milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Hakkını aramaya çalışan kadına torpil diyorlar =)
Kadınin hakkı ötesi var mı
Kazanılmış hakkım için ister milletvekiline basvururum ister mahkemeye ister valiye ben bu hakkı kazandım
Bu hak benim

Kpss den 50 aldim ama milletvekiline beni atayın dicem gibi davranilmis.

Sacma.
Kazanılmış bir hak var ortada.

Hakki olmayani vermek artik cigir acan boyutu ama ne diyim Turkiye de o da oluyor :) Valla bence torpil. Diyorum ya sistemi duzeltin diyip sorunlari iletmek torpil degil ama benim isi hallet torpil. Zaten herkes hak ettigi icin ugrasiyor ki. Ama size su yonden hak veriyorum siradan bir ust duzeye ulasmak istemiyor milletvekiline ulasmak istiyor. Milletvekili halk icin orada zaten. Iste ama yine kendisi icin ulasmak istiyor sistemi duzeltmek, islemeyeni isletmek icin degil. Kendisine isletmek icin. Amaan neyse oyle iste. Ben arkadasimizin dedigi gibi gidip biraz duseneyim Allah bize niye nasip etmemis belki bulurum da mulakata gireceklere tavsiye ederim :)

O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil

Mahkeme kac yil sürüyor bilginiz yok galiba.
Iki uc yil en az.
Yonetnelikte gecen yasal hakkımızı keyfi olarak uygulamiyor yetkililer.

evet gayette TÜRKİYEDE ve DOĞU ANADOLUNUN Bİ İLİNDE yaşıyorum

Hanim efendi ustu kapali mesleginizi yazar misiniz? Hayir nasip kismet torpil Allaha ihanettir diye ahkam kesiyorsunuz da hangi makama torpilsiz ulastiniz merak ediyorum. Profilinizde sekreterlik yaziyor da merak ettim.

bugün de kkda herkes birinin avukatlığına merak saldı :))

Mahkeme yoluna giderse sistemi duzelmek icin degil,
Yine kendisine isletmek icin yapmis olacak.

Yani ayni sey.
2-3 yil adalet yerini bulsun diye beklemeyi tercih etmeyebilir.
Milletvekiline sistem hakkinda ki magduriyetini iletip duzeltilmesini talep ederek kisa yoldan sonuca ulasmak istemek istemesi beni kayirin anlamina gelmiyor.
Ugrastirmayin beni var olan hakkimi verin demek oluyor.

ben ne ahkam kesicem sadece insan olarak yaptığının yada yapacağını günah olduğunu anlattım kendisine ben allah size nasip etmedi etmicek anlamındada demedim saçma sapan yerlere çekip kendi istediğiniz yerlere götürüyosunuz konuyu onu anlayamadım evet sekreterim çok şükür makamda mevkidede gözüm yok olsaydıda hakkımla arardım

Diyelim ki hakimi savcılık sınavına girdim ben yazılı ve sözlü sınavı kazandım

Bir sorun oldu kazandım ama bir şey dediler bir şey yaptılar siyasi görüş şu bu beni atamiyorlar

Tanıdıgim.milletvekili vali hakim varsa ben tabiki gidip bu durumda ne yapılabilir derim bunun adı torpil değil katılmıyorum size bu konuda
Yani o an önemli olan benim durumum
Ben meslek odası temsilcisi miyim ,barolar birliği temsilcisi miyim ,egitimsen, sagliksen vs temsilcisi miyim ki
Merhaba sayın vekilim sizinle atanamayan öğretmenlerin, mesleğe iade edilmeyen mudurlerin, bu sorunu yaşadığını bildirmeye geldim diyeyim =)

Çok komik olmadı mı
Eger ben bir sorun yasiyorsam hiyerarsik duzene göre en küçük amirden en büyüğüne kadar çözüm bulmasını isteyebilirim .

Bu şefimden başlar mudur genel müdür kaymakam vali milletvekili Başbakan gider artık
Isleyisten onlar sorumlu tabiki de sorunuma çözüm bulmalarıni isterim

Neyse sanırım farklı düşünüyoruz =)

Bilmediginiz konular hakkinda ahkam kesmeyin o zaman. Bu ulkede mulakatla alinan mesleklere torpille ulasilir. Cikip insanlara torpil gunahtir diyemezsiniz. Bu gunah sistemi bu hale getirip insanlari mecbur kilanlarindir. Size Allah nasip etmis ama buyuksehirlerde mulakatla alinan mesleklerde oyle olmuyor.

Torpile karsi olmakla ulke gerceklerini reddetmek farkli seyler, siz ulke gerceklerini reddediyorsunuz.

Ayrica birakin gunahina sevabina Allah karar versin.

