zaten. Iste ama yine kendisi icin ulasmak istiyor sistemi duzeltmek, islemeyeni isletmek icin degil. Kendisine isletmek icin. Amaan neyse oyle iste. Ben arkadasimizin dedigi gibi gidip biraz duseneyim Allah bize niye nasip etmemis belki bulurum da mulakata gireceklere tavsiye ederim :)
ben ne ahkam kesicem sadece insan olarak yaptığının yada yapacağını günah olduğunu anlattım kendisine ben allah size nasip etmedi etmicek anlamındada demedim saçma sapan yerlere çekip kendi istediğiniz yerlere götürüyosunuz konuyu onu anlayamadım evet sekreterim çok şükür makamda mevkidede gözüm yok olsaydıda hakkımla arardım
Kpss b grubu sanırım bayanBilmediginiz konular hakkinda ahkam kesmeyin o zaman. Bu ulkede mulakatla alinan mesleklere torpille ulasilir. Cikip insanlara torpil gunahtir diyemezsiniz. Bu gunah sistemi bu hale getirip insanlari mecbur kilanlarindir. Size Allah nasip etmis ama buyuksehirlerde mulakatla alinan mesleklerde oyle olmuyor.
Torpile karsi olmakla ulke gerceklerini reddetmek farkli seyler, siz ulke gerceklerini reddediyorsunuz.
Ayrica birakin gunahina sevabina Allah karar versin.
Diyelim ki hakimi savcılık sınavına girdim ben yazılı ve sözlü sınavı kazandım
Bir sorun oldu kazandım ama bir şey dediler bir şey yaptılar siyasi görüş şu bu beni atamiyorlar
Tanıdıgim.milletvekili vali hakim varsa ben tabiki gidip bu durumda ne yapılabilir derim bunun adı torpil değil katılmıyorum size bu konuda
Yani o an önemli olan benim durumum
Ben meslek odası temsilcisi miyim ,barolar birliği temsilcisi miyim ,egitimsen, sagliksen vs temsilcisi miyim ki
Merhaba sayın vekilim sizinle atanamayan öğretmenlerin, mesleğe iade edilmeyen mudurlerin, bu sorunu yaşadığını bildirmeye geldim diyeyim =)
Çok komik olmadı mı
Eger ben bir sorun yasiyorsam hiyerarsik duzene göre en küçük amirden en büyüğüne kadar çözüm bulmasını isteyebilirim .
Bu şefimden başlar mudur genel müdür kaymakam vali milletvekili Başbakan gider artık
Isleyisten onlar sorumlu tabiki de sorunuma çözüm bulmalarıni isterim
Neyse sanırım farklı düşünüyoruz =)
işte siz ve sizin gibi düşünen bi takım insanlar yüzünden gerçekten hakkı olan insanlar bi yere gelemiyor yazık gerçekten yazık ben senden emin ol ki çok iyi biliyorum neyin ne olduğunu ülke gerçeklerini içinde yaşayan insan oluşturur ben yanlış bişey varsa söylerim ha sana doğru gelir gelmez o beni bağlamazda ilgilendirmezde ben sadece torpilin hakkada hukukada uygun olmadığını söyledim ha diyosun ya girdiğim sınav iptal edildi diye neden iptal edildi sende biliyosun birilerine torpil için demekki neymiş uygun değilmişki iptaline gidilmiş ben genede sanada allah nasip kılar gönlündekini diyorumBilmediginiz konular hakkinda ahkam kesmeyin o zaman. Bu ulkede mulakatla alinan mesleklere torpille ulasilir. Cikip insanlara torpil gunahtir diyemezsiniz. Bu gunah sistemi bu hale getirip insanlari mecbur kilanlarindir. Size Allah nasip etmis ama buyuksehirlerde mulakatla alinan mesleklerde oyle olmuyor.
Torpile karsi olmakla ulke gerceklerini reddetmek farkli seyler, siz ulke gerceklerini reddediyorsunuz.
Ayrica birakin gunahina sevabina Allah karar versin.
kpss b grubu derken pardonda siz nesinizki neyi aşağılıyosunuzKpss b grubu sanırım bayan
Ne gibi torpil dönecek ki orada
Uzak belli ki baya
işte siz ve sizin gibi düşünen bi takım insanlar yüzünden gerçekten hakkı olan insanlar bi yere gelemiyor yazık gerçekten yazık ben senden emin ol ki çok iyi biliyorum neyin ne olduğunu ülke gerçeklerini içinde yaşayan insan oluşturur ben yanlış bişey varsa söylerim ha sana doğru gelir gelmez o beni bağlamazda ilgilendirmezde ben sadece torpilin hakkada hukukada uygun olmadığını söyledim ha diyosun ya girdiğim sınav iptal edildi diye neden iptal edildi sende biliyosun birilerine torpil için demekki neymiş uygun değilmişki iptaline gidilmiş ben genede sanada allah nasip kılar gönlündekini diyorum
kpss b grubu derken pardonda siz nesinizki neyi aşağılıyosunuz
Sizce kpss b grubu olmak asagilanacak bir şey mi ?kpss b grubu derken pardonda siz nesinizki neyi aşağılıyosunuz
Alkış alkış alkışÖzel sektörde hakkimizin yendigini dusunuyorsak önce Müdüre, çözüm alamadiysak patrona gidiyoruz.
Kamu calisanida üst yetkililerinden sonuc alamadi,patrona şikayet edecek bu kadar basit.
(Devletin Milletvekili = Patron mantığı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?