Kpss b grubu sanırım bayan
Ne gibi torpil dönecek ki orada
Uzak belli ki baya

Aynen farkli dusunuyoruz. Konu sahibi alenen torpil istiyor. Ben istedigi icin yadirgamiyorum fakat bunun da adi torpildir. Hakimlik savcilik sinavinda beni atamazlarsa bu benim sorunum olur fakat ayni donem arkadaslarimin atamasi durursa ki su an boyle bir durum var incelemeden dolayi idari hakimlikte 4 aydir atama bekleyenler var, iste bu durumda ben gidip beni bir atayim dersem bu torpil olur. Sizin orneginize cevabim budur.

Konu sahibesi durumunda onlarca insan var, hepsi bir yerlere ulasmaya calisiyor. Arkadaslar hakki bunu istiyor evet ama bu ulkede herkea hakkini istiyor zaten sorun bu hak verilmiyor. Buna torpil istemiyor diyemem valla kusura bakmayin. Konu sahibesi alenen kisisel icerikli yazmis. Baya milletvekiline torpil icin ulasmak istiyor. O zaman milletvekiline torpil icin ulasmak isteyen kimseye kizmayin genelde insanlar yerine getieilmeyen haklarini hizlandirmak icin ulasmak ister.

Neyse gorusler farkli ortak noktamiz sanirim sisteme lanet etmek. Keske bu durumlarda olmasaydik bunlari da konusmasaydik.

işte siz ve sizin gibi düşünen bi takım insanlar yüzünden gerçekten hakkı olan insanlar bi yere gelemiyor yazık gerçekten yazık ben senden emin ol ki çok iyi biliyorum neyin ne olduğunu ülke gerçeklerini içinde yaşayan insan oluşturur ben yanlış bişey varsa söylerim ha sana doğru gelir gelmez o beni bağlamazda ilgilendirmezde ben sadece torpilin hakkada hukukada uygun olmadığını söyledim ha diyosun ya girdiğim sınav iptal edildi diye neden iptal edildi sende biliyosun birilerine torpil için demekki neymiş uygun değilmişki iptaline gidilmiş ben genede sanada allah nasip kılar gönlündekini diyorum

Ne iptali yaa. Ben iptal edildi mi yazmisim bir okuyun. Okudugunuzu duzgun anlamamissiniz gelmis ben ulke gerceklerini cok iyi biliyorum diyorsunuz. Ne biliyorsunuz yahu ne? Hicbir sey bilmediginiz cok acik. Siz Allah bana nasip etti diye sevine durun bu ulkede hergun genclerin hayallerini calsinlar. Size dokunmayan yilanlara da hayir yok dersiniz. Yarin sisteme karsi cikalim desem sesiniz solugunuz cikmaz burada gelmis bana sizin gibi insanlar yuzunden diyorsunuz.

Yaptığınız torpil değil
Bir sınava girersiniz herkesten düşük puan alırsınız ama mv dayınız sayesinde siz kadroya alınırsınız işte bu torpildir
Ama siz üç duruma da uyuyorsunuz
Atanmanız gerek
Hakkınız olan şeyi istiyorsunuz

Kesinlikle ama kesinlikle torpil değil
İnşallah da atanırsınız
Vicdanınız rahat olsun
Twitterdan falan yazın

Özel sektörde hakkimizin yendigini dusunuyorsak önce Müdüre, çözüm alamadiysak patrona gidiyoruz.

Kamu calisanida üst yetkililerinden sonuc alamadi,patrona şikayet edecek bu kadar basit.
(Devletin Milletvekili = Patron mantığı)

kpss b grubu derken pardonda siz nesinizki neyi aşağılıyosunuz
Sizce kpss b grubu olmak asagilanacak bir şey mi ?

Kpss b ataması yapılırken mülakat yapılmaz bundan bahsettim

Haliyle bu işlere baya uzaksiniz
Siz puan alırsınız ve atanirsiniz

A grubu gereken puanı aldıktan sonra mülakatta eğer istenilen görüşte değilse Elenir

Kendinizi küçük görmeyin kpss b grubu dedim bunun neyin savunmaya geçtiniz

Alkış alkış alkış
Bu kadar güzel anlatılırdi

benim cehaletim sana göre cehaletse ben cahil kalim ya hakkatten kendi yazdığın şeyden haberin yok iptal edildi diye gelmiş laf atıyosun çok ilginç bana dokunmayan yılan olayına girseydim emin ol şuan makamım olurdu ha hiç önemli değil senin torpilin vs krşındakine cahil derken bi kendine dön de bak 4+4 lükmüsün ben emin ol kendime sevinirken gözümün önündeki 2 kız kardeşimin atanma pahasına nasıl can çekiştiğine üzülüyorum benim sevincimde kursağımda kalıyor ve karşıma çıkan yada duyduğum evrağını alıp şunun adına geldim diyip işe girenlere o kız kardeşlerimi düşünerek ah ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…